مشاوره راه ابریشم
-
Saeid Zare در مشاوره راه ابریشم گفته است:
vccc به نظرم اول مهر ببین و مطابق برنامه راه ابریشم بیا جلو
آخه توی برنامه حرفی از پیله ها نیست
vccc پیله ها مربوط به اول مهر ماه هستن برای همه دروس
-
کاش میشد داخل فیلم های مشاوره درباره نحوه نوشتن خلاصه نویسی صحبت کنن
-
سلام
من فیلم ها رو با سرعت بالا (حداقل ۱/۸ و حداکثر ۳/۵ !!!) می بینم
این مشکلی ایجاد نمی کنه؟
و اینکه زمان هر ست مطالعاتی هفتاد و پنج دقیقه هست در صورت دیدن فیلم ها با ۱x ، الان من تو اون زمانی که اضافه میاد چ کنم؟ -
چه قدر خوب
-
بچه سلام
همونطور که قول داده بودیم امسال به راه ابریشم مشاوره هم اضافه کردیم
یک سری موضوعات رو مشاوران ما برای شما حل میکنن و اگه سوالی ذهنتونو درگیر کرده تو بحث مشاوره ای اینجا بپرسید تا من به تیم مشاورمون منتقل کنم
لینک مشاوره راه ابریشم :
https://alaatv.com/set/1213دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian سلام وقت بخیر - لطفا جلسات بعدی مشاوره در مورد انواع تست و روشهای خلاصه نویسی باشه ممنون
-
سلام
اگر میشه داخل فیلم های مشاوره در مورد خلاصه نویسی هم صحبت کنید -
و نکته دیگه اینکه برای تایم های جبرانی
اگر همه چیز رو خوب پیش رفته بودیم ، بهتره عمومی های دهم رو بخونیم (که تو فیلم هم گفته شد) یا اختصاصی یازدهم؟ -
بچه سلام
یک سری موضوعات رو مشاوران ما برای شما حل میکنن و اگه سوالی ذهنتونو درگیر کرده تو بحث مشاوره ای اینجا بپرسید تا من به تیم مشاورمون منتقل کنم
لینک مشاوره راه ابریشم :
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian ببخشید بپرسید چرا برنامه تجربی فیزیکش بر پایه ی فیزیک آقای کازرانیانه؟ ما تجربیایی که با فیزیک اقای طلوعی میخوایم جلو بریم چه کنیم ؟ برای درسنامه ی ریاضی اقای ثابتی چرا جا نذاشتن؟
-
Arshia Yazdian ببخشید بپرسید چرا برنامه تجربی فیزیکش بر پایه ی فیزیک آقای کازرانیانه؟ ما تجربیایی که با فیزیک اقای طلوعی میخوایم جلو بریم چه کنیم ؟ برای درسنامه ی ریاضی اقای ثابتی چرا جا نذاشتن؟
سید حسین قربانی 1
آره واقعا کاش بگن کسایی که فیزیک آقای طلوعی رو خریدن باید چیکار کنن:( -
سید حسین قربانی 1
آره واقعا کاش بگن کسایی که فیزیک آقای طلوعی رو خریدن باید چیکار کنن:(Nazanin Nobakht هر جا که لازم باشه آقای طلوعی میگن که بچه های تجربی نبینن
-
Nazanin Nobakht هر جا که لازم باشه آقای طلوعی میگن که بچه های تجربی نبینن
مهدی خسروی 0 عزیز بحث اون نیست بحث برنامه است
-
بچه سلام
لینک مشاوره راه ابریشم :
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian فیلم های مشاوره با دبیران و معلما کی میاد؟؟
-
سلام
یه خواهش دارم اینکه اگه میشه از اول مهر برای مرور کردن تایم های جداگانه قرار بدید
مدیر-محصول-ابریشم
@M-an -
Arshia Yazdian سلام آقای یزدیان
من راه ابریشم رو تهیه کردم اما توی گروه بچه های راه ابریشم، خیلی وقته که زدم عضویت اما هنوز نوشته "در انتظار تایید"
ممنون میشم اگر لطف کنید و من رو وارد گروه کنیدمحمدوحید اسکندری سلام من هم از بچه های تجربی راه ابریشم هستم میشه توضیح بدید چطور میتونم وارد گروه ها بشم؟خیلی ممنون
-
محمدوحید اسکندری سلام من هم از بچه های تجربی راه ابریشم هستم میشه توضیح بدید چطور میتونم وارد گروه ها بشم؟خیلی ممنون
Mahtab Doostifar
سلام باید ایشون اددتون کنن
@M-anپ.ن: من رو هم ادد کنید
-
Arshia Yazdian فیلم های مشاوره با دبیران و معلما کی میاد؟؟
-
Mahtab Doostifar
سلام باید ایشون اددتون کنن
@M-anپ.ن: من رو هم ادد کنید
وجیهه پهلوان چطور بهشون اطلاع بدم که من رو عضو کنن؟اخه اعتبار لازم رو ندارم که بهشون پیام بدم
-
وجیهه پهلوان چطور بهشون اطلاع بدم که من رو عضو کنن؟اخه اعتبار لازم رو ندارم که بهشون پیام بدم
Mahtab Doostifar
ویژه راه ابریشماینجا پیام بدید باهاتون گفتگو میزنن
-
Mahtab Doostifar
ویژه راه ابریشماینجا پیام بدید باهاتون گفتگو میزنن
وجیهه پهلوان من حدود یه هفتس که گفتم ولی هنوز هیچی
️