هدیه دادن جزوه راه ابریشم
-
سلام به همه راه ابریشمی های عزیز و مدیران آلا
من ی پیشنهادی داشتم نمیدونم در چه حد اجرایی هست اما فک میکنم ایده خوبی باشه :
بچه هایی که پارسال راه ابریشمی بودن و امسال دانشگاه و رشته ای که دوست داشتن قبول شدن(تبریک میگم بهتون) یا به هر دلیلی دیگه جزوه ها را نیاز ندارند
جزوه هاشون را برسونن به دست اونایی که نیاز دارند تا هم اصراف نشه هم بقیه بتونن راحت تر درس بخوانن و نیازی نباشه هزینه اضافی کنند
همیشه خوشبخت و سعادتمند باشینArshia Yazdian
sohrab
@M-an -
برای شروع هم اگر کسی در قم زندگی میکنه ،من جزوه های استاد طلوعی و پویان نظر را دارم اگر کسی نیاز داره خوشحال میشم جزوه هامو به دستش برسونم
-
-
برای شروع هم اگر کسی در قم زندگی میکنه ،من جزوه های استاد طلوعی و پویان نظر را دارم اگر کسی نیاز داره خوشحال میشم جزوه هامو به دستش برسونم
Sajad Ghanbari این کار بر خلاف قوانین الا هست .شما زمانی که از الا دوره ای می خرید مالک اون دوره نیستید و فقط خودتون حق استفاده دارید.
فرقی هم نمی کنه می خواید به بقیه ی بچه ها کمک کنید یا کار دیگه ای کنید .
الا در این باره مطمئنا خیلی حساسه -
Sajad Ghanbari این کار بر خلاف قوانین الا هست .شما زمانی که از الا دوره ای می خرید مالک اون دوره نیستید و فقط خودتون حق استفاده دارید.
الا در این باره مطمئنا خیلی حساسهIlya Mansouri در هدیه دادن جزوه راه ابریشم گفته است:
شما زمانی که از الا دوره ای می خرید مالک اون دوره نیستید و فقط خودتون حق استفاده دارید.
الا در این باره مطمئنا خیلی حساسهسلام دوست عزیز من نگفتم که راه ابریشم را به کسی بدیم
شما متن را اول کامل و درست بخوان
میگم دوستانی که راه ابریشم را تهیه کردن اما فعلا نمیتونن به هر دلیل جزوه را پرینت بگیرن (چون واقعا هزینه اش بالاس و شاید نصف قیمت راه ابریشم هزینه جزوه ها بشه ) یا منتظرن تا خود آلا مهر ماه جزوه فیزیکی بده ، تا اونموقع بچه هایی که پارسال راه ابریشمی بودن جزوه های پرینت گرفتشون را در اختیار دوستاشون قرار بدن تا هم هزینه ها کمتر شه هم الکی کلی کاغذ اصراف نشه
همیشه شاد و خوشبخت باشین -
بچه هایی که پارسال راه ابریشمی بودن و امسال دانشگاه و رشته ای که دوست داشتن قبول شدن(تبریک میگم بهتون) یا به هر دلیلی دیگه جزوه ها را نیاز ندارند
جزوه هاشون را برسونن به دست اونایی که نیاز دارند تا هم اصراف نشه هم بقیه بتونن راحت تر درس بخوانن و نیازی نباشه هزینه اضافی کنند
sohrab
@M-anSajad Ghanbari سلام وقتتون بخیر تشکر از حسن نیتتون اما آلا بنا ب دلایلی نامشخص مخالف این کار هست
-
Ilya Mansouri در هدیه دادن جزوه راه ابریشم گفته است:
شما زمانی که از الا دوره ای می خرید مالک اون دوره نیستید و فقط خودتون حق استفاده دارید.
الا در این باره مطمئنا خیلی حساسهسلام دوست عزیز من نگفتم که راه ابریشم را به کسی بدیم
شما متن را اول کامل و درست بخوان
میگم دوستانی که راه ابریشم را تهیه کردن اما فعلا نمیتونن به هر دلیل جزوه را پرینت بگیرن (چون واقعا هزینه اش بالاس و شاید نصف قیمت راه ابریشم هزینه جزوه ها بشه ) یا منتظرن تا خود آلا مهر ماه جزوه فیزیکی بده ، تا اونموقع بچه هایی که پارسال راه ابریشمی بودن جزوه های پرینت گرفتشون را در اختیار دوستاشون قرار بدن تا هم هزینه ها کمتر شه هم الکی کلی کاغذ اصراف نشه
همیشه شاد و خوشبخت باشینSajad Ghanbari من می دونم چی می گید ولی الا اجازه ی این رو هم نمی ده چون اون جزوه رو شما فقط خودتون می تونید استفاده کنید و حق دادنش به کس دیگه ای رو ندارید .الا اینقدر روی این موضوع حساسه که حتی می گه پخش فیلم های حتی رایگان الا توسط افراد معمولی حرامه.و الا راضی نیست .
هر چی خدمت هست که الا به ما می ده باید از طریق خود الا داده بشه -
sohrab
@M-anSajad Ghanbari در هدیه دادن جزوه راه ابریشم گفته است:
sohrab
@M-anسلام .
ما اجازه استفاده از فیلمها رو نداریم ،اما اجازه استفاده از جزوه ها رو بعید میدونم نداشته باشیم ،از جمله اینکه اون فرد خودش راه ابریشمی باشه
آقا من هستم
-
Sajad Ghanbari سلام وقتتون بخیر تشکر از حسن نیتتون اما آلا بنا ب دلایلی نامشخص مخالف این کار هست
Sarah Ghanaatiyan
مطمین هستین؟؟؟ -
Sajad Ghanbari من می دونم چی می گید ولی الا اجازه ی این رو هم نمی ده چون اون جزوه رو شما فقط خودتون می تونید استفاده کنید و حق دادنش به کس دیگه ای رو ندارید .الا اینقدر روی این موضوع حساسه که حتی می گه پخش فیلم های حتی رایگان الا توسط افراد معمولی حرامه.و الا راضی نیست .
هر چی خدمت هست که الا به ما می ده باید از طریق خود الا داده بشهIlya Mansouri
والا نمیدونم
اگر موضوع حلال و حرام باشه که قطعا مشکلی نداره چون به اون شخصی که میدیم خودش قبلا راه ابریشم را تهیه کرده
اگر موضوع مشکلاتی که در این فرایند ممکنه رخ بده باشه ی بحث دیگه میشهیا اگر میشد خود آلا ی فراخوان میداد که بچه ها جزوه هایی که داشتن را تمیز و مرتب بفرستن آلا و خود آلا زحمت توزیع را بکشه خیلی خوب میشد که با توجه به شرایط الان آلا بعید میدونم آلا امسال بتونه ی همچین کاری انجام بده چون واقعا سرشون شلوغه
حداقل اگر دوستی دارید که راه ابریشم را تهیه کرده به دوستتون جزوه هاتون را بدین
که تا حدی از اصراف کمتر شه -
این تاپیک امکان پذیر هست از نظر شرعی و ... ؟؟؟؟؟؟
Arshia Yazdian
sohrab
@M-an
@ادمین -
sohrab
@M-anSajad Ghanbari سلام
کار بسیار خوبی هست ولی یه سری کار داره
اولا اینکه آلا باید این موضوع رو تایید کنه که اون فرد راه ابریشمی هست و این دروس رو خریده
مورد بعد اینکه باید بستری باشه که کد پستی و شماره تماس و... داده بشه که فکر نکنم اجازه همچین کاری داده بشه
حجم جزوات واقعا زیاده و اگر بچه های امسال بخوان جزوات رو دور بریزن واقعا ظلم بزرگی به طبیعت میشه و اصلا کار درستی نیست
@مدیر-محصول-ابریشم و sohrab فکر کنم خود شما عزیزان راه های بهتری بتونید پیشنهاد بدید که حتی اگر کسی نتونست هدیه بده حداقل بتونه بخشی از هزینه پرینت رو بگیره -
Arshia Yazdian
sohrab
@M-an
@ادمینSajad Ghanbari در هدیه دادن جزوه راه ابریشم گفته است:
Arshia Yazdian
sohrab
@M-an
@ادمینببخشید یعنی امسال قبول میشید انشاءالله؟؟؟
-
Sarah Ghanaatiyan
مطمین هستین؟؟؟Sajad Ghanbari در هدیه دادن جزوه راه ابریشم گفته است:
Sarah Ghanaatiyan
مطمین هستین؟؟؟والا اینجور ک ت تاپیکای دیگه دیدم قضیه از این قرار بوده
ولی خب بنظرم اگر آلا اوکی بده خیلی خوب میشه چون هم در مصرف کاغذ صرفه جویی میشه و اینکه کسی ک میخواد این جزوه هارو بگیره قطعا راه ابریشمی هست آخه ب کار کسی دیگه نمیاد -
Sajad Ghanbari در هدیه دادن جزوه راه ابریشم گفته است:
Arshia Yazdian
sohrab
@M-an
@ادمینببخشید یعنی امسال قبول میشید انشاءالله؟؟؟
Abolfazl Mousavi
انشاءالله و با اجازه بزرگ تر ها بللله : -
Abolfazl Mousavi
انشاءالله و با اجازه بزرگ تر ها بللله :Sajad Ghanbari در هدیه دادن جزوه راه ابریشم گفته است:
Abolfazl Mousavi
انشاءالله و با اجازه بزرگ تر ها بللله :مگه عروسیه؟؟
-
Sarah Ghanaatiyan
ولی خب بنظرم اگر آلا اوکی بده خیلی خوب میشه چون هم در مصرف کاغذ صرفه جویی میشه و اینکه کسی ک میخواد این جزوه هارو بگیره قطعا راه ابریشمی هست آخه ب کار کسی دیگه نمیادSarah Ghanaatiyan در هدیه دادن جزوه راه ابریشم گفته است:
Sarah Ghanaatiyan
ولی خب بنظرم اگر آلا اوکی بده خیلی خوب میشه چون هم در مصرف کاغذ صرفه جویی میشه و اینکه کسی ک میخواد این جزوه هارو بگیره قطعا راه ابریشمی هست آخه ب کار کسی دیگه نمیادبه نظرم اون قانون برای فیلما و جزوات در سایت بود ،مثلا یکی پیشت جزوه رو بخونه بعید میدونم کار اشتباهی باشه
و خب از یک لحاظ دیگه اینه که مثلا فرد خودش راه ابریشمی باشه ،در مصرف کاغذ و هزینه هم صرفه جویی میشه واقعا🤏
-
-
sohrab
@M-anSajad Ghanbari واقعا پیشنهاد شما عالیه
-
شک ندارم این تاپیک بالای ۷ تا از اعضای رسمی آلا دیدن و جواب ندادن