برنامه تابستون راه ابریشم
-
سلام مجدد
بچه ها من خیلی استرس گرفتم،قضیه ازین قراره که من اصلا نمیتونم با این برنامه که الا داده پیش برم
من خیلی وقته درس نخوندم اخه چجور با ده ساعت شروع کنم:||||
بنظرتون چجوری تغییر بدم که روزی ۶ ساعت اختصاصی بشه
یکی دوساعت هم عمومیا رو بخونم
ولی هرکار کنم باز عقب میمونم:(
کاش یکم برنامش منطقی تر بود حداقل
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام .
من در تاپیکهای مختلفگفتم ، برنامه آلا به درد دانش آموز نمی خوره🙂
-
یک برنامه برای خودتون بریزید و از ۵ ساعت شروع کنید ، نترسید از الان شروع کنید جلو هم میفتید🙂💨💨💨
-
سلام مجدد
بچه ها من خیلی استرس گرفتم،قضیه ازین قراره که من اصلا نمیتونم با این برنامه که الا داده پیش برم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمNazanin Nobakht سلام، نگران نباش طبق برنامه آلا زود بیدار شو و همین کاری ک گفت رو بکن خب... نگران نباش به لطف خدا همه چیز خوب پیش میره و زودی همه چیز اوکی میشه... اگر دیدی سرعتت پایینه و برای فیلمی زمان کم آوردی ک قطعا هم نمیاری اما اگر دیدی به مطالعه بیشتری نیاز داری بذار توی زمان جبرانی یک تابم اضافه ای رو... نترس و بخون. اما برنامه رو خراب نکن و عقب هم هرگز نیوفت بت خودت قرار بذار ک از فردا مردونه صب بیدارشی و با قدرت این برنامه رو پیگیری کنی. از سر جاتم بلند نشو تا زمان استراحتت نرسید و همین ک زمان استراحتت تموم شد هم سریع برو سر ادامه درست. هفته اول ممکنه اجرا برات مشکل باشه ک البته برنامه آلا برای شنبه سبک هستش و اذیت نمیشی و زود عادت میکنی... نگران نباش همه چیز تحت کنترله و بخون نترس. طبق برنامه باش🥇🪁
-
سلام مجدد
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمNazanin Nobakht در برنامه تابستون راه ابریشم گفته است:
سلام مجدد
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمدوست عزیز من حودم راه ابریشمی هستم و بهتون توصیه میکنم افزایش ناگهانی ساعت مطالعه ندید ،چون تقریبا غیر مفید ارائه میشه🙂قول میدم بعد از این پیام همه میگن با برنامش موفق میشی
-
سلام مجدد
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمNazanin Nobakht
سلام، دوست عزیز🌹
خودتو از همین اول دست کم نگیر.
کی گفته نمیتونی؟
درسته که ممکنه با فراز و نشیب همراه باشه ولی جای جبران داری. 😊 -
Nazanin Nobakht
سلام، دوست عزیز🌹
کی گفته نمیتونی؟
درسته که ممکنه با فراز و نشیب همراه باشه ولی جای جبران داری. 😊@kosar-mortazavi در برنامه تابستون راه ابریشم گفته است:
Nazanin Nobakht
سلام، دوست عزیز🌹
کی گفته نمیتونی؟
درسته که ممکنه با فراز و نشیب همراه باشه ولی جای جبران داری. 😊هر کاری ممکنه ،اما مفید بودن مهمه
-
مولا علی:
چه بسا تلاشهایی که بی نتیجه باشد🙂
-
@kosar-mortazavi در برنامه تابستون راه ابریشم گفته است:
Nazanin Nobakht
سلام، دوست عزیز🌹
کی گفته نمیتونی؟
درسته که ممکنه با فراز و نشیب همراه باشه ولی جای جبران داری. 😊هر کاری ممکنه ،اما مفید بودن مهمه
Abolfazl Mousavi
درسته اگر مفید نباشه 16 ساعتم میشه خوند😊 -
Abolfazl Mousavi
درسته اگر مفید نباشه 16 ساعتم میشه خوند😊@kosar-mortazavi در برنامه تابستون راه ابریشم گفته است:
Abolfazl Mousavi
درسته اگر مفید نباشه 16 ساعتم میشه خوند😊🙂اخه من خودمهم ساعت مطالعم ۵ ساعت بود ،و دو سه بار خواستم ببرمش ۱۲ ،ولی ولی امان از تصمیم سریع و گوش نکردن حرف مشاور مدرسه ،تا یک ماه از درس زده ده بودم🙂
توقع نداشته باشیم ما که روزی یک پله یا دو پله یا اصلا سه پله یک مرتبه میریم ،یک دفعه هشت پله رو یک مرتبه بریم و ادامه بدیم قطعا میفتیم🙂🙂
وقت هست ،اما نباید هدر بره ،باید صحیح باشد ،باید آرام آرام کمیت رو بالا ببرید💨💨بعدش روی کیفیت متمرکز شوید🙃
بعضیا بدون تجربه به من چیزایی اینجا گفتن ،که آسیب بهم زد ، ولی برگشتم و دوباره شروع کردم💨💨
خودتون با دقت ببینید یک سری ها بدون تجربه می گویند ،اما از لحاظ روانشناسی آخرش فرد آسیب شدیدی میبینه و از مسابقه بیرون میره💨💨
خواهش میکنم روی حرف ها خوب فکر کنید ،الزاما درست نمیگن🙂بعضیا هنوز یک فرسنگنرفته کلی تجربه می سازند و به بچه ها میگند ، اما خیلی بی ربطه🙄🙄🙄
و در آخر بگم که الزاما اینجا هر چیز گفته میشه صحیح نیست🙃🙃🙃و ممکنه با سطح شما سازگار نباشه🙂
موفق و موید باشید
-
@kosar-mortazavi در برنامه تابستون راه ابریشم گفته است:
Abolfazl Mousavi
درسته اگر مفید نباشه 16 ساعتم میشه خوند😊🙂اخه من خودمهم ساعت مطالعم ۵ ساعت بود ،و دو سه بار خواستم ببرمش ۱۲ ،ولی ولی امان از تصمیم سریع و گوش نکردن حرف مشاور مدرسه ،تا یک ماه از درس زده ده بودم🙂
توقع نداشته باشیم ما که روزی یک پله یا دو پله یا اصلا سه پله یک مرتبه میریم ،یک دفعه هشت پله رو یک مرتبه بریم و ادامه بدیم قطعا میفتیم🙂🙂
وقت هست ،اما نباید هدر بره ،باید صحیح باشد ،باید آرام آرام کمیت رو بالا ببرید💨💨بعدش روی کیفیت متمرکز شوید🙃
بعضیا بدون تجربه به من چیزایی اینجا گفتن ،که آسیب بهم زد ، ولی برگشتم و دوباره شروع کردم💨💨
خودتون با دقت ببینید یک سری ها بدون تجربه می گویند ،اما از لحاظ روانشناسی آخرش فرد آسیب شدیدی میبینه و از مسابقه بیرون میره💨💨
خواهش میکنم روی حرف ها خوب فکر کنید ،الزاما درست نمیگن🙂بعضیا هنوز یک فرسنگنرفته کلی تجربه می سازند و به بچه ها میگند ، اما خیلی بی ربطه🙄🙄🙄
و در آخر بگم که الزاما اینجا هر چیز گفته میشه صحیح نیست🙃🙃🙃و ممکنه با سطح شما سازگار نباشه🙂
موفق و موید باشید
Abolfazl Mousavi
ممنون از راهنمایی تون
من اگه بخوام ۵ ساعت بخونم،یعنی ۵ تا فیلم میتونم ببینم(اگه ی ساعت هرفیلمودرنظر بگیریم)
آلا هم روزی هشتاد فیلم توبرنامش داره یعنی من بعد از یک هفته ۱۸ تا فیلم ندیده دارم😂
نظرتون چیه الان اینارو چجور بخونم@hamed-shakouri
میشه شماهم راهنمایی کنید -
Abolfazl Mousavi
ممنون از راهنمایی تون
من اگه بخوام ۵ ساعت بخونم،یعنی ۵ تا فیلم میتونم ببینم(اگه ی ساعت هرفیلمودرنظر بگیریم)
آلا هم روزی هشتاد فیلم توبرنامش داره یعنی من بعد از یک هفته ۱۸ تا فیلم ندیده دارم😂
میشه شماهم راهنمایی کنیدNazanin Nobakht
سلام
وقتتون بخیر
به نظر من 75 دقیقه برای هر فیلم که حدود نیم ساعت هست، خیلی زیاده که توی برنامه گذاشتن
فیلم ها حداقل 20 دقیقه و حداکثر 45 دقیقه هست، پس نگران نباشید که نمی رسید بخونید و اینا ...
مثلا برای یک جلسه پیله 20 دقیقه ای هم 75 دقیقه تایم گذاشتن!
