Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. انتقادات ، پیشنهادات
  3. طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء
رقیب درسی رشته انسانی میخوام داخل شاد یا روبیکا
بهاره میرزاییب
تا کنکور ازدیبهشت چیزی نمونده ی نفر که ساعت مطالعه بالای ۷ ساعت داره بیاد رقابتی درس بخونیم حتما دختر باشه چون خودم دخترم
انتقادات ، پیشنهادات
نقص ویدئوی درسی
Yeganeh KarimiY
سلام وقتتون بخیر. تدریس حسابان یازدهم استاد محمدصادق ثابتی فصل چهارش ناقص هست میخواستم درخواست کنم که ویدئوی ادامه ی تدریس هم آپلود شه. با تشکر
انتقادات ، پیشنهادات
تدریس حسابان
aMiRyA
سلام اگر امکانش هست تدریس حسابان را با آقای وحید کبریایی قرار دهید ایشون مباحث رو خیلی کامل و زیبا بیان میکنن با تشکر
انتقادات ، پیشنهادات
انتقاد و پیشنهاد در خصوص گروه های انجمن آلاء
sohrabS
سلام اگر انتقاد یا پیشنهادی در خصوص گروه های انجمن آلاء دارید، در اینجا مطرح بفرمایید. در لینک زیر هم توضیحات هر گروه و شرایط عضویت در هر کدام توضیح داده شده است: http://forum.alaatv.com/topic/1545/گروه-های-انجمن-آلاء موفق و موید باشید
انتقادات ، پیشنهادات
.....
7
سلام (@_____) تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟! کدوم قانونتون رو نقض کردم؟! نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه یعنی دلیلی نبوده و نیست اما خب.... باید از زبون خودتون می‌شنیدم که هیچ دلیلی ندارید این برام قابل هضم تره @ناظم
انتقادات ، پیشنهادات
چطور در الا کلیپ دانلود کنم
7
چطوری میتونم کلیپ های الا رو دانلود کنم
انتقادات ، پیشنهادات
سرعت کار تو اپلود فیلم ها پایینه
TAHA 3T
سلام توی حسابان اقای ثابتی بجز تابع تو هیچ مبحثی فرسنگ 2 و 3 اپلود نشده اینطوری مباحث تا کنکور تموم نمیشه البته امیدوارم مشکلی برای اقای ثابتی پیش نیومده باشه
انتقادات ، پیشنهادات
نکته و تست فیزیک یازدهم آقای یاری
2
سلام/چرا نکته و تست فیزیک یازدهم استاد یاری فقط چند جلسه اولش اپلود شده؟میشه تکمیلش کنید
انتقادات ، پیشنهادات
یه مشکلی هست
A
من پک الا رو دو بار خریدم اشتباها، یکیو با اکانت قدیمی ام و یکی هم با جدیده ولی قدیمی رو دیگه استفاده نمیکنم کسی هم جوابگو نیس که اون پک رو لغو کنه و هزینه شو عودت بدن @مدیر-محصول-ابریشم تیکت هم زدم جواب نمیدن
انتقادات ، پیشنهادات
اختلال در سایت الا ؟؟/:
A . M . HA
سلام از امروز صبح سایت الا به مشکل خورده نه میشه فیلمی رو انلاین دید و نه دانلود کرد....... دوستان برای شما هم همینجوریه ؟!! از گروه اموزشی الا تقاضا می کنم که هر چه سریع تر این مشکل رو رفع کنن خداوکیلی از درسامون عقب افتادیم
انتقادات ، پیشنهادات
قدیمی شدن تورق یازدهم و دوازدهم
محمد مهدی امیریم
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اعضای زحمتکش الا با توجه به اینکه زمان زیادی از ضبط دوره های یازدهم و دوازدهم گذشته،این دوره ها دیگه قابل استفاده نیستند پس اگه میشه دوره های تورق این پایه ها رو دوباره با آقای جلال موقاری‌ ضبط کنید که دوباره قابل استفاده بشه.
