شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
Hhh Hh خب فردا باید از رو چه چیزی بخونیم ؟
Saeid Zare
نمیدونم
لطفا تیکت بزنید تا بهتون راهکار بدن -
ابوالفضل ریسی پیله زیست و هیچکدوم از جزوه ها آپدیت نشدن.فردا هم شروع برنامست.
بعد من به این برنامه و وضع و اوضاع انتقاد میکردم بعضیا جوری میریختن سرم انگار فحش ناجوری بهشون دادم!
بی برنامگی واقعن داره جولان میده.مثل سال گذشته!Amoo Sepi بهتون حق میدم ولی فقط خودتون مهم هستید
آپدیت نشد عیب نداره
درسی که قرار نیست آپدیت بشه رو جلو ببرید زیست که آپدیت شد جبران کنید
چقدر من ضربه خوردم از این وضعم که نمیومد و منم اصرار میکردم این نیاد من نمیخونم
توروخدا شما ضربه نخورید -
ابوالفضل ریسی پس فکر کنم صفحه اول راه ابربشم یک ادیت شدید نیاز داره چون نوشته گدار <کاملا> رایگان و ارش و تفتان بر اساس ارز یابی
Arash Najafi
ادیت نمیخواد دوست عزیز،
طبق گفته های تیم مشاوره، همایش گدار و چاپار کاملا رایگان خواهد بود و بر اساس میزان پیشرفت و ارزیابی در آزمون های سه آ، تا 100 درصدتخفیف روی آرش و تفتان برای راه ابریشمی ها خواهد بود. -
Amoo Sepi بهتون حق میدم ولی فقط خودتون مهم هستید
آپدیت نشد عیب نداره
درسی که قرار نیست آپدیت بشه رو جلو ببرید زیست که آپدیت شد جبران کنید
چقدر من ضربه خوردم از این وضعم که نمیومد و منم اصرار میکردم این نیاد من نمیخونم
توروخدا شما ضربه نخوریدابوالفضل ریسی ولی امسال به نسبت پارسال وضعیت واقعن بغرنج نبوده.اون زمان که من خرداد پیام میدادم به پیج و خواهش میکردم که حداقل مثل سایر موسسات اعلام برنامه بشه،کاش به جای اینکه بگن آره هر کس برنامه ی خودشو داره و میتونی با اونا پیش بری و اینجور بچه بازیا،فکرِ الآن میشد که وضع این نباشه.
-
ابوالفضل ریسی ولی امسال به نسبت پارسال وضعیت واقعن بغرنج نبوده.اون زمان که من خرداد پیام میدادم به پیج و خواهش میکردم که حداقل مثل سایر موسسات اعلام برنامه بشه،کاش به جای اینکه بگن آره هر کس برنامه ی خودشو داره و میتونی با اونا پیش بری و اینجور بچه بازیا،فکرِ الآن میشد که وضع این نباشه.
Amoo Sepi و برای همین عرض کردم این برنامه ای که ارائه دادن رو با توجه به بی نظمی های فراوانش نمیپسندم.تازه اینکه ساختار راه ابریشم رو طوری چیدن که در انتخاب دروس زوج کتاب(شیمی و فیزیک)حقِ انتخابت رعایت نشده،خیلی آزار دهندست.شاید یکی فیزیک یازدهمش قوی تر باشه و بخواد برای نیم سال اول آزمون قلمچیش،فیزیک یازدهم برداره که با توجه به اینکه فصولِ سنگینِ حرکت شناسی اولِ فیزیکِ دوازدهمن،کم تر اذیت شه.ولی طبق راه ابریشم فقط میتونی دهم برداری
-
Amoo Sepi و برای همین عرض کردم این برنامه ای که ارائه دادن رو با توجه به بی نظمی های فراوانش نمیپسندم.تازه اینکه ساختار راه ابریشم رو طوری چیدن که در انتخاب دروس زوج کتاب(شیمی و فیزیک)حقِ انتخابت رعایت نشده،خیلی آزار دهندست.شاید یکی فیزیک یازدهمش قوی تر باشه و بخواد برای نیم سال اول آزمون قلمچیش،فیزیک یازدهم برداره که با توجه به اینکه فصولِ سنگینِ حرکت شناسی اولِ فیزیکِ دوازدهمن،کم تر اذیت شه.ولی طبق راه ابریشم فقط میتونی دهم برداری
-
ابوالفضل ریسی ولی امسال به نسبت پارسال وضعیت واقعن بغرنج نبوده.اون زمان که من خرداد پیام میدادم به پیج و خواهش میکردم که حداقل مثل سایر موسسات اعلام برنامه بشه،کاش به جای اینکه بگن آره هر کس برنامه ی خودشو داره و میتونی با اونا پیش بری و اینجور بچه بازیا،فکرِ الآن میشد که وضع این نباشه.
Amoo Sepi هیچ چیز مهم تر از آرامش شما نیست
الان شما هرکاری کنید در این مورد کاری ازتون بر نمیاد مگر اینکه تو یه پیام مشکل رو بگید و برید سر درستون
سخته ولی ارزشش رو داره
حداقل بعدا افسوس نمیخورید چرا وقتتون رو تلف کردید -
Amoo Sepi هیچ چیز مهم تر از آرامش شما نیست
الان شما هرکاری کنید در این مورد کاری ازتون بر نمیاد مگر اینکه تو یه پیام مشکل رو بگید و برید سر درستون
سخته ولی ارزشش رو داره
حداقل بعدا افسوس نمیخورید چرا وقتتون رو تلف کردیدابوالفضل ریسی من که تابستون پیش نمیام با این برنامه.فقط ترسم از اینه طی سال هم اینطور شه
-
Amoo Sepi حرفتون درسته ولی برنامه عمومی هست
یا باهاش راحتید و پیش میرید یا خودتون برنامه میریزید
دقیقا مثل مثال استاد موقاری تو جلسه صفر
هرکس راه خودشو میره ولی مقصد یکیه -
-
ابوالفضل ریسی من که تابستون پیش نمیام با این برنامه.فقط ترسم از اینه طی سال هم اینطور شه
Amoo Sepi خب برنامه عمومی همینه متاسفانه
-
دوستان فیلم های پیله آپدیت نمیخواد و ندارن
هیچ چیزی تاخیر نداشته فردا برنامه شروع میشه
با پیله ها پیش میریم
تا وقتی که به فیلمای اصلی فرسنگا برسیم اونایی که مثل زیست لازمه آپدیت میشن
فقط داشبورد تاخیر داشته که اونم به خاطر برق بوده -
Amoo Sepi
درسته طبق گفته ی خود آقای یزدیان پیله ها آپدیت نداشتن
الان میرم چک میکنم
ولی اگه آپدیت هم داشته باشع لحتمالا تا فردا میاد@سجاد-ذوالفقاری دمِ خروس زد بیرون به قولِ معروف.مشکل همین ناهماهنگیهست.
بریدجلسه صفر فرسنگ ۱ آقای موقاریو ببینید.گفتن کنکور ۱۴۰۰ رو توی پیله براتون تحلیل کردم که از هر درس چقدر اومده توی کنکور.یعنی پیله آپدیت شده.ولی هنوز پیله ای که آپدیتش ضبط شده رو آپلود نکردن!!! -
دوستان فیلم های پیله آپدیت نمیخواد و ندارن
هیچ چیزی تاخیر نداشته فردا برنامه شروع میشه
با پیله ها پیش میریم
تا وقتی که به فیلمای اصلی فرسنگا برسیم اونایی که مثل زیست لازمه آپدیت میشن
فقط داشبورد تاخیر داشته که اونم به خاطر برق بوده@سجاد-ذوالفقاری در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
زیست
خب ما که نباید ارزیابی زیست ۹۹ رو ببینیم
این یه دونه اش هست تازه -
@سجاد-ذوالفقاری دمِ خروس زد بیرون به قولِ معروف.مشکل همین ناهماهنگیهست.
بریدجلسه صفر فرسنگ ۱ آقای موقاریو ببینید.گفتن کنکور ۱۴۰۰ رو توی پیله براتون تحلیل کردم که از هر درس چقدر اومده توی کنکور.یعنی پیله آپدیت شده.ولی هنوز پیله ای که آپدیتش ضبط شده رو آپلود نکردن!!! -
@سجاد-ذوالفقاری دمِ خروس زد بیرون به قولِ معروف.مشکل همین ناهماهنگیهست.
بریدجلسه صفر فرسنگ ۱ آقای موقاریو ببینید.گفتن کنکور ۱۴۰۰ رو توی پیله براتون تحلیل کردم که از هر درس چقدر اومده توی کنکور.یعنی پیله آپدیت شده.ولی هنوز پیله ای که آپدیتش ضبط شده رو آپلود نکردن!!!این پست پاک شده! -
به نظر من یه ویدیو مشاوره ای یا یه متن لازمه الان
چون فردا شروع برنامس و بعضی مطالب هنوز مشخص نشده -
سلام دوستان امروز هم ۲۵ تیر شد پس چرا فیلم ها و جزوه ها آپدیت نشدن
مگه مثلاً فردا نباید شروع کنیم ؟
@M-an
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-همخوانیSaeid Zare در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
سلام دوستان امروز هم ۲۵ تیر شد پس چرا فیلم ها و جزوه ها آپدیت نشدن
مگه مثلاً فردا نباید شروع کنیم ؟
@M-an
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-همخوانیسلام همه مطالب راه ابریشم آپدیت ندارن که
اکثر آپدیت های لازم برای برنامه تابستان انجام شده
فقط تو قسمت تاریخ بروزرسانی مشکلی داره که تاریخ قبلی رو زده
برای زیست تابلو راهنمای همه فرسنگ ها آپدیت داشتناکثر حذفیات جزوات هم انجام شده
از فردا می تونید برنامه رو اجرا کنید -
سلام بچه ها
شبتون بخیر و بسلامت دوستان راه ابریشمی عزیزبراتون آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم از صبح فردا با اراده خاص و قوی تر خودمون همگی به رتبه های برتر برسیم
از فردا کمتر میام انجمن براتون آرزوی موفقیت میکنم
شبتون بخیر 🪁از خدا خالصانه میخوام که همه و همتون موفق باشید رفقا
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشمیا علی
🪁