جذب در دهان
- 
ابوالفضل ریسی 
 مطمئنید؟
 چون خیلی سبز گفته که گوارش شیمیایی کربوهیدرات توسط آمیلاز بزاق در دهان آغاز میشه و به گوارش نشاسته کمک میکنه اما هیچ کدوم از این مولکول های حاصل قابل جذب نیستن
 ممنون بابت وقتی که گذاشتید 
- 
@mr-fantastic 
 اها،خیلی ممنون @dr-mahh 
 ممنونم @kosar-mortazavi در جذب در دهان گفته است: @m-zngne سلام  
 تا جایی که من میدونم،
 یادم میاد جایی خونده بودم چون جذب الکل بسیار راحته، در دهان و معده هم جذب میشه 
 اینو جایی ندیده بودم،ممنون بابت نکته جدید  
- 
@m-zngne خواهش میکنم  
 البته مراقب این نکته هایی که مستقیم تو کتاب نیست و با استدلال بدست میاد باشید، به قول آقا موقاری فقط گوشه جیبتون باشه 
 موفق باشی 
- 
ابوالفضل ریسی 
 مطمئنید؟
 چون خیلی سبز گفته که گوارش شیمیایی کربوهیدرات توسط آمیلاز بزاق در دهان آغاز میشه و به گوارش نشاسته کمک میکنه اما هیچ کدوم از این مولکول های حاصل قابل جذب نیستن
 ممنون بابت وقتی که گذاشتید @m-zngne خواهش میکنم 
 من این مطلب رو توی سایتهای اینترنتی خونده بودم حالا اگر خیلی سبز اینطور گفته بهتره به همون اعتماد کنید 
- 
سلام به نطرم این نکته بر اساس کتاب ( نه علمی) غلطه چون درستش اینه که گوارش از دهان شروع میشه نه جذب 
- 
سلام به نطرم این نکته بر اساس کتاب ( نه علمی) غلطه چون درستش اینه که گوارش از دهان شروع میشه نه جذب @ariana-ariana تو دهان جذب هم داریم میشه گفت ب طور کلییی جذب و گوارش مکانیکی و شیمیای توی دهان آغاز میشه به طور کلی و بر اساس متن کتاب 
- 
@ariana-ariana تو دهان جذب هم داریم میشه گفت ب طور کلییی جذب و گوارش مکانیکی و شیمیای توی دهان آغاز میشه به طور کلی و بر اساس متن کتاب Elham Hamed اگه تو کتاب هست که دیگه قطعا درسته 
- 
@m-zngne سلام 
 تا جایی که من میدونم 
 مواد نشاسته ای که بزاق بر اونها اثر میذاره تا حدودی جذب میشنابوالفضل ریسی کتاب گفته کربوهیدرات در صورتی جذب میشه ک به مونوساکارید تبدیل شن از طرفی هم گفته ک امیلاز کربوهیدرات رو ب مالتوز و مولکول های درشت تر تبدیل میکنه 
 گفته ی شما تناقض داره
- 
Elham Hamed اگه تو کتاب هست که دیگه قطعا درسته @ariana-ariana کتاب همیشه اشاره میکنه و نتیجه گیری و استدلال رو میزاره بر عهده دانش اموز 
- 
ابوالفضل ریسی کتاب گفته کربوهیدرات در صورتی جذب میشه ک به مونوساکارید تبدیل شن از طرفی هم گفته ک امیلاز کربوهیدرات رو ب مالتوز و مولکول های درشت تر تبدیل میکنه 
 گفته ی شما تناقض دارهElham Hamed بله حرفتون درسته و گفتم که این مطلب رو صرفا از یه سایت خوندم و نباید همینطور میگفتم  
- 
@m-zngne سلام بله تو دهان جذب هم داریم مثلن بعضی از مواد غذایی که قند ساده گلوکز دارن دیگه این گلوکزا بعضیاشون تو دهان جذب میشن 

️
️