تست و راه ابریشم
-
سلام دوستان من میخام در کنار راه ابریشم تست کتاب های کمک درسی دیگر رو هم بزنم
به نظرتون چجوری تو برنامه جاشون بدم ؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء -
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاءSaeid Zare سلام
اگر نظر من رو بخواید اصلا نمی رسید به تست بیشتر و واقعا نیاز هم نیست
ولی اگر میخواید این کار رو انجام بدید بعد از اینکه تا آخر تستهای کنکورچه رفتید و تمام تستها رو تحلیل و بررسی کردید و هنوز هم در اون موضوع به تست نیاز داشتید از کتاب تست دیگه ای استفاده کنید -
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاءSaeid Zare
سلام.اگه کتاب تست گرفتید که هیچ
اما اگه هنوز کتاب تست تهیه نکردید میتونید داخل یکی از بانک تست های آنلاین به انتخاب خودتون با هزینه کمتر ثبت نام کنید
بعد از اینکه تمام تست های یه فرسنگ رو زدید بیاید و از اون تست بزنید
چون قرار هست تست های جدید هم به راه ابریشم واسه بعضی درس هاش اضافه بشه
بعید میدونم برسید تست های کمک درسی ها رو بزنید.چون بالاخره حداقل هر کدوم 1000تا رو دارن دیگه -
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاءSaeid Zare
اینقدر زیاده تستای ابریشم وقت نمیکنی -
Saeid Zare سلام
ولی اگر میخواید این کار رو انجام بدید بعد از اینکه تا آخر تستهای کنکورچه رفتید و تمام تستها رو تحلیل و بررسی کردید و هنوز هم در اون موضوع به تست نیاز داشتید از کتاب تست دیگه ای استفاده کنیدابوالفضل ریسی در تست و راه ابریشم گفته است:
Saeid Zare سلام
ولی اگر میخواید این کار رو انجام بدید بعد از اینکه تا آخر تستهای کنکورچه رفتید و تمام تستها رو تحلیل و بررسی کردید و هنوز هم در اون موضوع به تست نیاز داشتید از کتاب تست دیگه ای استفاده کنیدسلام شبتون بخیر
منم قصد داشتم کتاب تست برای عمومی ها بگیرم ک تابستون بزنم تا مهر ک برنامه شروع میشه ( راه ابریشم عمومی هارو هم تهیه کردم)
ولی حالا بنظرتون نگیرم؟ و تابستون فقد وقتمو روی تخصصی های دهم بزارم و پایه رو قوی کنم؟ -
ابوالفضل ریسی در تست و راه ابریشم گفته است:
Saeid Zare سلام
ولی اگر میخواید این کار رو انجام بدید بعد از اینکه تا آخر تستهای کنکورچه رفتید و تمام تستها رو تحلیل و بررسی کردید و هنوز هم در اون موضوع به تست نیاز داشتید از کتاب تست دیگه ای استفاده کنیدسلام شبتون بخیر
منم قصد داشتم کتاب تست برای عمومی ها بگیرم ک تابستون بزنم تا مهر ک برنامه شروع میشه ( راه ابریشم عمومی هارو هم تهیه کردم)
ولی حالا بنظرتون نگیرم؟ و تابستون فقد وقتمو روی تخصصی های دهم بزارم و پایه رو قوی کنم؟Sarah Ghanaatiyan سلام
شب شما هم بخیر
عمومی ها اینقدری که فکر میکنید وقت نمیخواد
تابستون تخصصی های دهم رو ببینید -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد