امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
آقای یزدانی ما طرح پرچم نمی خوایم لااقل این قول رو بدید که در زمان آغاز سال تحصیلی همین قیمتا با همین تخفیفات بمونه که ما بتونیم دروس عمومی تهیه کنیم. -
Arshia Yazdian اشک تو چشام جمع شد سر صبحی خداوکیلی الان دیگ باید با قرض راه ابریشمی بشم
-
Arshia Yazdian من هنوزم یه کور سو امید به مسابقات اینستاگرام دارم اگر امکان داره زودتر برندگان اعلام کنید تا اگر برنده شده بودیم لازم نباشه بخریم️
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Arshia Yazdian دوستانی که الان مثل من شکست عشقی خوردن بگم که اگر بهتون زنگ زده نشده یا پیامی براتون ارسال نشده بدونید تو مسابقاتم برنده نشدین تبریک میگم
-
Arshia Yazdian حداقل یچیزی راجب جزوه های فیزیکی بگین تا خودمو از بالا پشت بوم پرت نکردم پایین
-
Arshia Yazdian اگر این تصمیم قطعیه ، لطفاً اطلاع رسانی کنید که همه چیز مشخص بشه
-
خیلی عجیبه نه
تا همین چند ساعت پیش گفته شد که داریم رو طرح پرچم کار میکنیم و جزئیات و شرایط رو اعلام میکنیمبعد چن ساعت گفته شد که نه الا از نطر مالی ضعیفه
یعنی ما این همه صبر کردیم و شما این همه روش کار کردین که اخر سر این پاسخ باشع
تسکر -
بچه ها یکم صبر کنید
پارسال من هم دقیقا شرایط شما رو داشتم و میدونم چقدر سخته
ولی ارزش صبر رو داره
با اینکه اعصابتون به هم بریزه مشکلی درست نمیشه -
@first اها مرسی
-
ابوالفضل ریسی خداوکیلی موقعی که میگن قطعا به تابستون نمیرسه دیگ چطور صبر کنیم برای چی صبر کنیم اصن
-
Parsa Amini واقعاً ما باید تکلیف خودمون رو بدونیم تا بتونیم برنامه ریزی دقیقی انجام بدیم
پس لطفاً یه پیام قطعی درباره طرح حکمت، طرح پرچم و خرید اقساطی به ما بدید و در رسانه ها هم اطلاع رسانی کنید تا بدونیم که تصمیم نهایی آلا چیه و این طرح ها آماده میشه یا نه
@مدیر-محصول-ابریشم sohrab -
Parsa Amini حرف حق جواب نداره
-
منم تخفیف صد در صد میخوام 🥺
-
آلا هم عدالت آموزشی یادش رفته
-
mohammadreza hatami دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian طرح اقساطی هم نیست؟
-
ابوالفضل ریسی بله ، قطعاً طرح پرچم برای عدالت هست و هدف آلا عدالته ، فقط باید هزینه ها رو تامین کنن
این دوستمون هم چون که ناراحت هستن این طوری میگن ، وگرنه فکر نمیکنم آلا رو بیخیال بشن
اما یک نکته ای که هست اینه که ما اگر بخواییم همش فکرمون این باشه که طرح پرچم بالاخره میاد یا نه، بهتره که کلاً راه ابریشم رو فراموش کنیم و خودمون با کتاب تست و دوره های رایگان بخونیم
دوره های رایگان هم عالیه ، ولی در بعضی دروس به ویژه تخصصی ها خداوکیلی راه ابریشم یه چیز دیگست و تضمینیه -
Arshia Yazdian M.an sohrab
سلام من ی سوال داشتم
چرا قیمت پکیج ها یهو اینقد زیاد شد؟
درسته شرایط جوریه ک هرسال همه چی گرون تر میشه
اما الا پکیج هایی ک هزینه داشت رو سعی میکرد با مناسب ترین قیمت ارائه کنه درسته؟
الان قیمت پک عمومی راه ابریشم بدون تخفیفش از چند جا ک من مقایسه کردم حتی بیشتره و با این تخفیفی هم ک قرار دادید 500 تومن با بقیه جاها فرقش هست
اون چند جایی ک من مقایسه کردم همونجاهایی هستند ک عامل کم رنگ کردن عدالت اموزشی هستن و قیمتاشون واقعا سرسام اوره ولی پک عمومی الا هم هزینش داره نزدیک میشه ب پک عمومی اون سایت و موسسات