امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
تقدیر از آلا
-
سلام و صد سلام به همهی دوستان
امیدوارم حالتون خیلی خوب باشه
بچه باتوجه به اینکه آقا سهراب لطف کردن و طرح پرچم رو هرطور شده برای ما راه اندازی کردن امسال و برای تقدیر از زحمات تیم آلا و اساتید محترم
لطفا یک جمله براشون بنویسید و تا میتونید راه ابریشم رو به دوستاتون معرفی کنید مخصوصا اونایی که میدونین دنبال اینجور پک ها هستن و توی شبکه های اجتماعی بنر معرفی راه ابریشم رو به اشتراک بذاریم شاید بتونیم گوشه ای از این تلاش ها و زحماتشون رو جبران کنیم ️
من خودم با صفر تا صد زیست آقای مقاری عزیز تغییر رشته دادم و به رشته تجربی که موردعلاقه م بود رسیدم و هرچه تقدیر و تشکر بکنم کمه
ممنونم آلا ️️
جمله من:
آلا تنها جایی که دانش آموز حرف بزنه شنیده میشه و درتمام پروژه هاشون اولویتشون موفقیت دانش اموزانه️ -
Sohrab
Arshia Yazdian
M.an -
-
دمش گرم
-
%(#ff56ff)[بابت همه زحمات و محبتهاتون تا همیشه ممنونم]
%(#19ab56)[ان شاء الله آلاء رو هر روز درخشان تر از دیروز ببینیم] -
دوستانی که بلدن چطوری میشه تگ کرد لطفا مدیران آلا رو تگ کنن من سعی کردم ولی انگار نتونستم و بلد نبودم
-
-
-
reyhane nakhei
سلام
خیلی خوشحالیم که تونستیم کمک کوچیکی بهتون بکنیم و خوشحال تر هستیم که آلایی های قدرشناسی همچون شما رو داریم
ممنون از کار ارزشمندتون
ان شاء الله موفق باشید و به هدف هاتون برسید -
ابوالفضل ریسی
عه خواستم بگم ک منشن کنید اتفاقا...چون ایشون برای من منشن نمیشن:((.
.
.
.
.
.- برای تقدیر از آلا باید بگم ک واقعا ممنونشون هستم ک تدریس های ۰ تا ۱۰۰ با کیفیت و البته رایگانی رو در اختیار بچه ها قرار دادن... و مهم تر اینکه هوای آلایی ها رو دارن......به شخصه چندین بار مشاهده کردم ک برای دانش آموز و موفقیتش چه کارهایی میکنند و رفتار دلسوزانه و محبتشون رو دیدم... انشالله همیشه پابرجا باشند
-
M.an مرسی و ممنون از شما ️
-
reyhane nakhei خیلی خیلی ممنون، ان شاء الله هر روز شاهد موفقیت شما آلایی های عزیز باشیم
-
sohrab خواهش میکنم این کمترین کاریه که به عنوان یک آلا میتونم انجام بدم
-
این پست پاک شده!
-
منم به نوبه باید تشکر کنم
یادمه رشته ریاضی بودم و میخواستم زیست بخونم ولی اصلن نمیتونستم و خیلی سخت بود برام و خیلی عصبی شدم
تا اینکه مشاور مدرسمون منو با سایت آلا آشنا کرد و من کلیپ های آقای موقاری جلو میرفتم
خدا رو شکر به لطف آلا تویه آزمون های آزمایشی و همچینین همین کنکور 1400 هیچ وقت نشد من درس زیست رو زیر 70 درصد بزنم -
خانواده بی نظیر آلاء، ممنونم به خاطر همه ی زیبایی هایی که به دانش آموزان این مملکت هدیه می کنید.
ممنون که هرجا کم آوردیم، هرجا خواسته ای داشتیم که شاید به ثمر رسوندنش برای خودمون یا پدر و مادرمون میسر نبود، هرجا که ممکن بود پیش خودمون، خانواده مون یا دیگران شرمنده بشیم، شما کنارمون بودین و بی منت کمکمون کردین. ممنون که مثل پدر و مادرمون به فکرمونید.
اینم بدونید ما هم همون اندازه که به پدر و مادرمون علاقه داریم و فکر میکنیم، به آلاء هم فکر میکنیم.
از در دسترس ترین افراد مثل M.an , sohrab , Arshia Yazdian و...
گرفته تا تیم گرافیک، برنامه نویسی، تایپ، فروش ... و حتی همه دانش آموزای آلایی که فرزندان این خانواده محسوب میشن، همه و همه همیشه در ذهن ما هستید و خواهید بود.
همه تلاش میکنیم که انشاءالله بعد از کنکور، به قصد جبران قطره ای از دریای بی کران زحمات شما، دوباره به نحوی دیگه، به این خانواده بپیوندیم. ممنون از همه زحماتتون. -
بنظرم انقدر آلاء خوبه باید وزارت آموزش و پرورش رو کرد وزارت آلاء واقعا کشور از این رو به اون رو میشه
خیلی ازتون ممنونم خیلی
شاید توی این تاپیک زیاد پیام نیاد ولی به جرات میتونم بگم هشتاد درصد دانش آموزای دبیرستانی که میشناسم از آلاء استفاده میکنن و بطور حتم همشون و من از ته دل خوشحالیم از وجود آلاء و خیلی ممنونیم از کادر زحمت کش آلاء -
reyhane nakhei بهترین جمله ای که میتونم بگم اینه واقعا بهترینین و خدا فقط میتونه پاداش زحماتتون رو بده
به امید اینکه ما ها هم بعد کنکور بتونیم تو آلا به این خانواده بزرگ کمک کنیم -
آلاء
یه کشتی امن تو دل طوفان کنکوره که به مقصد میرسونتتـ...🥰خدا قوت
عمرتون پر بار -
خیلی ممنون از لطف همه دوستان
ایشالا بتونیم تو موفقیت های روز افزون شما بهتون کمک کرده باشیم