سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
انتخاب رشته برای متوسطه دوم
-
سلام وقتتون بخیر
من معدل نهم بالاعه ولی توی درس ریاضی نمره پایانی خیلی بالایی نیوردم
الان میترسم ک توی هدایت تحصیلی رشته تجربی و نیارم
شماها انتخاب رشته کردین و تجربه دارین برای درس ریاضی حتما باید نمره حدود ۱۹ و ۲۰ باشه؟؟ -
Yegi Sh در انتخاب رشته برای متوسطه دوم گفته است:
ک توی هدایت تحصیلی رشته تجربی و نیارم
شماها انتخاب رشته کردین و تجربهسلام دوست عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
اگر معدل تون خوب هستش احتمالا هر رشته ای بخوای بری آزادی توی مدارس معمولی
توی نمونه دولتی ها و..... هم که تا اونجایی که یادمه خودت موقع ثبت نام آزمون انتخاب میکردی چه رشته ای میخوای بری
در مورد ریاضی هم ی چیز بگم شاید کمکت کنه
به نظرم درصد قابل توجهی از بچه ها توی متوسطه اول ریاضیشون ضعیف هست که بیشتر هم به خاطر این بوده که با دبیرشون ارتباط نگرفتن اما وقتی میان متوسطه دوم
واقعا دبیر ها بهتر هستن و تدریسشون شیوا تر هست و دوباره با ریاضی رفیق میشن
من خودم فک کنم سال هشتم ریاضی پایانی را 10 شدم و معلممون مستمرم را 18 داد تا از مدرسه اخراج نشم
اما سال دوازدهم توی آزمون ها اکثرا بالای 60 درصد میزدم و امتحان نهایی نمره ام 19 یا 19.5 شد پس الکی نگران ریاضی نباش
امیدوارم همیشه خوشبخت باشی -
Sajad Ghanbari درباره ی مدرسه ی هیئت امنایی چطور !¿
-
Yegi Sh هیئت امنایی رو نمیدونم ولی تیزهوشان اینطوریه
اگر انتخاب رشته نهم قبول بشی و تو مدرسه تیزهوشان باشی مستقیم میای
اگر هم نهم مدرسه دیگه ای باشی هم آزمون مهم هست هم هدایت تحصیلی -
Yegi Sh سلام
راستش برای من تو هدایت تحصیلی رشته تجربی ج بود( هنوزم نمیدونم چرا؟:/) ولی واقعا به هدایت تحصیلی و اینا نگاه نمیکنن اگه مدرسه مورد نظرت ظرفیت داشته باشه میگیرنت من اولین بار روز ثبت نام رفتم یه مدرسه ای که خوشم نمیومد ظرفیت تجربی هم نداشتن هدایت تحصیلیمو دیدن گفتن شما رو اگه ظرفیت خالی کردیم میگیریم بعدش که مدرسه مد نظرم رفتم چون ظرفیت خالی تجربی داشتن منو گرفتن (البته معدلمم بالا بود) به هر حال بعد اینهمه صغری کبری چیدن میخواستم بگم خیلی به هدایت تحصیلی اهمیت نمیدن اینا همش فرمالیتس شما نگران نباش -
Yegi Sh
سلام من خودم هیات امنایی بودم دوره اول و دوباره رفتم هیات امنایی
بیشتر انتخاب رشته به اون آزمون ها بستگی داره
همون آزمون های شخصیت اینا و هدایت تحصیلی منظورمه
ولی بستگی داره از چه مدرسه میرید کدوم مدرسه
مثلا مدرسه دوره اول من خواهان تجربی خیلی زیاد داشت معدل 19.90 به بالا تجربی می رفتن
و برای ثبت نام هم معدل بالا می گرفتن
بستگی داره نمره ریاضی تون چند باشه ولی یادمه زمان ما بیشتر اون آزمون بود -
حسین مسلمی مرسی
-
@sania-andiravan خب من معدلم شد ۱۹/۴۳ ولی ریاضی ب خاطر اینکه کرونا بود و مجازی کیفیت تدریس پایین اومد و اونجوری ک باید یاد نگرفتم و خب نمره ریاضی شد ۱۳/۵ درصورتی ک سالای قبل نمره خیلی بالا بود
حالا با این شرایط به نظرتون میتونم برم مدرسه هیئت امنایی ؟ -
-
هدایت تحصیلی و اینا همش چرت و پرته
پارتی داشته باشی مدرسه خوب مینویسن یا پول