حروف اضافه در هسته ی گروه اسمی
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط M.ba78 انجام شده
سلام آبجی ها و کاکاهای خودم....
میگم ماجرای حروف اضافه در هسته گروه اسمی چیه؟
مثلاً میگن اگر در اول جمله، حروف اضافی مثل و مانند،روی،جنب،کنار و...بیاد،هسته حساب نمیشن حتی اگه کسره بگیرن؟خلاصه کمک
در واقع دلیل میخوام....که چرا
خیلی ممنون گلوها....پلیز هلپ... -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
التماس
-
التماس
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirhossein Delgarm
سلام
بچهارو منشن کنید تا جواب بدن
ی @ بزارید بعد گروه رو منشن کنید
@دانش-آموزان-آلاء -
مثلاً میگن اگر در اول جمله، حروف اضافی مثل و مانند،روی،جنب،کنار و...بیاد،هسته حساب نمیشن حتی اگه کسره بگیرن؟خلاصه کمک
خیلی ممنون گلوها....پلیز هلپ...نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirhossein Delgarm
سلام
من اینو دقیق بررسی کردم
اگر حرف اضافه کسره بگیره، هیچ وقت هسته گروه اسمی نیست!
یادتون باشه همیشه اسم ها ، هسته گروه اسمی هستند. -
Amirhossein Delgarm
سلام
من اینو دقیق بررسی کردم
اگر حرف اضافه کسره بگیره، هیچ وقت هسته گروه اسمی نیست!
یادتون باشه همیشه اسم ها ، هسته گروه اسمی هستند.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hamed-shakouri داداش خیلی مردی
-
@hamed-shakouri داداش خیلی مردی
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
خیلی ممنون گلوها....پلیز هلپ...نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۰، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirhossein Delgarm سلام عنوان مناسب به تاپیک هاتون انتخاب کنید اینو تغییر دادم از این به بعد بیشتر دقت کنید
-
خیلی ممنون گلوها....پلیز هلپ...نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirhossein Delgarm در حروف اضافه در هسته ی گروه اسمی گفته است:
خیلی ممنون گلوها....پلیز هلپ...بقیه بچه ها گفتند ولی در کل بدون که هسته گروه اسمی، اسمه نه حرف اضافه! نه صفت! چرا اگه صفت جانشین اسم بود، قبول مثلا:
علی کدام کتاب ها را خواندی؟ علی: همه را خواندم. اینجا همه ، صفت مبهم در نقش اسمه و به جای کتاب اومده. اینجا میتونی هسته بگیریش اما جاهای دیگه نه. توی متن ت باید دقت کنی