شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
سلام خسته نباشید
من رشته ریاضیم
بنظر شما از بین دبیر های فیزیک تدریس های کدوم بزرگوار رو انتخاب کنم؟
من بخشی از دهم و کل یازدهم رو با آقای یاری بودم
کدوم یکی از این بزرگواران به آقای یاری نزدیک تر هست و برای رشته ریاضی مناسب تره؟ -
سلام خسته نباشید
من رشته ریاضیم
بنظر شما از بین دبیر های فیزیک تدریس های کدوم بزرگوار رو انتخاب کنم؟
من بخشی از دهم و کل یازدهم رو با آقای یاری بودم
کدوم یکی از این بزرگواران به آقای یاری نزدیک تر هست و برای رشته ریاضی مناسب تره؟vccc بچه ها بیشتر آقای طلوعی رو پیشنهاد میکنند ولی میتونین نمونه تدریس هاشون رو ببنید و خودتون انتخاب کنید
-
vccc بچه ها بیشتر آقای طلوعی رو پیشنهاد میکنند ولی میتونین نمونه تدریس هاشون رو ببنید و خودتون انتخاب کنید
Parsa Amini در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
vccc بچه ها بیشتر آقای طلوعی رو پیشنهاد میکنند ولی میتونین نمونه تدریس هاشون رو ببنید و خودتون انتخاب کنید
خیلی ممنون
-
سلام ببخشید راه ابریشم برنامه تابستونیش چیه؟اگه قراره از مهر شروع بشه پس توی تابستون چیکار می کنیم؟
-
سلام ببخشید راه ابریشم برنامه تابستونیش چیه؟اگه قراره از مهر شروع بشه پس توی تابستون چیکار می کنیم؟
Amir Ghaheri
سلام
قراره ک از 25ام تیر برنامه راه ابریشم برای دروس تخصصی دهم شروع بشه
و از مهر دروس عمومی و دروس تخصصی بقیه پایه ها شروع میشه -
Amir Ghaheri
سلام
قراره ک از 25ام تیر برنامه راه ابریشم برای دروس تخصصی دهم شروع بشه
و از مهر دروس عمومی و دروس تخصصی بقیه پایه ها شروع میشهHhh Hh ممنون، ببخشید یه سوال دیگه اینکه کسایی که از مهر شروع می کنن چظوری دهم را از دست نمی دن؟
-
Hhh Hh ممنون، ببخشید یه سوال دیگه اینکه کسایی که از مهر شروع می کنن چظوری دهم را از دست نمی دن؟
Amir Ghaheri
خواهش میکنم
امسال در راه ابریشم بخشی بنام چاپار قرار داده شده
این قسمت برای کسانی هست که به برنامه دیر رسیدن یا اینکه بنا به هر دلیلی فرسنگ های قبلش رو درست یاد نگرفتن یا یادشون رفته
تو این قسمت میان تو چند جلسه خلاصه فرسنگ رو آموزش میدن
-
Amir Ghaheri
خواهش میکنم
امسال در راه ابریشم بخشی بنام چاپار قرار داده شده
این قسمت برای کسانی هست که به برنامه دیر رسیدن یا اینکه بنا به هر دلیلی فرسنگ های قبلش رو درست یاد نگرفتن یا یادشون رفته
تو این قسمت میان تو چند جلسه خلاصه فرسنگ رو آموزش میدن
Hhh Hh بسیار ممنون از شما
-
Hhh Hh بسیار ممنون از شما
Amir Ghaheri
خواهش میکنم -
سلام خسته نباشید
باتوجه به این که ممکنه کتابا تغییر کنه فیلمها ازقبل هستن در راه ابریشم به چه صورت میشه ؟ -
سلام خسته نباشید
باتوجه به این که ممکنه کتابا تغییر کنه فیلمها ازقبل هستن در راه ابریشم به چه صورت میشه ؟Zahra Rashidi 1 سلام جاهایی که تغییر کردن اصلاحیه میخورن
یعنی دبیر ها اونجا رو طبق تغییرات اخیر درس میدن -
haniehno@سلام ببخشید یعنی دوباره از اول فیلمبراداری نمیشه مخصوص 1401؟؟
-
haniehno@سلام ببخشید یعنی دوباره از اول فیلمبراداری نمیشه مخصوص 1401؟؟
Amir Ghaheri
خیر -
این تخفیف راه ابریشم تا کی پا بر جاست؟
-
-
این تخفیف راه ابریشم تا کی پا بر جاست؟
-
Zahra Rashidi 1 سلام جاهایی که تغییر کردن اصلاحیه میخورن
یعنی دبیر ها اونجا رو طبق تغییرات اخیر درس میدن@haniehno سلام میخاستم بدونم که شما هم مشکل دارید با راه ابریشم چون میام پیله هارو ببینم میره توی صفحه خرید
-
بچه ها من گیج شدم،،،،،،بنظرتون میشه از الان تا خود کنکور؛کل سه سال رو کامل بست؟با راه ابریشم؟؟؟ واسه کسی ک تقریبا درس آنچنانی نخونده؟
-
بچه ها من گیج شدم،،،،،،بنظرتون میشه از الان تا خود کنکور؛کل سه سال رو کامل بست؟با راه ابریشم؟؟؟ واسه کسی ک تقریبا درس آنچنانی نخونده؟
Ehsan Jafarpour
بله
پارسال از مهر شروع شد ولی باز رسیدن
امسال از تابستون شروع میشه که دیگه خیلی بهتره