برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان
-
Saeid Zare دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian خب آقای یزدیان تکلیف جزوه های دهم چی میشه و چجوری هست؟
-
mahan alizadehreplied to Saeid Zare on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط mahan alizadeh انجام شده
Saeid Zare
دقیقا
الان ما بریم جزوه های مربوط به دهم رو کپی بگیریم؟؟؟ -
saad mollaei 0 دوازدهم ریاضیreplied to Arshia Yazdian on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اهل تسنن نمازهاشون پنجگانه ـست!
-
Saeid Zare دانش آموزان آلاءreplied to mahan alizadeh on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh نمیدونم
اگه اینجوری باشه باید خودمون جزوه ها رو ادیت بزنیم و درست کنیم -
سلام
آقای یزدیان یک سوال داشتم
برای زیست که باید کتاب خونده بشه و حفظ بشن،شما تووی برنامتون وقتی برای این قسمت زیست نذاشتید،؟!،،،،،میشه راهنمایی کنید.ممنون از شما -
mahan alizadehreplied to Ehsan Jafarpour on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ehsan Jafarpour
این وقت توی همون 75 دقیقه حساب میشه
شما اگه دوس داشتید اضافه تر بخونید برای همین میتونین از زنگ های جبرانیتون استفاده کنید -
Saeid Zare
اگه بگن میزنیم چون واقعا کاری نداره اینکار -
Saeid Zare دانش آموزان آلاءreplied to mahan alizadeh on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh آره واقعا
-
سلام این برنامه فقط دهم رو میبنده، یا نه، فرسنگ ها رو کامل میره جلو؟!
Arshia Yazdian
M.an -
محمد جواد پوراصغر 0 دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian فیلم توضیحات هم داره
-
r sh دانش آموزان آلاءreplied to محمد جواد پوراصغر 0 on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط r sh انجام شده
محمد جواد پوراصغر 0 منم يكم به توضيحات نياز دارم
آخه صبحونه نخورده چطور درس بخونم؟
بعد اين ها فقط براى دهمه ، درسته؟
قضيه اين اردو چيه؟ -
ماهان حسین پور دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط ماهان حسین پور انجام شده
سلام. گفته بودید تو تابستان پایه دهم بخش تخصصی قرار خونده بشه،این فیلم هاش چه جوریه ؟ بعدا مشخص میکنید کدوم فیلم ها برا پایه دهمه؟
-
Mr.Fantasticreplied to Arshia Yazdian on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شده
Arshia Yazdian
M.an
sohrab
سلام.برنامه عالی هستش
فقط اینکه مثلا نوشتید ویدیو دوم فرسنگ اول فلان درس،منظور همین ویدیویی هست که الان هست یا قراره جدید آپلود بشه؟
ویدیوهای جدید از 25ام آپلود میشن یا از اول مهر؟ -
-Dr_Ugger-replied to Parsa Amini on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط -Dr_Ugger- انجام شده
Parsa Amini منم میرم
باید یه جوری خودمون شخصی سازیش کنیم
تازه مال من حضوری هم هست 8 تا 1:30 تابستون سختیو باید بگذرونم -
آقای یزدیان ببخشید
توی یه بخش از برنامه نوشته شده تست فصل اول و کل برنامه فقط دهمه
ازطرفی تستای زیست راه ابریشم کل فصل های که تو فرسنگ اوله مخلوطه یعنی تستا تفکیک شده نیست
در این مورد ما باید چیکار کنیم ؟؟
یه سوال دیگه : وقتی ما داریم با برنامه دهمو پیش میریم چه زمانی از پیش آزمون و پس آزمونا استفاده کنیم؟؟
چون پیش آزمون و پس آزمونا تستای سه پایه باهم مخلوطه
Arshia Yazdian -
ماهان حسین پور دانش آموزان آلاءreplied to ماهان حسین پور on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ماهان حسین پور طبق هر فرسنگه یا پایه دهم ؟
-
Arshia Yazdian سلام عالیه برنامه فقط بنظرتون برای بچه هایی ک میخوان از 6 7 ساعت تو تابستون شروع کنن و بیان بالا یکم سنگین نیس؟
-
ALI MI دانش آموزان آلاءreplied to محمدوحید اسکندری on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمدوحید اسکندری
من دارم اشتباه میبینم یا واقعا روزانه حدود ۱۲ ساعت و نیم برنامه داریم
من شنیده بودم برنامه حدود ۶ 🥲🥲
الان منی که ۴ روز در هفته ساعت ۸ تا ۱ کلاس دارم چیکار باید بکنم -
نسیم بابایی دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
ببخشید الان این برنامه هرفرسنگ رو کامل میبنده یا فقط بخش دهمشو؟ -
این پست پاک شده!
32/214