پیش خوانی دوازدهم در تابستان
-
سلام دوستان وقت بخیر
بنظرتون من که سال آینده کنکور دارم ، همراه با مطالعه ی دهم و یازدهم ، برخی دروس دوازدهم رو هم پیشخوانی کنم؟!
و اگر بله ، چه درس هایی؟ -
سلام دوستان وقت بخیر
بنظرتون من که سال آینده کنکور دارم ، همراه با مطالعه ی دهم و یازدهم ، برخی دروس دوازدهم رو هم پیشخوانی کنم؟!
و اگر بله ، چه درس هایی؟ -
سلام دوستان وقت بخیر
و اگر بله ، چه درس هایی؟این پست پاک شده! -
سلام دوستان وقت بخیر
و اگر بله ، چه درس هایی؟Tara Mm
سلام واقعا فک میکنم این همه عجله لازم نیست.دور اول مطالعه هست ودور یادگیری ومفهومی خوندنه شما نباید به فکر تموم کردن باشی این تازه اول کار هست اگ بخوای این حجم از مباحث رو در کمتر از ۳ ماه بخونی حتما مجبور میشی یه سری مباحث رو ماس مالی کنی وفقط رد شی واین یعنی خودتو گول زدی.مگر اینکه انقد تو دهم یازدهم قوی باشی وبه خودت اطمینان داشته باشی که تصمیم بگیری بخشی ازمباحث دوازدهم رو بخونی که این واقعا برا بچه های قوی هست.
موفق باشی -
سلام دوستان وقت بخیر
و اگر بله ، چه درس هایی؟Tara Mm
سلام عزیزم
منم امسال دوازدهمی می شم. باتوجه به حرفای مشاورام و مشورت با چندتا از کنکوری های مدرسه مون بهت می گم این کارو نکن. ببین تابستون بزای اینه که دهم و یازدهمتو ببندی. یعنی روشون کاملا مسلط باشی و فقط در طول سال بتونی در کنار درس های دوازدهم اون ها رو مرور کنی. اما اگر دوازدهم رو از تابستون شروع کنی باعث سردرگمیت بین سه پایه می شه و به نظرم تسلطت رو هم می آره پایین. پس به نظرم فعلا تمرکزتو بزار رو دهم و یازدهم.
امیدوارم موفق باشی -
ممنونم از راهنماییتون
-
تو برنامه کانون اومده 40 درصد دوازدهم مستحب مطالعه بشه