شما خودتون با روزی 5 ساعت الی 6 ساعت به راحتی 7 تا 8 فیلم میتونید نگاه کنید بهمراه یادداشت برداری و نوشتن نکات اضافه در جزوه تون
اما حتما این هم در نظر بگیرید که یه تایم هم داشته باشید برای مرور و مطالعه جزوه
قبل از این که جلسه بعد هم بخواید شروع به دیدن کنید، خیلی خوب میشه اگر یه نگاهی روی جوه جلسه قبل بندازید و مرور کنید برای خودتون
نگران تایم مطالعه نباشید
کیفیت مطالعه تون رو بیارید بالا و از یه جایی به بعد حفظش کنید
هرهفته هم سعی کنید ساعت مطالعه تون رو یکم افزایش بدین -
سلام مجدد
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمNazanin Nobakht سلام
برنامه فشرده به نظر میرسه ولی باور کنید اصلا اینطور نیست
هر روز میشه دوبرابر این حجم از برنامه فیلم دید
میتونید تو نصف برنامه فیلم ها رو ببینید چون واقعا دست بالا گرفتن واستون بقیش رو هم مرور کنید و استراحت همه این کارها(جز استراحت😅)۷ ساعت بیشتر نمیشه تو ۷۵ دقیقه حداقل دو و حداکثر سه فیلم رو میشه دید فقطخودتون رو دست کم نگیرید -
Abolfazl Mousavi
ممنون از راهنمایی تون
میشه شماهم راهنمایی کنیدNazanin Nobakht در برنامه تابستون راه ابریشم گفته است:
Abolfazl Mousavi
ممنون از راهنمایی تون
میشه شماهم راهنمایی کنیددیگه دلت رو خوش نکنگفتم ۵ ساعت😂 هر ۴ روزی ۱ ساعت میبری روش🙃حالا فعلا تمرکز بزار رو تخصصی ها 😉
-
Nazanin Nobakht سلام
میتونید تو نصف برنامه فیلم ها رو ببینید چون واقعا دست بالا گرفتن واستون بقیش رو هم مرور کنید و استراحت همه این کارها(جز استراحت😅)۷ ساعت بیشتر نمیشه تو ۷۵ دقیقه حداقل دو و حداکثر سه فیلم رو میشه دید فقطخودتون رو دست کم نگیریدابوالفضل ریسی در برنامه تابستون راه ابریشم گفته است:
Nazanin Nobakht سلام
میتونید تو نصف برنامه فیلم ها رو ببینید چون واقعا دست بالا گرفتن واستون بقیش رو هم مرور کنید و استراحت همه این کارها(جز استراحت😅)۷ ساعت بیشتر نمیشه تو ۷۵ دقیقه حداقل دو و حداکثر سه فیلم رو میشه دید فقطخودتون رو دست کم نگیریداین حرف در ۱ ماه اول آسیب شدیدی به مطالعه اموارد کرد و به شدت پشیمان شدم🙂
-
ابوالفضل ریسی در برنامه تابستون راه ابریشم گفته است:
Nazanin Nobakht سلام
میتونید تو نصف برنامه فیلم ها رو ببینید چون واقعا دست بالا گرفتن واستون بقیش رو هم مرور کنید و استراحت همه این کارها(جز استراحت😅)۷ ساعت بیشتر نمیشه تو ۷۵ دقیقه حداقل دو و حداکثر سه فیلم رو میشه دید فقطخودتون رو دست کم نگیریداین حرف در ۱ ماه اول آسیب شدیدی به مطالعه اموارد کرد و به شدت پشیمان شدم🙂
Abolfazl Mousavi در برنامه تابستون راه ابریشم گفته است:
ابوالفضل ریسی در برنامه تابستون راه ابریشم گفته است:
Nazanin Nobakht سلام
البته جملات ایشون همواره راهنمای من بودند 🙂🙂👌👌
-
سلام بچههاااااا
مرسی از راهنماییتون
امروز با برنامه الا که پیش رفتم،تونستم همه رو ببینم تو ۵ونیم با همه نکات و تست زدنا😂😂💙راستش از اون ۷۵ دیقه ترسیدم فک کردم خیلی طول بکشه ولی خب هنوزم عمومی نخوندم ی چنتا سوال دارم باز میام ازتون میپرسم متچکررر بازهممم💙💙💙💙
Abolfazl Mousavi
Amirreza Vafaei Moghadam
ابوالفضل ریسی -
سلام بچههاااااا
مرسی از راهنماییتون
امروز با برنامه الا که پیش رفتم،تونستم همه رو ببینم تو ۵ونیم با همه نکات و تست زدنا😂😂💙راستش از اون ۷۵ دیقه ترسیدم فک کردم خیلی طول بکشه ولی خب هنوزم عمومی نخوندم ی چنتا سوال دارم باز میام ازتون میپرسم متچکررر بازهممم💙💙💙💙
Abolfazl Mousavi
Amirreza Vafaei Moghadam
ابوالفضل ریسیNazanin Nobakht آفرین موفق باشی دوستت عزیز
سعی کن سر ساعت و بخوبی درس ها رو جمع کنی ک توی زمان های جبرانی بتونی عمومی هاتو هم بخونی.ان شاء اللّٰه همه ما بچه های آلایی چ از راه ابریشمی و چ از بچه های صفر تا صد و غیره همگی موفق باشیم و به اندازه تلاشمون همگی نتیجه دلخواهمون رو بگیریم.
موفق باشید. 🥇🪁
-
سلام بچههاااااا
مرسی از راهنماییتون
Abolfazl Mousavi
Amirreza Vafaei Moghadam
ابوالفضل ریسیNazanin Nobakht در برنامه تابستون راه ابریشم گفته است:
سلام بچههاااااا
مرسی از راهنماییتون
Abolfazl Mousavi
Amirreza Vafaei Moghadam
ابوالفضل ریسیسلام 🙃
انشاءالله که موفق شوید🌹
-
سلام بچههاااااا
مرسی از راهنماییتون
Abolfazl Mousavi
Amirreza Vafaei Moghadam
ابوالفضل ریسیNazanin Nobakht خداروشکر که راضی هستید😁
گفتم که الکی نترسید😐
اون زمان اضافه رو بیخیال نشیدا!
حتما استفاده کنید
موفق باشید -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد