شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
Reyhan Hmi منابع مالی پرچم و قسطی تامین نشده،
قطعا در تابستان پرچم در توان آلاء نیست.برای بعد از آن تنها قولی که می دهیم تلاش است و نمی توانیم تضمین کنیم.
این پست پاک شده! -
قطعا در تابستان پرچم در توان آلاء نیست.برای بعد از آن تنها قولی که می دهیم تلاش است و نمی توانیم تضمین کنیم.
این پست پاک شده! -
کاروان راه ابریشم داره کم کم خودشو برای سال آینده آماده میکنه
استرس هاتون رو دم در پارک کنید و بیاید با این کاروان تو شاهراه ابریشم فرسنگ به فرسنگ همراه شید🥰تیم مشاورهای که حواسش با همهی این کاروان هست و با حضورش به ما انگیزه میده
قطعا ترکیب استاد حسینی فرد و یاری مخلوطی از انگیزه و آرامش رو به ما میده
و با برنامه مطالعاتی که داریم خیالمونو راحت میکنه این تیم مشاوره
مخصوصا وقتی کنار این برنامه مطالعاتی کلی کلیپ مشاوره ای هم داریم
و اما کاروانسالار های ما....از اول این کاروان که شروع کنیم استاد حسینخانی رو میبینیم که اول از همه ایستاده و داره بهمون ثابت میکنه که اینقدرا هم که میکن ادبیات کنکور سخت نیست
شایدم سخت باشه ها ، ولی برای بچه هایی که با کاروان ما میان به هیچ وجه!🥳یکم جلوتر که بریم استاد علیمرادی رو میبینیم که جیباش پره از نکته تستیه! نکته هایی که عربی رو واسه ما مثل آب خوردن میکنه و با فنری که تو جیب پشتش گذاشته مارو پرت میکنه سمت بالاترین درصدا تو کنکور
حالا بریم جلوتر...
مگه میشه امسال نکته ای از دین و زندگی جا بمونه وقتی استاد رضایی بقا میخواد مارو تو این مسیر همراهی کنی؟
من که بعید میدونم!چرا جلوتر که داریم میریم اینقدر شلوغ و پر هیجانه؟چی شده یعنی؟
اینجا رو ببین!!!!بمب انرژی زبان انگلیسی رو امسال ما تو راه ابریشم داریم !!
امسال کاروانسالار زبان راه ابریشم استاد چیذری هستش
Let’s go for terekondan🥶اینم از این !
خب دبیرای اختصاصی که معرف حضورتون هستن !
بریم یه حال و احوالی از اونا هم بکنیم و ببینیم درچه حالناول بریم سراغ آقا ثابتی
عه! کسی شترِ آقا ثابتی رو ندیده؟
چرا نیست پس؟
آهااااا
آقا ثابتی شتر قدیمیه رو داده رفته و یه شتر جدید گرفته!
میگن این شتر جدیده بار "درسنامه ریاضی تجربی" همراهش داره
واسه بچه های ریاضیم یه تحلیل آزمون جدید آورده 🥺
آپدیتای درجه یک از یه استاد درجه یک !جلوتر که بریم دوتا کاروانسالار میبینیم در کنار هم
بهترین های فیزیک ! استاد کازرانیان و استاد طلوعی
این بار با فیزیک کامل کنکور ! ریاضی و تجربی !
استاد کازرانیان داره شترش رو مجهز میکنه به مباحث مربوط به رشته ریاضی با کلی نکته خفن!
استاد طلوعی هم که فقط منتظره رد شی تا با یه نکته باحال از فیزیک کنکور تورو شگفت زده کنه!جلوتر استاد پویان نظر رو میبینیم که با درسنامهش مندلیف رو مات و مبهوت کرده و هرچی ترس تو درس شیمی بودو از بین برده و امسال با تحلیل یه کنکور آزمایشی دیگه میخواد سوپرایزت کنه 🥰
اما از آقا موقاری چخبر؟
آقا موقاری هم یه گونی گرفته دستش
توش چی میتونه باشه؟
بعععلههههه!!
یه گونی تست جدید آورده واسمون
چی از این بهتر
اینم از زیست خفن با یه استاد خفنحالا قبل این که با این کاروان همراه شیم بیا پیش خودم و کوله پشتی ابریشمیتو ازم تحویل بگیر
میدونی چیا واست گذاشتیم توش؟
زیپ اولشو که باز کنی توش یه چاپاره برای دروس اختصاصی که آخر فرسنگ بتونی یه دور جمع بندی کنی اون فرسنگتو
تو زیپ دومم واست یه گام به گام برای دروس عمومی گذاشتیم که تمارین کتاب ها رو باهاش حل کنی
تو جیب بغل این کوله پشتی هم یه برنامه مطالعاتی گذاشتیم که خیالت راحت باشه
تو اون یکی زیپشم آزمون بی نظیر سهآ گذاشتیمعجب مسیری بشه...!
به به !
من که آمادم
یه بوی عطری تو این کاروان پیچیده...
عطر موفیقته اگه اشتباه نکنمبریم که باهم بترکونیممممممم
حالا نوبت شماست !
در هزار راه کنکور تنها یک "شاهراه" کافیست...
شاهراهی به نامِ........؟؟؟؟؟؟@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian
دوستانی که الان مثل من شکست عشقی خوردن بگم که اگر بهتون زنگ زده نشده یا پیامی براتون ارسال نشده بدونید تو مسابقاتم برنده نشدین تبریک میگم
-
استرس هاتون رو دم در پارک کنید و بیاید با این کاروان تو شاهراه ابریشم فرسنگ به فرسنگ همراه شید🥰تیم مشاورهای که حواسش با همهی این کاروان هست و با حضورش به ما انگیزه میده
و اما کاروانسالار های ما....از اول این کاروان که شروع کنیم استاد حسینخانی رو میبینیم که اول از همه ایستاده و داره بهمون ثابت میکنه که اینقدرا هم که میکن ادبیات کنکور سخت نیست
شایدم سخت باشه ها ، ولی برای بچه هایی که با کاروان ما میان به هیچ وجه!🥳یکم جلوتر که بریم استاد علیمرادی رو میبینیم که جیباش پره از نکته تستیه! نکته هایی که عربی رو واسه ما مثل آب خوردن میکنه و با فنری که تو جیب پشتش گذاشته مارو پرت میکنه سمت بالاترین درصدا تو کنکور
حالا بریم جلوتر...
مگه میشه امسال نکته ای از دین و زندگی جا بمونه وقتی استاد رضایی بقا میخواد مارو تو این مسیر همراهی کنی؟
چرا نیست پس؟
آهااااا
آپدیتای درجه یک از یه استاد درجه یک !جلوتر که بریم دوتا کاروانسالار میبینیم در کنار هم
استاد کازرانیان داره شترش رو مجهز میکنه به مباحث مربوط به رشته ریاضی با کلی نکته خفن!
استاد طلوعی هم که فقط منتظره رد شی تا با یه نکته باحال از فیزیک کنکور تورو شگفت زده کنه!جلوتر استاد پویان نظر رو میبینیم که با درسنامهش مندلیف رو مات و مبهوت کرده و هرچی ترس تو درس شیمی بودو از بین برده و امسال با تحلیل یه کنکور آزمایشی دیگه میخواد سوپرایزت کنه 🥰
اما از آقا موقاری چخبر؟
توش چی میتونه باشه؟
بعععلههههه!!
چی از این بهتر
اینم از زیست خفن با یه استاد خفنحالا قبل این که با این کاروان همراه شیم بیا پیش خودم و کوله پشتی ابریشمیتو ازم تحویل بگیر
زیپ اولشو که باز کنی توش یه چاپاره برای دروس اختصاصی که آخر فرسنگ بتونی یه دور جمع بندی کنی اون فرسنگتو
تو زیپ دومم واست یه گام به گام برای دروس عمومی گذاشتیم که تمارین کتاب ها رو باهاش حل کنی
به به !
من که آمادم
حالا نوبت شماست !
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian حداقل یچیزی راجب جزوه های فیزیکی بگین تا خودمو از بالا پشت بوم پرت نکردم پایین
-
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArshia Yazdian اگر این تصمیم قطعیه ، لطفاً اطلاع رسانی کنید که همه چیز مشخص بشه
-
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی عجیبه نه
تا همین چند ساعت پیش گفته شد که داریم رو طرح پرچم کار میکنیم و جزئیات و شرایط رو اعلام میکنیمبعد چن ساعت گفته شد که نه الا از نطر مالی ضعیفه
یعنی ما این همه صبر کردیم و شما این همه روش کار کردین که اخر سر این پاسخ باشع
تسکر -
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها یکم صبر کنید
پارسال من هم دقیقا شرایط شما رو داشتم و میدونم چقدر سخته
ولی ارزش صبر رو داره
با اینکه اعصابتون به هم بریزه مشکلی درست نمیشه -
hasti sadehki از 25 ام براش آپدیت میاد در درس هایی که نسبت به پارسال تغییر داشته ویدیو جدید ظبط خواهد شد.
کلش تغییر نمیکنه چون کل کتاب درسی ها تغییر نکرده.@first اها مرسی
-
بچه ها یکم صبر کنید
پارسال من هم دقیقا شرایط شما رو داشتم و میدونم چقدر سخته
ولی ارزش صبر رو داره
با اینکه اعصابتون به هم بریزه مشکلی درست نمیشهابوالفضل ریسی خداوکیلی موقعی که میگن قطعا به تابستون نمیرسه دیگ چطور صبر کنیم برای چی صبر کنیم اصن
-
ابوالفضل ریسی خداوکیلی موقعی که میگن قطعا به تابستون نمیرسه دیگ چطور صبر کنیم برای چی صبر کنیم اصن
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini واقعاً ما باید تکلیف خودمون رو بدونیم تا بتونیم برنامه ریزی دقیقی انجام بدیم
پس لطفاً یه پیام قطعی درباره طرح حکمت، طرح پرچم و خرید اقساطی به ما بدید و در رسانه ها هم اطلاع رسانی کنید تا بدونیم که تصمیم نهایی آلا چیه و این طرح ها آماده میشه یا نه
@مدیر-محصول-ابریشم sohrab -
ابوالفضل ریسی خداوکیلی موقعی که میگن قطعا به تابستون نمیرسه دیگ چطور صبر کنیم برای چی صبر کنیم اصن
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini حرف حق جواب نداره
-
منم تخفیف صد در صد میخوام 🥺
-
آلا هم عدالت آموزشی یادش رفته
-
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir azar
طرح پرچم اگر عدالت نیست پس چیه!!!
شاید دیر بشه و این مشکلشه
ولی گفتن که باید هزینه هاش تامین بشه -
Arshia Yazdian طرح اقساطی هم نیست؟
-
amir azar
ولی گفتن که باید هزینه هاش تامین بشهنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی بله ، قطعاً طرح پرچم برای عدالت هست و هدف آلا عدالته ، فقط باید هزینه ها رو تامین کنن
این دوستمون هم چون که ناراحت هستن این طوری میگن ، وگرنه فکر نمیکنم آلا رو بیخیال بشن
اما یک نکته ای که هست اینه که ما اگر بخواییم همش فکرمون این باشه که طرح پرچم بالاخره میاد یا نه، بهتره که کلاً راه ابریشم رو فراموش کنیم و خودمون با کتاب تست و دوره های رایگان بخونیم
دوره های رایگان هم عالیه ، ولی در بعضی دروس به ویژه تخصصی ها خداوکیلی راه ابریشم یه چیز دیگست و تضمینیه -
حالا بریم جلوتر...
چرا نیست پس؟
آهااااا
اما از آقا موقاری چخبر؟
توش چی میتونه باشه؟
بعععلههههه!!
چی از این بهتر
به به !
من که آمادم
حالا نوبت شماست !
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شدهArshia Yazdian @M-an sohrab
سلام من ی سوال داشتم
چرا قیمت پکیج ها یهو اینقد زیاد شد؟
درسته شرایط جوریه ک هرسال همه چی گرون تر میشه
اما الا پکیج هایی ک هزینه داشت رو سعی میکرد با مناسب ترین قیمت ارائه کنه درسته؟
الان قیمت پک عمومی راه ابریشم بدون تخفیفش از چند جا ک من مقایسه کردم حتی بیشتره و با این تخفیفی هم ک قرار دادید 500 تومن با بقیه جاها فرقش هست
اون چند جایی ک من مقایسه کردم همونجاهایی هستند ک عامل کم رنگ کردن عدالت اموزشی هستن و قیمتاشون واقعا سرسام اوره ولی پک عمومی الا هم هزینش داره نزدیک میشه ب پک عمومی اون سایت و موسسات -
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir azar
ببخشید ولی آلا مثل بقیه به جایی متصل نیست که بیاد مجانی ی چیزو بده بعدا براش از اون جا کارت به کارت بکنن که
ضبط کردن این همه مجموعه هزینه داره
آوردن بهترین دبیرا هزینه داره
پیش بردن این همه همایش تدوین و ضبط و ادیتور و گرافیست و کلی هزینه میخواد ولی بازم داره برا دوستان طرح حکمت و طرح پرچم رو سعی میکنه بوجود بیاره
نمیتونه مثل بقیه این کارو نکنه؟؟؟ تازه میتونن همین تخفیف ۴۰ درصد رو محصولاتم مثل همه جاهای دیگه نذارن تا ما باهاشون اینجوری حرف نزنیم
ما اینقد از آلا خوبی دیدیم انگار براشون وظیفه شده خوبی کردن در حالی که میدونیم جاهای دیگه بیشترشون گرگن
این حرفتون به آلا نوعی چشم بستن به تمامی زحماتشونه
در کنارش اومده تعداد زیادی مجموعه رایگان تولید کرده و پیش برده از جدید مثل زیست و آمار و احتمال و هندسه تا فیزیک پارسال و امسال آقا یاری
و همین الانش برای من راه ابریشمی اون رایگانا نتیجه بهتری داشته و بیشتر مورد استفاده من بوده و هست
بعدشم داره میگن هنوز پشتیبان مالی ندارن که بخوان طرح پرچم رو با ۸۰ درصد تخفیف بدن
مگه گفتن نمیکنن؟؟ گفتن به تابستون نمیرسه
شما خودت که میتونی تو این مدت بخونی تا طرح پرچم بیاد
تا قبل اینکه راه ابریشمی باشه هم آلا با مجموعه های رایگانش رتبههای کنکور عالی زیادی داده -
amir azar
ببخشید ولی آلا مثل بقیه به جایی متصل نیست که بیاد مجانی ی چیزو بده بعدا براش از اون جا کارت به کارت بکنن که
ضبط کردن این همه مجموعه هزینه داره
آوردن بهترین دبیرا هزینه داره
پیش بردن این همه همایش تدوین و ضبط و ادیتور و گرافیست و کلی هزینه میخواد ولی بازم داره برا دوستان طرح حکمت و طرح پرچم رو سعی میکنه بوجود بیاره
نمیتونه مثل بقیه این کارو نکنه؟؟؟ تازه میتونن همین تخفیف ۴۰ درصد رو محصولاتم مثل همه جاهای دیگه نذارن تا ما باهاشون اینجوری حرف نزنیم
ما اینقد از آلا خوبی دیدیم انگار براشون وظیفه شده خوبی کردن در حالی که میدونیم جاهای دیگه بیشترشون گرگن
این حرفتون به آلا نوعی چشم بستن به تمامی زحماتشونه
در کنارش اومده تعداد زیادی مجموعه رایگان تولید کرده و پیش برده از جدید مثل زیست و آمار و احتمال و هندسه تا فیزیک پارسال و امسال آقا یاری
و همین الانش برای من راه ابریشمی اون رایگانا نتیجه بهتری داشته و بیشتر مورد استفاده من بوده و هست
بعدشم داره میگن هنوز پشتیبان مالی ندارن که بخوان طرح پرچم رو با ۸۰ درصد تخفیف بدن
مگه گفتن نمیکنن؟؟ گفتن به تابستون نمیرسه
شما خودت که میتونی تو این مدت بخونی تا طرح پرچم بیاد
تا قبل اینکه راه ابریشمی باشه هم آلا با مجموعه های رایگانش رتبههای کنکور عالی زیادی دادهmahan alizadeh
شما آلا هسی که جواب منو میدید
من اصن با شما بودم؟ -
amir azar
ولی گفتن که باید هزینه هاش تامین بشهابوالفضل ریسی
نوشدارو بعد مرگ سهراب