سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
حذف دروس عمومی
-
سلام به همه ی آلایی های عزیز و مهربون
من دهم تجربی ام و میخام برای تابستون برنامه ریزی کنم و دهمم را کامل ببندم
اما با وجود تصمیمات جدید برای کنکور۱۴۰۲ الان دچار سردرگمی شدم
چند تا سوال داشتم که خوشحال میشم پاسخ بدهید
۱.به نظر شما اگه دروس عمومی را از برنامم حذف کنم و فقط روی دروس تخصصی کار کنم ضرر میکنم؟!
۲. چون دروس عمومی فرار هست اگه از الان بخام بخونم فراموش نمیشه؟
۳.چطور دروسی مثل عربی و ادبیات را مطالعه کنم که فراموش نشه (ینی مثلا برای ادبیات از الان فقط آرایه را بخونم یا نه کامل همه چیز را بخونم)
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@همیار -
-
-
Marziyeh Amini سلام برای سوال اولتون اره ضرر میکنی چون به هر حال حتی اگ عمومی هم حذف بشه بالاخره تشریحی میدن و قرار نیس ک اسون بشه و همه ۲۰ بشن شما میتونید برای عمومی کتاب بخونید ولی تست نزنید فقط کامل عمومی رو کنار نزارید
برای سوال دوم میتونید مثلا قواعد عربی و قواعد انگلیسی اینجور چیزا بخونید چیزای مفهمومی
برای سوال سوم من خودمم دهم هسم و واقعا نمیدونم ولی هنوز این طرح تصویب نهایی نشده همه میگن تصویب شده ولی تصویب قطعی ک اجرا بشه هنوز نشده
ولی به نظرم کامل بخونیدفوقش هم یادتون بره قرار نیس ضرر بکنید وقتی میخونید و بار بعدی میبینید یادتون رفته و دوباره همون مطالب رو میخونید سریع یادتون میاد و بالاخره کامل بخونید به نفعتونه -
-
امیر محمد دادرس دانش آموزان آلاء دوازدهم ریاضیreplied to Marziyeh Amini on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marziyeh Amini دوست عزیز به نظر شما ایا یک سری از مافیای کنکور میزارن این حذفیات اتفاق بی افته؟
-
سلام
هنوز که هیچی مشخص نیست تا وقتی هم چیزی روی سایت سنجش نیومده هیچ خبری قطعیت نداره
هنوز دهمید بخونید همه درسا رو
نهایتا اگه سال کنکورتون عمومیا حذف شد نمیخونید
از الان بیاید نخونید بعد سال کنکور که شد عمومیا حذف نشه چی؟؟
بعدم ینی چی که عمومی فراره از الان نخونم؟! عمومیا رو هم باید یاد بگیرید اگه از الان دقیق و بی نقص عمومیا رو جلو ببرید سال کنکور راحت ترید
اگه عمومیا حذف نشه و مثل الان کنکور برگزار بشه عمومیا خیلی تو رتبه آوردن تاثیر دارن و برعکس آزمون های آزمایشی کانون و غیره اهمیت زیادی تو کنکوردارن
بنابراین تا چیزی قطعی نشده به حواشی دامن نزنید چون خودتون ضرر میکنید -
ادبیات و عربی رو از الان همه کتاب رو با تستای کتابکارتون کامل بخونید تا همه نکات رو یاد بگیرید بعد از وسطای یازدهم و سال کنکور دیگه شروع کنید به موضوعی خوندنشون
آرایه ،قرابت ،واژگان ،زبان فارسی ،قواعد ،ترجمه، تحلیل صرفی، درک مطلب و غیره -
Marziyeh Amini سلام
1-نمیشه واسه کنکور از این جور ریسکا کرد،چند ساله میگن قراره کلا کنکور حذف شه ولی هرسال برگزار میشه
2-دروس عمومی یا باید هر روز بخونید،یا هر دو سه روز یه بار،بستگی به خودتون داره،منی که درصد عمومیام از50نمیومد بالا الان عربی و ادبیاتم از80نمیاد پایین
شما که هنوز دهمید خیلی فرصت دارید که محکم ببندید پایه رو
ادبیات آرایه هاش رو تک تک یاد بگیرید،تست کار کنید و مث یه مبحث ریاضی باید هر چند روز یه بار یا هر روز مرور کنید با تستای مختلف تا دستتون بیاد
واسه قرابت هم من خودم دارم مثنوی معنوی میخونمخداییش خیلی فرق کردم
3-عربی هم یه سری قواعد پایه داره+ریز قاعده و نکات ریز تستی واسه ترجمه
پاسخنامه های تستا کامل توضیحشون میده
تو یه کاغذ این نکاتو بنویسید با مثال و هر روز تمرین کنید
سعی کنید علاوه بر مثالی که نوشتید،خودتونم یه مثال بگید واسش
موفق باشید -
امیر محمد دادرس داداش کل گنکور نمیخواد خذف بشه که مافیا نزاره اصلا مافیا به کنار
کنکور خذف بشه چطور داشنگاه بریم با نمره مدرسه که همش تقلبه؟
کنکور حذف نمیشه نه به خاطر مافیا کنکور بلکه به خاطر اینکه راهی نیست به جزء کنکور برای ورودی دانشگاه ها -
maryam111 قرار نیس که توی سایت سنجش بیاد که! اصلا این مصوبات چه ربطی به سنجش داره وزیر علوم امضا کرده و نهایی هم شده همینجوری که نیمودن چیزی بگن روحیه عوض کنن دیروز تو اخبار هم گفتن اون یکی ها نهایی شده و اومدن سهمیه ها و شرایط ورود به پزشکی رو بازنگری کنن که این دو تا فعلا قطعی نیست
-
سروش قادری قرار نیس که کنکور حذف بشه بازنگری دارن میکنن که کردن
-
sohil derakhshani من جایی دیدم ک تا وقتی سنجش چیزی رو اعلام نکنه اون قطعی نیست
-
Zahra Esmaeili ربطی نداره
چون مصوباتی که گفتن بیشترش مربوط به ورزارت آموزش و پرورش هس
اصلا تو شورای عالی انقلاب فقط سازمان سنجش نیس که از رعییس جمهور بگیر تا بیا وزارت علوم
-
Zahra Esmaeili
دقیقا -
sohil derakhshani اگر پارسال کنکور داشتید و اون همه حاشیه رو از نزدیک میدیدید این حرف رو نمیزدید
ما پارسال متوجه شدیم که هر گونه تصمیم گیری برای کنکور صرفا مربوط به آقای سازمان سنجشه
رئیس آموزش پرورش و وزیر علوم و غیره هم نظرشون قطعی نیست
من اعتقادم بر اینه که هیییچ چیز قطعی نیست مگر اینکه بیاد روی سایت سازمان سنجش و صریحا اعلام کنه که کنکور به این شکل برگزار میشه
پارسال یه مصوبه از وزیر علوم و وزیر بهداشت که بماند تا خود مجلس هم رفت و همه هم تاییدش میکردن اما کار به سازمان سنجش که رسید گفت نه!
حتی یادمه یه نامه ای اومده بود که رئیس سازمان سنجش هم تو مصاحبه اش تاییدش کرده بود که با خودمون گفتیم دیگه حتما قطعیه اما ستاد مبارزه با کرونا ردش کرده بود و اجرا نشد!
توصیه دوستانه ای که دارم و پارسال ازش ضرر دیدم رو بهتون میگم ... هیچکاری به حواشی و اخبار و مصوبه و قطعنامه و بخشنامه و غیره نداشته باشید هفته ای یه بار به سایت سازمان سنجش سر بزنید ببینید چی اومده
اینطوری هم آرامش خودتون رو برقرار کردید و درگیر حاشیه نشدید هم وقتتون رو سر این اخبار هدر ندادید هم با خیال آسوده درستون رو خوندید -
sohil derakhshani مربوط به وزارت آموزش پرورش هست
اما یادتون باشه کنکور رو آموزش پرورش از شما نمیگیره سازمان سنجش از شما کنکور میگیره
پس همونطور که میگید از رئیس جمهور تا وزیر علوم همه باید تایید کنن ولی هنوز که همه تایید نکردن پس خودتون رو زیاد درگیر نکنید -
Zahra Esmaeili
خیلی ممنون از راهنماییتون -
سروش قادری
ممنون از راهنمایبتون -
Marziyeh Amini دهم دانش آموزان آلاء یازدهمreplied to maryam111 on آخرین ویرایش توسط Marziyeh Amini انجام شده
خیلی ممنون به خاطر وقتی که گزاشتید و من را راهنمایی کردید