انتقادات ، پیشنهادات
دسترسی به اساتید
نیما اصغرین
لطفا در قسمت هر ویدیو قسمتی برای کامنت گذاری اضافه کنید تا اگر سوال یا موردی داشتیم با استاد مربوط ارتباط داشته باشیم مثل سایت تکمیلی که در اون هر سوالی داشتیم میتونیم با استاد ارتباط داشته باشیم اگر این کار را بکنید کیفیت آموزش هاتون خیلی بالا میره
انتقادات ، پیشنهادات
رابط کاربری آلا خونه
Parsa TsrP
سلام به همه ی آلایی ها. من درخواست دارم که رابط کاربری آلا خونه ارتقا پیدا کنه و شاهد اپلیکیشن آلا خونه هم باشیم و همچنین مرز های بخش های مختلف نوشته مشخص باشند. سپاس اکر موافقید رای مثبت بدید لطفا
انتقادات ، پیشنهادات
کمی انتقاد
D
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست.... 1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست. این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه.... 2- آپدیت راه ابریشم: راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.) 3- گزینه دانلود؟ چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست. 4- رفع اشکال ها خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه 5- آلاخونه آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
انتقادات ، پیشنهادات
مدرسه کنکور ایران
محمد جلیلوندم
سلام میخواستم بپرسم چرا دیگه بقیه ی فیلم ها و جزوات مدرسه کنکور ایران رو نمیزارید؟ الآن دو هفته شده هیچی فیلم و جزوه ای آپلود نکردید و یه تعداد زیادی از فیلم ها هم که آپلود کردید مشکل دارن و باز نمیشن. الآن دانش آموزانی که برای کنکور با آلا پیش میرن به شدت عقب افتادن.
انتقادات ، پیشنهادات
مدرسه کنکور ایران
محمد جلیلوندم
سلام میخواستم بدونم چرا بقیه فیلم ها و جزوات مدرسه کنکور ایران رو نمیزارید؟ الآن نزدیک دو هفته شده که هیچ فیلم و جزوه ای رو آپلود نکردید و دانش آموزانی که با آلا پیش میرن به شدت عقب افتادن. خواهش میکنم هر چه سریع تر بقیه فیلم ها و جزوات رو هم آپلود کنید.
انتقادات ، پیشنهادات
انتقاد و پیشنهاد برای ریاضیات تجربی راه ابریشم
milad havazyariM
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟ بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟ دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @Arshia-Yazdian @sohrab @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
انتقادات ، پیشنهادات
آموزش صفر تا صد زیست مخصوص المپیاد
0
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
انتقادات ، پیشنهادات
کمک
خواجه نصیر الدینخ
سلام من هرکار میکنم نمیتونم تو سایت پیام بزارم توی راهنمای الا هم رفتم ولی بهم کمکی نکرد حالا چیکار کنم تا درست بشه
انتقادات ، پیشنهادات
دسته تفننی
حسین کاظمی 0ح
سلام خسته نباشید امکانش هست که یه دسته تفننی هم برای آلا خونه اضافه کنید ؟ چون توی بخش بحث آزاد گم میشن معمولا این مضوعات مثل تست های غیر درسی که جنبه سرگمی دارن ( مثل تست هوش ها )
انتقادات ، پیشنهادات

طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده انتقادات ، پیشنهادات
73 دیدگاه‌ها 43 کاربران 24.3k بازدیدها 40 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • فااطمهف فااطمه

سلام خسته نباشید
    میشه خواهش کنم ارم صنعتی شریفوکمرنگ تربزنیدروی جزوه ها .متوجه ام که به این خاطرقرارمیدین که سواستفاده نشه امااگرکمرنگ ترمیبودماراحتترمیخوندیم جزواتوگاهی اوقات نوشته هامعلوم نیست.ممنونم اززحماتی که میکشید

sohrabS آفلاین
    sohrabS آفلاین
    sohrab
    مدیر
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@فاطمه-کنکوری در سری جدید جزوات آرم به طور کامل حذف شده.

هیچ پدر سوخته بازیی بالاتر از صداقت و راستگویی نیست.

1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • M آفلاین
      M آفلاین
      m.d

سلام اگه میشه یه بخش ارتباط با دبیر در سایت قرار داده بشه خداییش عالی میشه

بقیشم خیلی خوبه در ضمن اگه سعی بشه درباره دبیرا یه بخشی به عنوان رزومه قرار داده بشه یعنی خیلی خوبه میشه ها خیلی

همچنین تورو خدا به درس زیست شناسی توجه بیشتری بشه

هم

1 پاسخ آخرین پاسخ
      6
      • M آفلاین
        M آفلاین
        m.d

راستی یادم رفت اگه میشه قبل از سال جدید لیست منابع هر درسو بذارید اینطوری کلی از سردرگمی بچه ها کمی میشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • sina ansaryS آفلاین
          sina ansaryS آفلاین
          sina ansary

سلام.اگه بشه واسه سایت جدید بعضی از فیلم ها که حجمشون خیلی پایینه و تعداد زیاده کاری رو انجام بدین که راحت تو آیی دی ام صف بندی بشه که کار بچه هاواسه دان کردنش راحت بشه ممنون از زحماتتون

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • sohrabS آفلاین
            sohrabS آفلاین
            sohrab
            مدیر

ایده ای که برای ما ایمیل شده بود

1 یک اپ موبایل برای همه ی دروس
            2. امکان ذخیره سازی فیلم ها بر روی مموری کارت

1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • sohrabS آفلاین
              sohrabS آفلاین
              sohrab
              مدیر

امکانی در سایت باشد که فیلم های مشابه را مشخص کند
              در توضیحات فیلم مشخص شود که هر موضوع از چه دقیقه ای آغاز می شود ( در حد امکان )
              امکان مقایسه خود با بچه های دبیرستان موجود باشد
              کسی باشد که به مباحث مسلط باشد و در هر زمان توصیه کند کدام فیلم برای ما مفید هست

Dr_MaedehPiroozD 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • sohrabS آفلاین
                sohrabS آفلاین
                sohrab
                مدیر
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sohrab انجام شده

ایده ی ارسالی از طریق تلگرام👍
                عرض سلام و خسته نباشید و خدا قوت خدمت شما بزرگوارا...
                من یه پیشنهاد واستون دارم واسه نرم افزارهایی ک درست کردید؛ بنظرم اگه میتونستید یکم درمورد اون فیلم اطلاعات بیشتری در اختیار دانش اموز میزاشتید بسیار عالی میشد مثلا چند دقیقه هستش،چند مگابایت حجمشه،ودرصورت امکان چ مباحثی دراون فیلم قراره ک دیده بشه و اگرم بشه مثلا باحجمهای متفاوت بشه یک فیلمو دانلود کرد.
                خیلی ممنون از زحمتاتتون باعث دلگرمی مائید☺️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • sohrabS sohrab

یعنی هیچ کس هیچ نظر و ایده ای نداره ؟
                  یا اینکه واقعا از سایت و امکانات سایت آلاء راضی هستید و دوست ندارید امکانی بهش اضافه بشه ؟ یعنی واقعا کامله 😉
                  اون دوستانی که می گفتند گیج کنندست، خوب بیان بگن که چه جوری بشه بهتره دیگه ؟

آلاء داره سایت جدید رو درست می کنه، بعد از درست شدن حالا حالاها تغییر عمده ای نمی تونیم بدیما !

E آفلاین
                  E آفلاین
                  elaheh

sohrab به نظر من مطالب جدید یا پست اعضا رو تو صفحه اول سایت قرار بدین اگر خواستیم خودمون بریم بازشون کنیم و بخونیم مثلا به عنوان تازه های انجمن آلا که تو صفحه خودمون اون بالا هی جمع نشن یه سری موضوعات تکرارین هی هروز بروز میشن البته نظر منه

sohrabS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • E elaheh

sohrab به نظر من مطالب جدید یا پست اعضا رو تو صفحه اول سایت قرار بدین اگر خواستیم خودمون بریم بازشون کنیم و بخونیم مثلا به عنوان تازه های انجمن آلا که تو صفحه خودمون اون بالا هی جمع نشن یه سری موضوعات تکرارین هی هروز بروز میشن البته نظر منه

sohrabS آفلاین
                    sohrabS آفلاین
                    sohrab
                    مدیر

elaheh در طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء گفته است:

متوجه نشدم، شما موضوعات رو مي تونيد unwatch كنيد كه اون بالا هي نياد، امتحان كرديد ؟

E 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • sohrabS sohrab

elaheh در طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء گفته است:

متوجه نشدم، شما موضوعات رو مي تونيد unwatch كنيد كه اون بالا هي نياد، امتحان كرديد ؟

E آفلاین
                      E آفلاین
                      elaheh

sohrab منظورم اینه که توی صفحه اول سایت یه قسمت باشه که مطالب جدید اعضا و یا مطالب جدید سایت رو بشه دید و انتخاب کرد تو صفحه شخصی اون بالا نیان و اینکه دسته بندی ها طوری باشه که خودمون انتخاب کنیم از این به بعد کدوم موضوع برامون بیاد مثلا بخوایم فقط از چند درس که پست جدید گذاشته میشه برامون بیاد بعد اینکه یه سری از موضوعات تکرارین و هر روز فقط بروز میشن یعنی مطلب جدیدی ندارند همون موضوع روز قبل و قبل ترند و من میخوام این ها برای من نیاد نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه !این گزینه ای رو که گفتین از کجا می تونم انتخاب کنم تا حالا امتحان نکردم یعنی هنوز کامل با سایت آشنا نشدم

K 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • ز آفلاین
                        ز آفلاین
                        زهرا

با سلام
                        نام فایلی که ما دانلود می کنیم ، تاریخ ضبط فیلم هست. ولی توی سایت تاریخ ساخت هر فیلم ذکر نشده و این باعث میشه ما از روی فایل ها نتونیم بفهمیم کدام فیلم ها را دانلود کردیم.
                        خواهشا پیگیری کنید

alireza_ysf75A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • ز زهرا

با سلام
                          نام فایلی که ما دانلود می کنیم ، تاریخ ضبط فیلم هست. ولی توی سایت تاریخ ساخت هر فیلم ذکر نشده و این باعث میشه ما از روی فایل ها نتونیم بفهمیم کدام فیلم ها را دانلود کردیم.
                          خواهشا پیگیری کنید

alireza_ysf75A آفلاین
                          alireza_ysf75A آفلاین
                          alireza_ysf75

زهرا
                          سلام به نظرم اگر موقعی ک میخوای بزنی تو دانلود اسم رو خودت تغییر بدی بهتره اگر تغییری اعمال بشه فک میکنم حالا به بعد باشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • Saba_ieeS آفلاین
                            Saba_ieeS آفلاین
                            Saba_iee
                            دانش آموزان آلاء

سلام.به نظر من بهتره برنامه ی درسی بچه ها هم قرار بگیره تا بدونیم در هفته چند ساعت از هر درسی دارن این به فارغ التحصیل ها و کسایی که میخوان غیر حضوری بردارن خیلی کمک می کنه

M.anM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • Saba_ieeS Saba_iee

سلام.به نظر من بهتره برنامه ی درسی بچه ها هم قرار بگیره تا بدونیم در هفته چند ساعت از هر درسی دارن این به فارغ التحصیل ها و کسایی که میخوان غیر حضوری بردارن خیلی کمک می کنه

M.anM آفلاین
                              M.anM آفلاین
                              M.an
                              مدیر

Saba_iee در طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء گفته است:

برنامه هفتگی رو که قبلا قرار میدادن

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • M.anM آفلاین
                                M.anM آفلاین
                                M.an
                                مدیر
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط M.an انجام شده

پیشنهاد من برا سایت جدید
                                یه قسمت باشه که هرکی دلش خواست عضو بشه و یه هزینه ای رو پرداخت کنه
                                و اونجا بتونه هر فیلمی رو که دانلود کرده علامت بزنه
                                یا علامت بزنه که دیده
                                یا یه توضیحی فقط برا خودش برا اون فیلم بنویسه
                                و این تغییرات فقط برا خودش باشه
                                و کلی کارای دیگه

aida79A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                6
                                • _Mohammad_reza__ آفلاین
                                  _Mohammad_reza__ آفلاین
                                  _Mohammad_reza_
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط _Mohammad_reza_ انجام شده

سلام ... اولش یه معذرت خواهی که تو این مدت نتونستیم کاری کنیم برا آلاء...ایشالله آلاء حالا حالا هستش و خبر خوشحال کننده ای برامون...
                                  1-راستش اقا سهراب به نظرم من ...بیا کلا این کیفیت Hd ابتدا بردارین...چون بعید میدونم که کسی دانلود کنه....هزینه ی اضافی شاید رو آلاء داشته باشه...
                                  .3-فیلم های قدیمی رو هم که برای سال 92 هستش رو هم فک نکنم کسی دنبال کنه...اونم زحمتشو بکشین...تا یکم آپلود سنتر آلاء فضا باز شه براش...
                                  4-خلاصه هرکاری که کمترین زحمت و خرج رو براتون داشته باشه...
                                  موفق باشین...🌺

M.anM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • _Mohammad_reza__ _Mohammad_reza_

سلام ... اولش یه معذرت خواهی که تو این مدت نتونستیم کاری کنیم برا آلاء...ایشالله آلاء حالا حالا هستش و خبر خوشحال کننده ای برامون...
                                    1-راستش اقا سهراب به نظرم من ...بیا کلا این کیفیت Hd ابتدا بردارین...چون بعید میدونم که کسی دانلود کنه....هزینه ی اضافی شاید رو آلاء داشته باشه...
                                    .3-فیلم های قدیمی رو هم که برای سال 92 هستش رو هم فک نکنم کسی دنبال کنه...اونم زحمتشو بکشین...تا یکم آپلود سنتر آلاء فضا باز شه براش...
                                    4-خلاصه هرکاری که کمترین زحمت و خرج رو براتون داشته باشه...
                                    موفق باشین...🌺

M.anM آفلاین
                                    M.anM آفلاین
                                    M.an
                                    مدیر

@reza77
                                    فیلم های hdبا پروژکتور تو مدارس استفاده میشه

_Mohammad_reza__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • M.anM M.an

@reza77
                                      فیلم های hdبا پروژکتور تو مدارس استفاده میشه

_Mohammad_reza__ آفلاین
                                      _Mohammad_reza__ آفلاین
                                      _Mohammad_reza_
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط _Mohammad_reza_ انجام شده

roz
                                      میدونم..ولی خب اگه convert کردش..حجمش بیاد پایین...فضا کمتر از اپلود سنتر اشغال بشه...
                                      ولی خوب به نظرت میاد استفاده میکنن از کیفیت Hd...!!!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • A آفلاین
                                        A آفلاین
                                        a.m

سلام سایت عالی واقعا خوبه
                                        ولی ای کاش از قبل مشخص بشه که چه فیلم هایی و چه درس هایی در چه روزی روی سایت قرار میگیره
                                        مثلا شیمی دوشنبه سه شنبه
                                        یا......
                                        لطفا بچه های مدرسه رو با ما هماهنگ کنید از جهت شرکت در ازمون ازمایشی یعنی به ما بگید بچه های الا کدوم ازمون ازمایشی شرکت میکنن یا ما هم شرکت کنیم
                                        به نظر من کانال تلگرام برای اطلاع رسانی خیلی خوبه
                                        در ضمن ایا دبیراتون طبق منابع کنکور ازمایشی تدریس میکنن یا خیر؟

این مورد ها هم اطلاع رسانی کنید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • A آفلاین
                                          A آفلاین
                                          a.m

ای کاش امکانی فراهم بشه که بچه های مجازی الا بتونن با اقای امینی راد مشاوره بگیرن
                                          حتی اگه در قبال پرداخت هزینه برای بچه ها باشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          3
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه