زیست دهم
-
دوستان خوبم سلام، برای درس زیست شناسی پایه دهم در سطح کنکوری (پیشرفته) چه انشاراتی خوبه؟
پیشاپیش از توجه تون ممنونم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم -
سلام دوست عزیز فکر کنم انتشارات الگو و خیلی سبز البته از نظر من . فاگو هم بد نیست
-
دوستان خوبم سلام، برای درس زیست شناسی پایه دهم در سطح کنکوری (پیشرفته) چه انشاراتی خوبه؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهمغلامحسن شهرکی
سلام فاگوزیست از نظر درسنامه خیلی خیلی عالیه اما بنظرم یادگیری در با تست باشه بهتره تا درسنامه برای همین پیشنهاد میکنم خیلی سبز بگیرد و اینکه خیلی تلاش کن لطفا خیلییییی بخون با صفر تا صد آقای موقاری و نکات فیلماشون تا بعد از منبع اولت بتونی ای کیو رو بخری و تست ها شو بزنی -
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهمغلامحسن شهرکی
سلام امیدوارم که خوب باشید
اول از همه بهتون میگم توروخدا دهم رو خیلیییی خوب بخونید. فکر کنید که دارید برای کنکور می خونید واقعا. با استاد موقاری فیلم ها رو ببینید. هم نکته و تست هم صفرتاصد. خودتون هم تا می تونید تست بزنید. من خیلی سبز رو بهتون پیشنهاد می کنم. نکته مهم اینه که حتما پاسخنامه تست ها رو هم بادقت بخونید( حتی اگه تست رو درست زدید) بعد هم نکات رو برای خودتون تو برگه بنویسید مرتب و منگه و اینا کنید که برای دوازدهم داشته باشیدشون.
موفق باشید -
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهمغلامحسن شهرکی نسل جدید نشرالگو
خیلی سبز آسون و ابکیه -
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهمغلامحسن شهرکی
سلام به نظرم نشر الگو تو زیست از بقیه بهتره از لحاظ درسنامه و تست -
غلامحسن شهرکی
سلام امیدوارم که خوب باشید
اول از همه بهتون میگم توروخدا دهم رو خیلیییی خوب بخونید. فکر کنید که دارید برای کنکور می خونید واقعا. با استاد موقاری فیلم ها رو ببینید. هم نکته و تست هم صفرتاصد. خودتون هم تا می تونید تست بزنید. من خیلی سبز رو بهتون پیشنهاد می کنم. نکته مهم اینه که حتما پاسخنامه تست ها رو هم بادقت بخونید( حتی اگه تست رو درست زدید) بعد هم نکات رو برای خودتون تو برگه بنویسید مرتب و منگه و اینا کنید که برای دوازدهم داشته باشیدشون.
موفق باشید@ladan-karami-karami سپاسگزارم از توجه تون؛بله چشم حتما.
-
غلامحسن شهرکی
سلام به نظرم نشر الگو تو زیست از بقیه بهتره از لحاظ درسنامه و تستمحسن محمدخانی سپاس گزارم
-
غلامحسن شهرکی
سلام فاگوزیست از نظر درسنامه خیلی خیلی عالیه اما بنظرم یادگیری در با تست باشه بهتره تا درسنامه برای همین پیشنهاد میکنم خیلی سبز بگیرد و اینکه خیلی تلاش کن لطفا خیلییییی بخون با صفر تا صد آقای موقاری و نکات فیلماشون تا بعد از منبع اولت بتونی ای کیو رو بخری و تست ها شو بزنیMaryam Nateqi چشم حتما، ممنونم از لطفتون
-
سلام دوست عزیز فکر کنم انتشارات الگو و خیلی سبز البته از نظر من . فاگو هم بد نیست
sina bigdeli سپاسگزارم.
-
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهمغلامحسن شهرکی نشر الگو خوبه ولی درسنامش ترکیبیه مثلا یه بحثی رو تو درسنامه نوشته وشما فک میکنی خیلی نکته خفنیه وتو جزوت مینویسی اما وقتی جلو تر میری میبینی عین همین نکته تو کتاب درسیت اومده
به نظرم برا دور اول باید همه چیز رو سر جای خودش خوند که خیلی سبز بهتره نشر الگو رو میتونی به عنوان کتاب دوم استفاده کنی. -
غلامحسن شهرکی نشر الگو خوبه ولی درسنامش ترکیبیه مثلا یه بحثی رو تو درسنامه نوشته وشما فک میکنی خیلی نکته خفنیه وتو جزوت مینویسی اما وقتی جلو تر میری میبینی عین همین نکته تو کتاب درسیت اومده
به نظرم برا دور اول باید همه چیز رو سر جای خودش خوند که خیلی سبز بهتره نشر الگو رو میتونی به عنوان کتاب دوم استفاده کنی.Tannaz Dalir چشم حتما، محبت کردید
-
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهمغلامحسن شهرکی در زیست دهم گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
اپ-کاتالیزورهای-آلاء -
غلامحسن شهرکی در زیست دهم گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
اپ-کاتالیزورهای-آلاءغلامحسن شهرکی در زیست دهم گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
اپ-کاتالیزورهای-آلاء
تجربی -
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
اپ-کاتالیزورهای-آلاءغلامحسن شهرکی
سلام کتاب خیلی سبز عالیه برای منبع اول تست های مناسب باکیفیت و در سطح کنکور داره
نشرالگو هم برای منبع دوم خوبه به نظرم!
دوست عزیز! لطفا گروه هایی ک منشن میکنید مرتبط با تاپیکتون باشه....مثلا الان نیاز نبود آپ کاتالیزورهای آلا منشن شن و الکی نوتیف غیر مرتبط دریافت کنند!
ممنون از توجه تون.
موفق باشید. -
غلامحسن شهرکی
سلام کتاب خیلی سبز عالیه برای منبع اول تست های مناسب باکیفیت و در سطح کنکور داره
نشرالگو هم برای منبع دوم خوبه به نظرم!
دوست عزیز! لطفا گروه هایی ک منشن میکنید مرتبط با تاپیکتون باشه....مثلا الان نیاز نبود آپ کاتالیزورهای آلا منشن شن و الکی نوتیف غیر مرتبط دریافت کنند!
ممنون از توجه تون.
موفق باشید.سارا M 0 بله چشم حتما، سپاسگزارم؛ عذر بنده رو پذیرا باشید
-
سارا M 0 بله چشم حتما، سپاسگزارم؛ عذر بنده رو پذیرا باشید
غلامحسن شهرکی
خواهش میکنم. -
سلام
پایه دهم از جامع استفاده کن
پایه یازدهم نشر الگو
پایه دوازدهم ازخیلی سبز
البته همراه با تست..موفق باشی -
سلام