ازمون قلمچی یا گاج؟؟؟
-
سلام.....
من امسال کنکور دادم(اولین بارم بود) و خب زیاد راضی نبودم و میدونم اون چیزی که میخام قبول نمیشم برای همین میخام توی ی موسسه ثبت نام کنم ولی بین گاج و قلم چی موندم لطفا با تجربه تر ها تجربشونو در اختیار بزارن!
واقعا تصمیم گرفتن سخت شده دوم اینکه صرفا بین این دو موسسه نظربدین سنجش و گزینه دو رو کلا بیخیال هر چند ممکنه بهترم باشن بدلایلی بین این دو موسسه باید انتخاب کنم...... -
سلام.....
من امسال کنکور دادم(اولین بارم بود) و خب زیاد راضی نبودم و میدونم اون چیزی که میخام قبول نمیشم برای همین میخام توی ی موسسه ثبت نام کنم ولی بین گاج و قلم چی موندم لطفا با تجربه تر ها تجربشونو در اختیار بزارن!
واقعا تصمیم گرفتن سخت شده دوم اینکه صرفا بین این دو موسسه نظربدین سنجش و گزینه دو رو کلا بیخیال هر چند ممکنه بهترم باشن بدلایلی بین این دو موسسه باید انتخاب کنم......Mahan Xodayi 1 سلام دوست عزیز
به نظر من قلمچی نسبت به گاج بهترینه من ثبت نام نکردم هنوز ولی برا سال بعد ک دوازدهم باشم ثبت نام کردم قلمچی از نظر رقابت و خیلی چیزای دیگ نسبت به گاج بهترینه !
پیشنهاد من قلمچی
بازم تصمیم گیرنده خودتون ..! -
سلام.....
واقعا تصمیم گرفتن سخت شده دوم اینکه صرفا بین این دو موسسه نظربدین سنجش و گزینه دو رو کلا بیخیال هر چند ممکنه بهترم باشن بدلایلی بین این دو موسسه باید انتخاب کنم......Mahan Xodayi 1
سلام بنظر منم قلمچی خیلی بهتر از گاج هست از نظر سطح سوال، کارنامه دقیق تر و.......
گاج هر چند کتاب های خیلی با کیفیتی منتشر کرده اما آزمون هاش خیلی سطح خوبی نسبت به قلمچی نداره -
سلام
یک تاپیک قبلا با همین نام بوده فکر کنم. اونجا خیلی بیشتر اظهار نظر کردن -
Mahan Xodayi 1 سلام دوست عزیز
به نظر من قلمچی نسبت به گاج بهترینه من ثبت نام نکردم هنوز ولی برا سال بعد ک دوازدهم باشم ثبت نام کردم قلمچی از نظر رقابت و خیلی چیزای دیگ نسبت به گاج بهترینه !
پیشنهاد من قلمچی
بازم تصمیم گیرنده خودتون ..!@dr-mahh ممنون از نظر خوبتون ولی من رقابت برام مهم نیس بیشتر برام سطح سوالا و شباهتش ب کنکور مهم هست...... با این وجود بنظرتون قلم چی بهتره!؟؟؟
-
Mahan Xodayi 1
سلام بنظر منم قلمچی خیلی بهتر از گاج هست از نظر سطح سوال، کارنامه دقیق تر و.......
گاج هر چند کتاب های خیلی با کیفیتی منتشر کرده اما آزمون هاش خیلی سطح خوبی نسبت به قلمچی ندارهMaryam Nateqi منظورتون از نظر سطح سوال چیه؟؟ شباهتش ب کنکور یا ....؟؟
-
@dr-mahh ممنون از نظر خوبتون ولی من رقابت برام مهم نیس بیشتر برام سطح سوالا و شباهتش ب کنکور مهم هست...... با این وجود بنظرتون قلم چی بهتره!؟؟؟
Mahan Xodayi 1 خواهش میکنم
بله سطح سوالاشم عالیه ببینید تازه خودتون هم میتونید ازمونای قلمچی قبلا رو دان کنین و از سطح سوالا باخبر بشین سطح سوالا هم واقعا خوبه
بازم بهتره! -
@dr-mahh ممنون از نظر خوبتون ولی من رقابت برام مهم نیس بیشتر برام سطح سوالا و شباهتش ب کنکور مهم هست...... با این وجود بنظرتون قلم چی بهتره!؟؟؟
Mahan Xodayi 1 ازمونای گزینه دو من شنیدم سوالاش شبیه کنکور البته فق شنیدم ک شما میگید بیخیال گزینه دو و اینا پس در نتیجه قلممچی صددرصد از گاج بهتره سطح سوالاشم بالاس
-
فکر کنم مجاز نیستم لینکش رو بفرستم. از طرف دیگه هم میخواستم تگتون کنم ولی نمیشد
داخل قسمت سرچ قسمت منو تایپ کنین
«آزمون قلمچی یا گاج؟»تاپیک کلیاش هم همینه «آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری»
-
-
فکر کنم مجاز نیستم لینکش رو بفرستم. از طرف دیگه هم میخواستم تگتون کنم ولی نمیشد
داخل قسمت سرچ قسمت منو تایپ کنین
«آزمون قلمچی یا گاج؟»تاپیک کلیاش هم همینه «آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری»
-
سلام.....
واقعا تصمیم گرفتن سخت شده دوم اینکه صرفا بین این دو موسسه نظربدین سنجش و گزینه دو رو کلا بیخیال هر چند ممکنه بهترم باشن بدلایلی بین این دو موسسه باید انتخاب کنم......Mahan Xodayi 1 هیچی مثل آزمونای ماز نمیشه
-
سلام.....
واقعا تصمیم گرفتن سخت شده دوم اینکه صرفا بین این دو موسسه نظربدین سنجش و گزینه دو رو کلا بیخیال هر چند ممکنه بهترم باشن بدلایلی بین این دو موسسه باید انتخاب کنم......خب مثل اینکه مجازه پس آدرس رو براتون میفرستم : https://forum.alaatv.com/topic/34699/آزمون-قلمچی-یا-گاج-فوری
-
amir aa دوست عزیز لینکهایی ک از داخل خود الا هس ک مجازه ! این لینکها هم لینکهای تاپیکایی هس ک بچه ها زدن لینکهای خارج الا ک نیس!
@dr-mahh
نمیدونستم
خیلی ممنون که گفتین -
سلام.....
واقعا تصمیم گرفتن سخت شده دوم اینکه صرفا بین این دو موسسه نظربدین سنجش و گزینه دو رو کلا بیخیال هر چند ممکنه بهترم باشن بدلایلی بین این دو موسسه باید انتخاب کنم......Mahan Xodayi 1 والا نمیدونم شما به قول معروف با کدوم بیشتر
راحتید
من تجربه هردو رو داشتم و به طور کلی خوبن
شما به نظرم برید سرچ کنید مزایا و معایب از قبیل جامعه آماری
هزینه و ... این دو آزمون رو بررسی کنید
ببینید کدوم براتون بهتره