پیله ریاضی راه ابریشم
-
ابوالفضل ریسی در پیله ریاضی راه ابریشم گفته است:
Abolfazl Mousavi در پیله ریاضی راه ابریشم گفته است:
فاطمه حشمتی در پیله ریاضی راه ابریشم گفته است:
سلام وقت بخیر من ریاضی تجربی رو گرفتم اما دوتا پیله داره کدوم رو ببینم کامل تره یا فرقی نداره ؟پیله ها بین ریاضی وتجربی مشترکه یا فرق داره
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی تجربیا ریاضیا دوازدهمپیله دوممخصوص رشته ریاضی است و پیله اول مخصوص تجربی . موفق باشید
درسته ولی چون مباحث اکثرا مشترکه و پیله رشته ریاضی کامل تره گفته شده که پیله رشته ریاضی رو ببینیم(خود استاد تو لایو گفتند)
من كه اينستا ندارم ، چطور از مطالب لايو هاى استاد مطلع بشم؟
r sh لایو تو پیج آلا بود
اکثرا تو اطلاعیه ها و برنامه مطالب گفته میشه
حالا اگر لایوی بود من تو انجمن میذارم که ببینید (اینستاگرام فیلتر نیست و میشه راحت دید) -
Abolfazl Mousavi در پیله ریاضی راه ابریشم گفته است:
فاطمه حشمتی در پیله ریاضی راه ابریشم گفته است:
سلام وقت بخیر من ریاضی تجربی رو گرفتم اما دوتا پیله داره کدوم رو ببینم کامل تره یا فرقی نداره ؟پیله ها بین ریاضی وتجربی مشترکه یا فرق داره
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی تجربیا ریاضیا دوازدهمپیله دوممخصوص رشته ریاضی است و پیله اول مخصوص تجربی . موفق باشید
درسته ولی چون مباحث اکثرا مشترکه و پیله رشته ریاضی کامل تره گفته شده که پیله رشته ریاضی رو ببینیم(خود استاد تو لایو گفتند)
ابوالفضل ریسی
کی لایو داشتن؟ -
r sh لایو تو پیج آلا بود
اکثرا تو اطلاعیه ها و برنامه مطالب گفته میشه
حالا اگر لایوی بود من تو انجمن میذارم که ببینید (اینستاگرام فیلتر نیست و میشه راحت دید)ابوالفضل ریسی كلا اينستا ندارم و نمى خوام نصب كنم مخصوصا الان كه كنكورى ام
اين اطلاعيه ها رو تو تلگرام نمى زارن؟ -
ابوالفضل ریسی
کی لایو داشتن؟Sina Sina پارسال
-
ابوالفضل ریسی كلا اينستا ندارم و نمى خوام نصب كنم مخصوصا الان كه كنكورى ام
اين اطلاعيه ها رو تو تلگرام نمى زارن؟r sh بهترین کار همینه
آره میزارن
ولی لایوها فقط مخصوص اینستاگرام هست -
r sh بهترین کار همینه
آره میزارن
ولی لایوها فقط مخصوص اینستاگرام هستابوالفضل ریسی پس ميشه كسايى كه اينستا دارن يه تايپيك بزنن و خلاصه لايو ها رو هر دفعه بزارن
نظر بقيه چيه؟ -
ابوالفضل ریسی پس ميشه كسايى كه اينستا دارن يه تايپيك بزنن و خلاصه لايو ها رو هر دفعه بزارن
نظر بقيه چيه؟r sh من هر لایوی رو دیدم گروه مربوط رو تگ میکنم و خلاصه رو میگم
-
r sh من هر لایوی رو دیدم گروه مربوط رو تگ میکنم و خلاصه رو میگم
ابوالفضل ریسی ممنون
در كدام تايپيک؟ -
ابوالفضل ریسی ممنون
در كدام تايپيک؟r sh خواهش میکنم
تایپک جدید میزنم منشن میکنم -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد