مدرسه ای برای غیر حضوری خواندن می شناسید؟
-
فکر نمی کنم ولی باز از پدرم میپرسم
-
سلام بچه ها
من خیلی دوست دارم که وقتی مدارس حضوری شد بازم خودم غیر حضوری بخونم...
شما دبیرستانی رو توی تهران می شناسید حالا یا خودتون یا اشنا هاتون که مدرسش قبول کرده باشه خودش غیر حضوری بخونه؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید
دانش-آموزان-آلاءfatemeh asadi 1
من تهران نیستم ولی تو شهر ما تو مدارس غیر دولتی بچه ها پادشاهی میکنن هر حرفی بزنن قبوله مثلا بگن ما میخوایم خودمون بخونیم میگن حله فقط امتحانای نوبت رو شرکت میکنن مستمر هم بهشون ۲۰ میدن معمولا هم معدلاشون بالاست.
البته اینجا هزینه مدرسه غیر دولتی زیاد نیست.
ولی غیر حضوری درس خوندن فک کنم برا مدارس بزرگسال هست.
فک کنم باید مدیر مدرست رو قانع کنی باهات راه بیاد. -
fatemeh asadi 1
من تهران نیستم ولی تو شهر ما تو مدارس غیر دولتی بچه ها پادشاهی میکنن هر حرفی بزنن قبوله مثلا بگن ما میخوایم خودمون بخونیم میگن حله فقط امتحانای نوبت رو شرکت میکنن مستمر هم بهشون ۲۰ میدن معمولا هم معدلاشون بالاست.
البته اینجا هزینه مدرسه غیر دولتی زیاد نیست.
ولی غیر حضوری درس خوندن فک کنم برا مدارس بزرگسال هست.
فک کنم باید مدیر مدرست رو قانع کنی باهات راه بیاد.Tannaz Dalir وای چ شهر خوبی
اره همه چی ب مدیر مدرسه بستگی داره -
فکر نمی کنم ولی باز از پدرم میپرسم
sina bigdeli تشکر
-
خانم اسدی من پرسیدم گفتن که ترجیها از رییس آموزش پروش منطقه یا معاون اموزشی نامه بگیرید بعد برید با مدیر صحبت کنید اول با یکی از اون دو شخص صحبت کنید. من خودم این کارو کردم
-
خانم اسدی من پرسیدم گفتن که ترجیها از رییس آموزش پروش منطقه یا معاون اموزشی نامه بگیرید بعد برید با مدیر صحبت کنید اول با یکی از اون دو شخص صحبت کنید. من خودم این کارو کردم
sina bigdeli ینی شما هم بدون مشکل خاصی غیرحضوری خوندین؟
بعد خب همون دو نفر رو چجوری باید متقاعد کرد؟؟ -
بله من بدون مشکل خاص غیر حضوری خوندم حتی قبل از تعطیلی کلی مدارس تو این سال. راضی کردنشم حالا به خودتون بستگی داره ولی خوب من شرایطم فرق میکرد .ولی روال همونه چون یادمه پدرم به مدیر اون موقع نامه زد فقط برای امتحان رفتم ی بار
-
sina bigdeli ینی شما هم بدون مشکل خاصی غیرحضوری خوندین؟
بعد خب همون دو نفر رو چجوری باید متقاعد کرد؟؟fatemeh asadi 1 اگه ببینن واقعا می خواید درس بخونید قبول می کنن معمولا حالا پارتی چیزی هم داشته باشید خیلی زود حل میشه
-
fatemeh asadi 1 اگه ببینن واقعا می خواید درس بخونید قبول می کنن معمولا حالا پارتی چیزی هم داشته باشید خیلی زود حل میشه
sina bigdeli شما تهران هستین؟
چون من پارسال رفتم اموزش پرورش منطقه ی ۵ ولی قبول نکردن -
sina bigdeli شما تهران هستین؟
چون من پارسال رفتم اموزش پرورش منطقه ی ۵ ولی قبول نکردنfatemeh asadi 1 نه زنجان