سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء
-
-
سلام.اگه بشه واسه سایت جدید بعضی از فیلم ها که حجمشون خیلی پایینه و تعداد زیاده کاری رو انجام بدین که راحت تو آیی دی ام صف بندی بشه که کار بچه هاواسه دان کردنش راحت بشه ممنون از زحماتتون
-
امکانی در سایت باشد که فیلم های مشابه را مشخص کند
در توضیحات فیلم مشخص شود که هر موضوع از چه دقیقه ای آغاز می شود ( در حد امکان )
امکان مقایسه خود با بچه های دبیرستان موجود باشد
کسی باشد که به مباحث مسلط باشد و در هر زمان توصیه کند کدام فیلم برای ما مفید هست -
ایده ی ارسالی از طریق تلگرام
عرض سلام و خسته نباشید و خدا قوت خدمت شما بزرگوارا...
من یه پیشنهاد واستون دارم واسه نرم افزارهایی ک درست کردید؛ بنظرم اگه میتونستید یکم درمورد اون فیلم اطلاعات بیشتری در اختیار دانش اموز میزاشتید بسیار عالی میشد مثلا چند دقیقه هستش،چند مگابایت حجمشه،ودرصورت امکان چ مباحثی دراون فیلم قراره ک دیده بشه و اگرم بشه مثلا باحجمهای متفاوت بشه یک فیلمو دانلود کرد.
خیلی ممنون از زحمتاتتون باعث دلگرمی مائید️ -
sohrab به نظر من مطالب جدید یا پست اعضا رو تو صفحه اول سایت قرار بدین اگر خواستیم خودمون بریم بازشون کنیم و بخونیم مثلا به عنوان تازه های انجمن آلا که تو صفحه خودمون اون بالا هی جمع نشن یه سری موضوعات تکرارین هی هروز بروز میشن البته نظر منه
-
elaheh در طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء گفته است:
sohrab به نظر من مطالب جدید یا پست اعضا رو تو صفحه اول سایت قرار بدین اگر خواستیم خودمون بریم بازشون کنیم و بخونیم مثلا به عنوان تازه های انجمن آلا که تو صفحه خودمون اون بالا هی جمع نشن یه سری موضوعات تکرارین هی هروز بروز میشن البته نظر منه
متوجه نشدم، شما موضوعات رو مي تونيد unwatch كنيد كه اون بالا هي نياد، امتحان كرديد ؟
-
sohrab منظورم اینه که توی صفحه اول سایت یه قسمت باشه که مطالب جدید اعضا و یا مطالب جدید سایت رو بشه دید و انتخاب کرد تو صفحه شخصی اون بالا نیان و اینکه دسته بندی ها طوری باشه که خودمون انتخاب کنیم از این به بعد کدوم موضوع برامون بیاد مثلا بخوایم فقط از چند درس که پست جدید گذاشته میشه برامون بیاد بعد اینکه یه سری از موضوعات تکرارین و هر روز فقط بروز میشن یعنی مطلب جدیدی ندارند همون موضوع روز قبل و قبل ترند و من میخوام این ها برای من نیاد نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه !این گزینه ای رو که گفتین از کجا می تونم انتخاب کنم تا حالا امتحان نکردم یعنی هنوز کامل با سایت آشنا نشدم
-
سلام.به نظر من بهتره برنامه ی درسی بچه ها هم قرار بگیره تا بدونیم در هفته چند ساعت از هر درسی دارن این به فارغ التحصیل ها و کسایی که میخوان غیر حضوری بردارن خیلی کمک می کنه
-
Saba_iee در طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء گفته است:
سلام.به نظر من بهتره برنامه ی درسی بچه ها هم قرار بگیره تا بدونیم در هفته چند ساعت از هر درسی دارن این به فارغ التحصیل ها و کسایی که میخوان غیر حضوری بردارن خیلی کمک می کنه
برنامه هفتگی رو که قبلا قرار میدادن
-
پیشنهاد من برا سایت جدید
یه قسمت باشه که هرکی دلش خواست عضو بشه و یه هزینه ای رو پرداخت کنه
و اونجا بتونه هر فیلمی رو که دانلود کرده علامت بزنه
یا علامت بزنه که دیده
یا یه توضیحی فقط برا خودش برا اون فیلم بنویسه
و این تغییرات فقط برا خودش باشه
و کلی کارای دیگه -
سلام ... اولش یه معذرت خواهی که تو این مدت نتونستیم کاری کنیم برا آلاء...ایشالله آلاء حالا حالا هستش و خبر خوشحال کننده ای برامون...
1-راستش اقا سهراب به نظرم من ...بیا کلا این کیفیت Hd ابتدا بردارین...چون بعید میدونم که کسی دانلود کنه....هزینه ی اضافی شاید رو آلاء داشته باشه...
.3-فیلم های قدیمی رو هم که برای سال 92 هستش رو هم فک نکنم کسی دنبال کنه...اونم زحمتشو بکشین...تا یکم آپلود سنتر آلاء فضا باز شه براش...
4-خلاصه هرکاری که کمترین زحمت و خرج رو براتون داشته باشه...
موفق باشین... -
سلام سایت عالی واقعا خوبه
ولی ای کاش از قبل مشخص بشه که چه فیلم هایی و چه درس هایی در چه روزی روی سایت قرار میگیره
مثلا شیمی دوشنبه سه شنبه
یا......
لطفا بچه های مدرسه رو با ما هماهنگ کنید از جهت شرکت در ازمون ازمایشی یعنی به ما بگید بچه های الا کدوم ازمون ازمایشی شرکت میکنن یا ما هم شرکت کنیم
به نظر من کانال تلگرام برای اطلاع رسانی خیلی خوبه
در ضمن ایا دبیراتون طبق منابع کنکور ازمایشی تدریس میکنن یا خیر؟این مورد ها هم اطلاع رسانی کنید