امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
نظم در جزوه راه ابریشم ۱۴۰۱
-
سلام وقت بخیر.. من جزوه ها رو که نگاه میکردم متوجه نامنظمی و بی ترتیبی در اون ها شدم.. پیشنهادی که دارم براتون این هست که.. برای مثال هر کتاب مثل ریاضی۱ حسابان۱ حسابان۲ (جزوه تدریس - تست) جدا بدید حتی پی دی اف هاشون هم جدا از هم باشه.. (منظورم کتاب هستا هر کتاب جدا نه که جزوه تدریس - تست جدا باشه! متوجه اید که..)که اخر سال این همه برگه پرینت شده دقیقا مثل یک کتاب منظم بشه.. جزوه های پارسال تون نامنظم بود جوری که برای استفاده شون کاملا هنگ میشه..
ببینید یک مثال میزنم براتون.. کتاب شیمی۱ که ۳ فصل داره.. به ترتیب.. جزوه تدریس فصل یک.. یک پی دی اف جدا.. جزوه تست یک پی دی اف جدا.. همینطور فصل های بعد..
که دقیقا مثل یک کتاب تست بشه کتاب کمک اموزشی بشه..
مثلا جزوه تست فرسنگ اول شیمی که فصل ۱ شیمی۳ و شیمی۱ هست در پی دی اف هایی کاملا مجزا اراعه بشه
کلام اخر.. نمیخوام قسمتون بدم ولی لطفا جزوه هارو درست کنید تا ۲۵ ۲۶ چند روز مونده قشنگ میشه نم نم ویرایش کرد.. مچکرم یا حق -
mohamad m 0 آره منم موافقم و ازون که بگذریم یه بحث ام کتابای عمومی هست اگر امکانش بود و خود متن کتابم تو جزوه بود عالی میشد چون کتابای ما شاید یچیزی معلما گفته باشن ما اشتباه توش نوشته باشیم دیگ جا نداره و اگر غلط گیر استفاده کنیم بدجور میشه
درکل خیلی خوب میشد اگر این کارم میکردن -
Marziye Ahmadpour ریاضی دانش آموزان آلاءreplied to mohamad m 0 on آخرین ویرایش توسط Marziye Ahmadpour انجام شده
mohamad m 0 الان هم به همین صورتیه که فرمودید
مثلا جزوه های ریاضی راه ابریشم هر مبحث پی دی اف جداگانه داره
برای کسی که شاید میخواد به مرور زمان و طی چند دفعه جزوات رو چاپ کنه یا فکر میکنه که همه مباحث نیاز به چاپ شدن ندارن
و فقط یکی دو مبحث رو چاپ میکنهیه درسنامه ی کامل داره که همه اون مباحثه در قالب یک پی دی اف (مجموعه همه مباحث)
تست ها هم به همین صورته
جداگانش وجود داره
همش با همم وجود داره
فکر میکنم این نوع به اشتراک گذاشتن برای راحتی کار دانش اموزان بوده -
Marziye Ahmadpour مثلا فرسنگ اول ریاضیات رشته ریاضی و اگه دیده باشید.. کل فصل۵ ریاضی۱.. کل فصل۲ حسابان۱.. درس۱ فصل۱ حسابان۲.. همه باهم هستش و این یعنی بدبختی.. چرا چون همچیز بهم میریزه.. مثلا شما حسابان۲ مشکل داری میخوای یکم بخونی و... دیگه اینطوری
منظور من اینه که جزوه فصل۵ ریاضی۱.. فصل۲ حسابان۱ و...، به تفکیک برامون pdf شده بارگذاری بشه
اگه تفکیک بشه جزوه تدریس - تست فصل به فصل و کتاب به کتاب بهتر میشه..
اینجوری -
Parsa Amini خب اگر متن کتاب بیاد داخل جزوه ،این دیگه جزوه نیست که ،میشه یه کتاب چند صد صفحه ای که فرق بین نکات مهم و غیر مهمشو اصلا متوجه نمیشیم ،و برامون مثل یه غول میمونه ،اصلا آدم میترسه بره سر این کتاب چند صد صفحه ای (البته این نظر منه )
-
حسین شاکری متن کتاب که نیاد داخلش... جزوه همون جزوه باشه فقط به تفکیک فصل و به تفکیک کتاب باشه...
بگیرید چی میگم... حالا اگه جزوه ها درست نشه خودتون بعد گذشت چند ماه متوجه میشید که الان من چی میگفتم -
-