Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. حذف دروس عمومی
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

حذف دروس عمومی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده سوال مشاوره ای
24 دیدگاه‌ها 11 کاربران 294 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Marziyeh AminiM آفلاین
    Marziyeh AminiM آفلاین
    Marziyeh Amini
    دهم دانش آموزان آلاء یازدهم
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام به همه ی آلایی های عزیز و مهربون🌟

من دهم تجربی ام و میخام برای تابستون برنامه ریزی کنم و دهمم را کامل ببندم
    اما با وجود تصمیمات جدید برای کنکور۱۴۰۲ الان دچار سردرگمی شدم😥
    چند تا سوال داشتم که خوشحال میشم پاسخ بدهید
    ۱.به نظر شما اگه دروس عمومی را از برنامم حذف کنم و فقط روی دروس تخصصی کار کنم ضرر میکنم؟!
    ۲. چون دروس عمومی فرار هست اگه از الان بخام بخونم فراموش نمیشه؟
    ۳.چطور دروسی مثل عربی و ادبیات را مطالعه کنم که فراموش نشه (ینی مثلا برای ادبیات از الان فقط آرایه را بخونم یا نه کامل همه چیز را بخونم)
    @دانش-آموزان-آلاء
    @تجربیا
    @همیار

هیچ وقت برای شروع یک رویـــا دیر نیست♡

Zahra EsmaeiliZ امیر محمد دادرسا سروش قادریس amirh_hmyfA 5 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • Marziyeh AminiM آفلاین
      Marziyeh AminiM آفلاین
      Marziyeh Amini

maryam111

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • ابوالفضل ریسیا آفلاین
        ابوالفضل ریسیا آفلاین
        ابوالفضل ریسی

سلام
        فکر کنم مشاورین انجمن بهتر جواب میدن
        چندتا رو خودتون منشن کردید

romisa

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • Marziyeh AminiM Marziyeh Amini

۱.به نظر شما اگه دروس عمومی را از برنامم حذف کنم و فقط روی دروس تخصصی کار کنم ضرر میکنم؟!
          ۳.چطور دروسی مثل عربی و ادبیات را مطالعه کنم که فراموش نشه (ینی مثلا برای ادبیات از الان فقط آرایه را بخونم یا نه کامل همه چیز را بخونم)
          @دانش-آموزان-آلاء
          @تجربیا
          @همیار

Zahra EsmaeiliZ آفلاین
          Zahra EsmaeiliZ آفلاین
          Zahra Esmaeili
          دانش آموزان آلاء

Marziyeh Amini سلام برای سوال اولتون اره ضرر میکنی چون به هر حال حتی اگ عمومی هم حذف بشه بالاخره تشریحی میدن و قرار نیس ک اسون بشه و همه ۲۰ بشن شما میتونید برای عمومی کتاب بخونید ولی تست نزنید فقط کامل عمومی رو کنار نزارید
          برای سوال دوم میتونید مثلا قواعد عربی و قواعد انگلیسی اینجور چیزا بخونید چیزای مفهمومی
          برای سوال سوم من خودمم دهم هسم و واقعا نمیدونم ولی هنوز این طرح تصویب نهایی نشده همه میگن تصویب شده ولی تصویب قطعی ک اجرا بشه هنوز نشده
          ولی به نظرم کامل بخونید☹فوقش هم یادتون بره قرار نیس ضرر بکنید وقتی میخونید و بار بعدی می‌بینید یادتون رفته و دوباره همون مطالب رو میخونید سریع یادتون میاد و بالاخره کامل بخونید به نفعتونه

Marziyeh AminiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
          7

@دانش-آموزان-آلاء
            @تجربیا
            @همیار

Zahra EsmaeiliZ آفلاین
            Zahra EsmaeiliZ آفلاین
            Zahra Esmaeili
            دانش آموزان آلاء

Marziyeh Amini
            @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
            @دهم
            @یازدهم
            @دوازدهم

1 پاسخ آخرین پاسخ
            5

@دانش-آموزان-آلاء
              @تجربیا
              @همیار

امیر محمد دادرسا آفلاین
              امیر محمد دادرسا آفلاین
              امیر محمد دادرس
              دانش آموزان آلاء دوازدهم ریاضی

Marziyeh Amini دوست عزیز به نظر شما ایا یک سری از مافیای کنکور میزارن این حذفیات اتفاق بی افته؟

Yazdan GonabadiY 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • maryam111M آفلاین
                maryam111M آفلاین
                maryam111
                فارغ التحصیلان آلاء

سلام
                هنوز که هیچی مشخص نیست تا وقتی هم چیزی روی سایت سنجش نیومده هیچ خبری قطعیت نداره
                هنوز دهمید بخونید همه درسا رو
                نهایتا اگه سال کنکورتون عمومیا حذف شد نمیخونید
                از الان بیاید نخونید بعد سال کنکور که شد عمومیا حذف نشه چی؟؟
                بعدم ینی چی که عمومی فراره از الان نخونم؟! عمومیا رو هم باید یاد بگیرید اگه از الان دقیق و بی نقص عمومیا رو جلو ببرید سال کنکور راحت ترید
                اگه عمومیا حذف نشه و مثل الان کنکور برگزار بشه عمومیا خیلی تو رتبه آوردن تاثیر دارن و برعکس آزمون های آزمایشی کانون و غیره اهمیت زیادی تو کنکور‌دارن
                بنابراین تا چیزی قطعی نشده به حواشی دامن نزنید چون خودتون ضرر میکنید

ما را دگر حوصله شرح حال نیست...🤞

sohil derakhshaniS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • maryam111M آفلاین
                  maryam111M آفلاین
                  maryam111
                  فارغ التحصیلان آلاء

ادبیات و عربی رو از الان همه کتاب رو با تستای کتابکارتون کامل بخونید تا همه نکات رو یاد بگیرید بعد از وسطای یازدهم و سال کنکور دیگه شروع کنید به موضوعی خوندنشون
                  آرایه ،قرابت ،واژگان ،زبان فارسی ،قواعد ،ترجمه، تحلیل صرفی، درک مطلب و غیره

Marziyeh AminiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2

@دانش-آموزان-آلاء
                    @تجربیا
                    @همیار

سروش قادریس آفلاین
                    سروش قادریس آفلاین
                    سروش قادری
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط سروش قادری انجام شده

Marziyeh Amini سلام
                    1-نمیشه واسه کنکور از این جور ریسکا کرد،چند ساله میگن قراره کلا کنکور حذف شه ولی هرسال برگزار میشه
                    2-دروس عمومی یا باید هر روز بخونید،یا هر دو سه روز یه بار،بستگی به خودتون داره،منی که درصد عمومیام از50نمیومد بالا الان عربی و ادبیاتم از80نمیاد پایین
                    شما که هنوز دهمید خیلی فرصت دارید که محکم ببندید پایه رو
                    ادبیات آرایه هاش رو تک تک یاد بگیرید،تست کار کنید و مث یه مبحث ریاضی باید هر چند روز یه بار یا هر روز مرور کنید با تستای مختلف تا دستتون بیاد
                    واسه قرابت هم من خودم دارم مثنوی معنوی میخونم😂خداییش خیلی فرق کردم
                    3-عربی هم یه سری قواعد پایه داره+ریز قاعده و نکات ریز تستی واسه ترجمه
                    پاسخنامه های تستا کامل توضیحشون میده
                    تو یه کاغذ این نکاتو بنویسید با مثال و هر روز تمرین کنید
                    سعی کنید علاوه بر مثالی که نوشتید،خودتونم یه مثال بگید واسش
                    موفق باشید

sohil derakhshaniS Marziyeh AminiM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • امیر محمد دادرسا امیر محمد دادرس

Marziyeh Amini دوست عزیز به نظر شما ایا یک سری از مافیای کنکور میزارن این حذفیات اتفاق بی افته؟

Yazdan GonabadiY آفلاین
                      Yazdan GonabadiY آفلاین
                      Yazdan Gonabadi

امیر محمد دادرس داداش کل گنکور نمیخواد خذف بشه که مافیا نزاره اصلا مافیا به کنار
                      کنکور خذف بشه چطور داشنگاه بریم با نمره مدرسه که همش تقلبه؟
                      کنکور حذف نمیشه نه به خاطر مافیا کنکور بلکه به خاطر اینکه راهی نیست به جزء کنکور برای ورودی دانشگاه ها

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • maryam111M maryam111

سلام
                        هنوز که هیچی مشخص نیست تا وقتی هم چیزی روی سایت سنجش نیومده هیچ خبری قطعیت نداره
                        هنوز دهمید بخونید همه درسا رو
                        نهایتا اگه سال کنکورتون عمومیا حذف شد نمیخونید
                        از الان بیاید نخونید بعد سال کنکور که شد عمومیا حذف نشه چی؟؟
                        بعدم ینی چی که عمومی فراره از الان نخونم؟! عمومیا رو هم باید یاد بگیرید اگه از الان دقیق و بی نقص عمومیا رو جلو ببرید سال کنکور راحت ترید
                        اگه عمومیا حذف نشه و مثل الان کنکور برگزار بشه عمومیا خیلی تو رتبه آوردن تاثیر دارن و برعکس آزمون های آزمایشی کانون و غیره اهمیت زیادی تو کنکور‌دارن
                        بنابراین تا چیزی قطعی نشده به حواشی دامن نزنید چون خودتون ضرر میکنید

sohil derakhshaniS آفلاین
                        sohil derakhshani

maryam111 قرار نیس که توی سایت سنجش بیاد که! اصلا این مصوبات چه ربطی به سنجش داره وزیر علوم امضا کرده و نهایی هم شده همینجوری که نیمودن چیزی بگن روحیه عوض کنن دیروز تو اخبار هم گفتن اون یکی ها نهایی شده و اومدن سهمیه ها و شرایط ورود به پزشکی رو بازنگری کنن که این دو تا فعلا قطعی نیست

Zahra EsmaeiliZ maryam111M 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • سروش قادریس سروش قادری

Marziyeh Amini سلام
                          1-نمیشه واسه کنکور از این جور ریسکا کرد،چند ساله میگن قراره کلا کنکور حذف شه ولی هرسال برگزار میشه
                          2-دروس عمومی یا باید هر روز بخونید،یا هر دو سه روز یه بار،بستگی به خودتون داره،منی که درصد عمومیام از50نمیومد بالا الان عربی و ادبیاتم از80نمیاد پایین
                          ادبیات آرایه هاش رو تک تک یاد بگیرید،تست کار کنید و مث یه مبحث ریاضی باید هر چند روز یه بار یا هر روز مرور کنید با تستای مختلف تا دستتون بیاد
                          موفق باشید

sohil derakhshani

سروش قادری قرار نیس که کنکور حذف بشه بازنگری دارن میکنن که کردن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • sohil derakhshaniS sohil derakhshani

maryam111 قرار نیس که توی سایت سنجش بیاد که! اصلا این مصوبات چه ربطی به سنجش داره وزیر علوم امضا کرده و نهایی هم شده همینجوری که نیمودن چیزی بگن روحیه عوض کنن دیروز تو اخبار هم گفتن اون یکی ها نهایی شده و اومدن سهمیه ها و شرایط ورود به پزشکی رو بازنگری کنن که این دو تا فعلا قطعی نیست

Zahra EsmaeiliZ آفلاین
                            Zahra EsmaeiliZ آفلاین
                            Zahra Esmaeili
                            دانش آموزان آلاء

sohil derakhshani من جایی دیدم ک تا وقتی سنجش چیزی رو اعلام نکنه اون قطعی نیست

sohil derakhshaniS Maryam NateqiM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                            7
                            • Zahra EsmaeiliZ Zahra Esmaeili

sohil derakhshani

Zahra Esmaeili ربطی نداره

چون مصوباتی که گفتن بیشترش مربوط به ورزارت آموزش و پرورش هس

اصلا تو شورای عالی انقلاب فقط سازمان سنجش نیس که از رعییس جمهور بگیر تا بیا وزارت علوم

maryam111M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0

Maryam NateqiM آفلاین
                                Maryam NateqiM آفلاین
                                Maryam Nateqi

Zahra Esmaeili
                                دقیقا 👌🏻

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2

maryam111M آفلاین
                                  maryam111M آفلاین
                                  maryam111
                                  فارغ التحصیلان آلاء
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده

sohil derakhshani اگر پارسال کنکور داشتید و اون همه حاشیه رو از نزدیک میدیدید این حرف رو نمیزدید
                                  ما پارسال متوجه شدیم که هر گونه تصمیم گیری برای کنکور صرفا مربوط به آقای سازمان سنجشه
                                  رئیس آموزش پرورش و وزیر علوم و غیره هم نظرشون قطعی نیست
                                  من اعتقادم بر اینه که هیییچ چیز قطعی نیست مگر اینکه بیاد روی سایت سازمان سنجش و صریحا اعلام کنه که کنکور به این شکل برگزار میشه
                                  پارسال یه مصوبه از وزیر علوم و وزیر بهداشت که بماند تا خود مجلس هم رفت و همه هم تاییدش میکردن اما کار به سازمان سنجش که رسید گفت نه!
                                  حتی یادمه یه نامه ای اومده بود که رئیس سازمان سنجش هم تو مصاحبه اش تاییدش کرده بود که با خودمون گفتیم دیگه حتما قطعیه اما ستاد مبارزه با کرونا ردش کرده بود و اجرا نشد!
                                  توصیه دوستانه ای که دارم و پارسال ازش ضرر دیدم رو بهتون میگم ... هیچکاری به حواشی و اخبار و مصوبه و قطعنامه و بخشنامه و غیره نداشته باشید هفته ای یه بار به سایت سازمان سنجش سر بزنید ببینید چی اومده
                                  اینطوری هم آرامش خودتون رو برقرار کردید و درگیر حاشیه نشدید هم وقتتون رو سر این اخبار هدر ندادید هم با خیال آسوده درستون رو خوندید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  5

Zahra Esmaeili ربطی نداره

چون مصوباتی که گفتن بیشترش مربوط به ورزارت آموزش و پرورش هس

اصلا تو شورای عالی انقلاب فقط سازمان سنجش نیس که از رعییس جمهور بگیر تا بیا وزارت علوم

maryam111M آفلاین
                                    maryam111M آفلاین
                                    maryam111
                                    فارغ التحصیلان آلاء
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده

sohil derakhshani مربوط به وزارت آموزش پرورش هست
                                    اما یادتون باشه کنکور رو آموزش پرورش از شما نمیگیره سازمان سنجش از شما کنکور میگیره
                                    پس همونطور که میگید از رئیس جمهور تا وزیر علوم همه باید تایید کنن ولی هنوز که همه تایید نکردن پس خودتون رو زیاد درگیر نکنید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2

Marziyeh Amini سلام برای سوال اولتون اره ضرر میکنی چون به هر حال حتی اگ عمومی هم حذف بشه بالاخره تشریحی میدن و قرار نیس ک اسون بشه و همه ۲۰ بشن شما میتونید برای عمومی کتاب بخونید ولی تست نزنید فقط کامل عمومی رو کنار نزارید
                                      برای سوال دوم میتونید مثلا قواعد عربی و قواعد انگلیسی اینجور چیزا بخونید چیزای مفهمومی
                                      برای سوال سوم من خودمم دهم هسم و واقعا نمیدونم ولی هنوز این طرح تصویب نهایی نشده همه میگن تصویب شده ولی تصویب قطعی ک اجرا بشه هنوز نشده
                                      ولی به نظرم کامل بخونید☹فوقش هم یادتون بره قرار نیس ضرر بکنید وقتی میخونید و بار بعدی می‌بینید یادتون رفته و دوباره همون مطالب رو میخونید سریع یادتون میاد و بالاخره کامل بخونید به نفعتونه

Marziyeh AminiM آفلاین
                                      Marziyeh AminiM آفلاین
                                      Marziyeh Amini

Zahra Esmaeili
                                      خیلی ممنون از راهنماییتون 🌟🌺

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • سروش قادریس سروش قادری

Marziyeh Amini سلام
                                        موفق باشید

Marziyeh AminiM آفلاین
                                        Marziyeh AminiM آفلاین
                                        Marziyeh Amini

سروش قادری
                                        ممنون از راهنمایبتون 🌺🌼

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • maryam111M maryam111

ادبیات و عربی رو از الان همه کتاب رو با تستای کتابکارتون کامل بخونید تا همه نکات رو یاد بگیرید بعد از وسطای یازدهم و سال کنکور دیگه شروع کنید به موضوعی خوندنشون
                                          آرایه ،قرابت ،واژگان ،زبان فارسی ،قواعد ،ترجمه، تحلیل صرفی، درک مطلب و غیره

Marziyeh AminiM آفلاین
                                          Marziyeh AminiM آفلاین
                                          Marziyeh Amini
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Marziyeh Amini انجام شده

maryam111

خیلی ممنون به خاطر وقتی که گزاشتید و من را راهنمایی کردید🌺

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه