طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء
-
سلام خسته نباشید
میشه خواهش کنم ارم صنعتی شریفوکمرنگ تربزنیدروی جزوه ها .متوجه ام که به این خاطرقرارمیدین که سواستفاده نشه امااگرکمرنگ ترمیبودماراحتترمیخوندیم جزواتوگاهی اوقات نوشته هامعلوم نیست.ممنونم اززحماتی که میکشید -
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام اگه میشه یه بخش ارتباط با دبیر در سایت قرار داده بشه خداییش عالی میشه
بقیشم خیلی خوبه در ضمن اگه سعی بشه درباره دبیرا یه بخشی به عنوان رزومه قرار داده بشه یعنی خیلی خوبه میشه ها خیلی
همچنین تورو خدا به درس زیست شناسی توجه بیشتری بشه
هم
-
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راستی یادم رفت اگه میشه قبل از سال جدید لیست منابع هر درسو بذارید اینطوری کلی از سردرگمی بچه ها کمی میشه
-
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.اگه بشه واسه سایت جدید بعضی از فیلم ها که حجمشون خیلی پایینه و تعداد زیاده کاری رو انجام بدین که راحت تو آیی دی ام صف بندی بشه که کار بچه هاواسه دان کردنش راحت بشه ممنون از زحماتتون
-
امکانی در سایت باشد که فیلم های مشابه را مشخص کند
در توضیحات فیلم مشخص شود که هر موضوع از چه دقیقه ای آغاز می شود ( در حد امکان )
امکان مقایسه خود با بچه های دبیرستان موجود باشد
کسی باشد که به مباحث مسلط باشد و در هر زمان توصیه کند کدام فیلم برای ما مفید هست -
ایده ی ارسالی از طریق تلگرام
عرض سلام و خسته نباشید و خدا قوت خدمت شما بزرگوارا...
من یه پیشنهاد واستون دارم واسه نرم افزارهایی ک درست کردید؛ بنظرم اگه میتونستید یکم درمورد اون فیلم اطلاعات بیشتری در اختیار دانش اموز میزاشتید بسیار عالی میشد مثلا چند دقیقه هستش،چند مگابایت حجمشه،ودرصورت امکان چ مباحثی دراون فیلم قراره ک دیده بشه و اگرم بشه مثلا باحجمهای متفاوت بشه یک فیلمو دانلود کرد.
خیلی ممنون از زحمتاتتون باعث دلگرمی مائید️
-
یعنی هیچ کس هیچ نظر و ایده ای نداره ؟
یا اینکه واقعا از سایت و امکانات سایت آلاء راضی هستید و دوست ندارید امکانی بهش اضافه بشه ؟ یعنی واقعا کامله
اون دوستانی که می گفتند گیج کنندست، خوب بیان بگن که چه جوری بشه بهتره دیگه ؟آلاء داره سایت جدید رو درست می کنه، بعد از درست شدن حالا حالاها تغییر عمده ای نمی تونیم بدیما !
نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab به نظر من مطالب جدید یا پست اعضا رو تو صفحه اول سایت قرار بدین اگر خواستیم خودمون بریم بازشون کنیم و بخونیم مثلا به عنوان تازه های انجمن آلا که تو صفحه خودمون اون بالا هی جمع نشن یه سری موضوعات تکرارین هی هروز بروز میشن البته نظر منه
-
sohrab به نظر من مطالب جدید یا پست اعضا رو تو صفحه اول سایت قرار بدین اگر خواستیم خودمون بریم بازشون کنیم و بخونیم مثلا به عنوان تازه های انجمن آلا که تو صفحه خودمون اون بالا هی جمع نشن یه سری موضوعات تکرارین هی هروز بروز میشن البته نظر منه
elaheh در طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء گفته است:
sohrab به نظر من مطالب جدید یا پست اعضا رو تو صفحه اول سایت قرار بدین اگر خواستیم خودمون بریم بازشون کنیم و بخونیم مثلا به عنوان تازه های انجمن آلا که تو صفحه خودمون اون بالا هی جمع نشن یه سری موضوعات تکرارین هی هروز بروز میشن البته نظر منه
متوجه نشدم، شما موضوعات رو مي تونيد unwatch كنيد كه اون بالا هي نياد، امتحان كرديد ؟
-
elaheh در طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء گفته است:
متوجه نشدم، شما موضوعات رو مي تونيد unwatch كنيد كه اون بالا هي نياد، امتحان كرديد ؟
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab منظورم اینه که توی صفحه اول سایت یه قسمت باشه که مطالب جدید اعضا و یا مطالب جدید سایت رو بشه دید و انتخاب کرد تو صفحه شخصی اون بالا نیان و اینکه دسته بندی ها طوری باشه که خودمون انتخاب کنیم از این به بعد کدوم موضوع برامون بیاد مثلا بخوایم فقط از چند درس که پست جدید گذاشته میشه برامون بیاد بعد اینکه یه سری از موضوعات تکرارین و هر روز فقط بروز میشن یعنی مطلب جدیدی ندارند همون موضوع روز قبل و قبل ترند و من میخوام این ها برای من نیاد نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه !این گزینه ای رو که گفتین از کجا می تونم انتخاب کنم تا حالا امتحان نکردم یعنی هنوز کامل با سایت آشنا نشدم
-
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۳۹۵، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با سلام
نام فایلی که ما دانلود می کنیم ، تاریخ ضبط فیلم هست. ولی توی سایت تاریخ ساخت هر فیلم ذکر نشده و این باعث میشه ما از روی فایل ها نتونیم بفهمیم کدام فیلم ها را دانلود کردیم.
خواهشا پیگیری کنید -
با سلام
نام فایلی که ما دانلود می کنیم ، تاریخ ضبط فیلم هست. ولی توی سایت تاریخ ساخت هر فیلم ذکر نشده و این باعث میشه ما از روی فایل ها نتونیم بفهمیم کدام فیلم ها را دانلود کردیم.
خواهشا پیگیری کنیدنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۵، ۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا
سلام به نظرم اگر موقعی ک میخوای بزنی تو دانلود اسم رو خودت تغییر بدی بهتره اگر تغییری اعمال بشه فک میکنم حالا به بعد باشه -
سلام.به نظر من بهتره برنامه ی درسی بچه ها هم قرار بگیره تا بدونیم در هفته چند ساعت از هر درسی دارن این به فارغ التحصیل ها و کسایی که میخوان غیر حضوری بردارن خیلی کمک می کنه
-
سلام.به نظر من بهتره برنامه ی درسی بچه ها هم قرار بگیره تا بدونیم در هفته چند ساعت از هر درسی دارن این به فارغ التحصیل ها و کسایی که میخوان غیر حضوری بردارن خیلی کمک می کنه
Saba_iee در طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء گفته است:
برنامه هفتگی رو که قبلا قرار میدادن
-
پیشنهاد من برا سایت جدید
یه قسمت باشه که هرکی دلش خواست عضو بشه و یه هزینه ای رو پرداخت کنه
و اونجا بتونه هر فیلمی رو که دانلود کرده علامت بزنه
یا علامت بزنه که دیده
یا یه توضیحی فقط برا خودش برا اون فیلم بنویسه
و این تغییرات فقط برا خودش باشه
و کلی کارای دیگه -
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط _Mohammad_reza_ انجام شده
سلام ... اولش یه معذرت خواهی که تو این مدت نتونستیم کاری کنیم برا آلاء...ایشالله آلاء حالا حالا هستش و خبر خوشحال کننده ای برامون...
1-راستش اقا سهراب به نظرم من ...بیا کلا این کیفیت Hd ابتدا بردارین...چون بعید میدونم که کسی دانلود کنه....هزینه ی اضافی شاید رو آلاء داشته باشه...
.3-فیلم های قدیمی رو هم که برای سال 92 هستش رو هم فک نکنم کسی دنبال کنه...اونم زحمتشو بکشین...تا یکم آپلود سنتر آلاء فضا باز شه براش...
4-خلاصه هرکاری که کمترین زحمت و خرج رو براتون داشته باشه...
موفق باشین... -
سلام ... اولش یه معذرت خواهی که تو این مدت نتونستیم کاری کنیم برا آلاء...ایشالله آلاء حالا حالا هستش و خبر خوشحال کننده ای برامون...
1-راستش اقا سهراب به نظرم من ...بیا کلا این کیفیت Hd ابتدا بردارین...چون بعید میدونم که کسی دانلود کنه....هزینه ی اضافی شاید رو آلاء داشته باشه...
.3-فیلم های قدیمی رو هم که برای سال 92 هستش رو هم فک نکنم کسی دنبال کنه...اونم زحمتشو بکشین...تا یکم آپلود سنتر آلاء فضا باز شه براش...
4-خلاصه هرکاری که کمترین زحمت و خرج رو براتون داشته باشه...
موفق باشین... -
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط _Mohammad_reza_ انجام شده
roz
میدونم..ولی خب اگه convert کردش..حجمش بیاد پایین...فضا کمتر از اپلود سنتر اشغال بشه...
ولی خوب به نظرت میاد استفاده میکنن از کیفیت Hd...!!! -
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام سایت عالی واقعا خوبه
ولی ای کاش از قبل مشخص بشه که چه فیلم هایی و چه درس هایی در چه روزی روی سایت قرار میگیره
مثلا شیمی دوشنبه سه شنبه
یا......
لطفا بچه های مدرسه رو با ما هماهنگ کنید از جهت شرکت در ازمون ازمایشی یعنی به ما بگید بچه های الا کدوم ازمون ازمایشی شرکت میکنن یا ما هم شرکت کنیم
به نظر من کانال تلگرام برای اطلاع رسانی خیلی خوبه
در ضمن ایا دبیراتون طبق منابع کنکور ازمایشی تدریس میکنن یا خیر؟این مورد ها هم اطلاع رسانی کنید
-
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای کاش امکانی فراهم بشه که بچه های مجازی الا بتونن با اقای امینی راد مشاوره بگیرن
حتی اگه در قبال پرداخت هزینه برای بچه ها باشه