ازمون قلمچی یا گاج؟؟؟
-
@dr-mahh ممنون از نظر خوبتون ولی من رقابت برام مهم نیس بیشتر برام سطح سوالا و شباهتش ب کنکور مهم هست...... با این وجود بنظرتون قلم چی بهتره!؟؟؟
Mahan Xodayi 1 خواهش میکنم
بله سطح سوالاشم عالیه ببینید تازه خودتون هم میتونید ازمونای قلمچی قبلا رو دان کنین و از سطح سوالا باخبر بشین سطح سوالا هم واقعا خوبه
بازم بهتره! -
@dr-mahh ممنون از نظر خوبتون ولی من رقابت برام مهم نیس بیشتر برام سطح سوالا و شباهتش ب کنکور مهم هست...... با این وجود بنظرتون قلم چی بهتره!؟؟؟
Mahan Xodayi 1 ازمونای گزینه دو من شنیدم سوالاش شبیه کنکور البته فق شنیدم ک شما میگید بیخیال گزینه دو و اینا پس در نتیجه قلممچی صددرصد از گاج بهتره سطح سوالاشم بالاس
-
فکر کنم مجاز نیستم لینکش رو بفرستم. از طرف دیگه هم میخواستم تگتون کنم ولی نمیشد 😐
داخل قسمت سرچ قسمت منو تایپ کنین
«آزمون قلمچی یا گاج؟»تاپیک کلیاش هم همینه «آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری»
-
-
فکر کنم مجاز نیستم لینکش رو بفرستم. از طرف دیگه هم میخواستم تگتون کنم ولی نمیشد 😐
داخل قسمت سرچ قسمت منو تایپ کنین
«آزمون قلمچی یا گاج؟»تاپیک کلیاش هم همینه «آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری»
-
سلام.....
من امسال کنکور دادم(اولین بارم بود) و خب زیاد راضی نبودم و میدونم اون چیزی که میخام قبول نمیشم برای همین میخام توی ی موسسه ثبت نام کنم ولی بین گاج و قلم چی موندم لطفا با تجربه تر ها تجربشونو در اختیار بزارن!
واقعا تصمیم گرفتن سخت شده دوم اینکه صرفا بین این دو موسسه نظربدین سنجش و گزینه دو رو کلا بیخیال هر چند ممکنه بهترم باشن بدلایلی بین این دو موسسه باید انتخاب کنم......Mahan Xodayi 1 هیچی مثل آزمونای ماز نمیشه
-
سلام.....
من امسال کنکور دادم(اولین بارم بود) و خب زیاد راضی نبودم و میدونم اون چیزی که میخام قبول نمیشم برای همین میخام توی ی موسسه ثبت نام کنم ولی بین گاج و قلم چی موندم لطفا با تجربه تر ها تجربشونو در اختیار بزارن!
واقعا تصمیم گرفتن سخت شده دوم اینکه صرفا بین این دو موسسه نظربدین سنجش و گزینه دو رو کلا بیخیال هر چند ممکنه بهترم باشن بدلایلی بین این دو موسسه باید انتخاب کنم......خب مثل اینکه مجازه پس آدرس رو براتون میفرستم : https://forum.alaatv.com/topic/34699/آزمون-قلمچی-یا-گاج-فوری
-
amir aa دوست عزیز لینکهایی ک از داخل خود الا هس ک مجازه ! این لینکها هم لینکهای تاپیکایی هس ک بچه ها زدن لینکهای خارج الا ک نیس!
@dr-mahh
نمیدونستم
خیلی ممنون که گفتین -
سلام.....
واقعا تصمیم گرفتن سخت شده دوم اینکه صرفا بین این دو موسسه نظربدین سنجش و گزینه دو رو کلا بیخیال هر چند ممکنه بهترم باشن بدلایلی بین این دو موسسه باید انتخاب کنم......Mahan Xodayi 1 والا نمیدونم شما به قول معروف با کدوم بیشتر
راحتید
من تجربه هردو رو داشتم و به طور کلی خوبن
شما به نظرم برید سرچ کنید مزایا و معایب از قبیل جامعه آماری
هزینه و ... این دو آزمون رو بررسی کنید
ببینید کدوم براتون بهتره