زیست راه ابریشم
-
سلام دوستان
نمیدونم شاید سوالم تکراری باشه ولی جایی تاپیکی ازش ندیدمبی رودروایسی میگم بخاط مسایل مالی نتونستم راه ابریشم و تهیه کنم از بعضی از بچه ها شنیدم ریاضی و زیست راه ابریشم جالب نبوده و از اونجایی که خیلی به استاد موقاری معتقدم میخواستم هرجور شده زیست راه ابریشم و تهیه کنم ولی تو این شرایط بد نمیخوام به خانواده ام فشار بیارم شمایی که راه ابریشم و تهیه کردین واقعیت و بگین زیستش به درد میخوره یا نه همون صفر تا صد ببینم؟
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-زیست
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم@ariana-ariana سلام
من کاری با نظر بقیه ندارم و فقط نظر خودم رو میگم که استفاده کردم
درسنامه راه ابریشم کامل و عالیه ولی کافی نیست
باید حتما وارد تستها هم بشید
تو مجموعه تست،اکثرا تستهای کنکور و آزمونهای گذشته هست و سطح خوبی دارن
بعدش وارد کنکورچه ها و پیش آزمونها و پس آزمونها میشید و کلی تست حرفه ای کار میکنید و حسابی مسلط میشید
مرور زیست هم اگر انجام نشه هیچ کاری نکردید
من اگر نتیجه دلخواهم رو نگرفتم نه مجموعه تستها(فقط ۴۰۰ تست از فرسنگهای اول) رو دیدم نه کنکورچه و نه پیش آزمون و پس آزمون فقط با درسنامه و مرورهای دست و پا شکسته و حذف چند مبحث و تحلیل ۴ کنکور اخیر، کنکور رو فکر کنم بین ۴۰تا۵۰درصد زدم حالا ببینید اگر کامل استفاده کنید چی میشه
به قول استاد تو زیست دو تا بال داریم یکی درسنامه و یکی تست
شما بخواید صفرتاصد ببینید وقت فوق العاده زیادی واسه درسنامه میزارید و مثل من با یه بال به کنکور میرسید
ولی راه ابریشم درسنامه تایپ شده مرتبی داره که کلی بهتون کمک میکنه که جزوه ننویسید و حجم کمتری هم داره
سطح تستها هم بسیار خوبه و به ندرت تست ضعیف داخل تستها هست
حالا بازم خود دانید -
سلام دوستان
نمیدونم شاید سوالم تکراری باشه ولی جایی تاپیکی ازش ندیدمبی رودروایسی میگم بخاط مسایل مالی نتونستم راه ابریشم و تهیه کنم از بعضی از بچه ها شنیدم ریاضی و زیست راه ابریشم جالب نبوده و از اونجایی که خیلی به استاد موقاری معتقدم میخواستم هرجور شده زیست راه ابریشم و تهیه کنم ولی تو این شرایط بد نمیخوام به خانواده ام فشار بیارم شمایی که راه ابریشم و تهیه کردین واقعیت و بگین زیستش به درد میخوره یا نه همون صفر تا صد ببینم؟
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-زیست
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم@ariana-ariana سلام بچه های راه ابریشم جلسه ۱و۲و۳از فرسنگ اول زیست راه ابریشم اپدیت شده و میتونید ببینید
-
همه یه نظری دادن من هم نظر خودم رو بگم
من یازدهم با صفر تا صد خوندم و عالی بود فقط برای سال آخر ایرادش اینه که خیلییییییی زیاده و اگه یکی بخواد کنکوری بشینه صفر تا صد رو بخونه خیلی وقتش تلف میشه و راه ابریشم اینجاش خوبه که شما چون از قبل دهم و یازدهم خوندین حداقل در حد روخوانی از قبل یه چیزایی میدونید پس تو راه ابریشم خیلی سریع تر پیش میرین و هم این که درسنامه هم دارید نیازی به نوشتن جزوه نیس
ولی از نظر محتوا فکر نکنم تفاوت چندان زیادی داشته باشن فقط جریان این وقته و چنتا آپشن راه ابریشم مثل حل تست ها و پس و پیش آزمون. ببینید اگه شرایطشو دارین تهیه کنید
*میتونید از پس انداز خودتون هم برای خرید استفاده کنید -
@ariana-ariana سلام
من کاری با نظر بقیه ندارم و فقط نظر خودم رو میگم که استفاده کردم
درسنامه راه ابریشم کامل و عالیه ولی کافی نیست
باید حتما وارد تستها هم بشید
تو مجموعه تست،اکثرا تستهای کنکور و آزمونهای گذشته هست و سطح خوبی دارن
بعدش وارد کنکورچه ها و پیش آزمونها و پس آزمونها میشید و کلی تست حرفه ای کار میکنید و حسابی مسلط میشید
مرور زیست هم اگر انجام نشه هیچ کاری نکردید
من اگر نتیجه دلخواهم رو نگرفتم نه مجموعه تستها(فقط ۴۰۰ تست از فرسنگهای اول) رو دیدم نه کنکورچه و نه پیش آزمون و پس آزمون فقط با درسنامه و مرورهای دست و پا شکسته و حذف چند مبحث و تحلیل ۴ کنکور اخیر، کنکور رو فکر کنم بین ۴۰تا۵۰درصد زدم حالا ببینید اگر کامل استفاده کنید چی میشه
به قول استاد تو زیست دو تا بال داریم یکی درسنامه و یکی تست
شما بخواید صفرتاصد ببینید وقت فوق العاده زیادی واسه درسنامه میزارید و مثل من با یه بال به کنکور میرسید
ولی راه ابریشم درسنامه تایپ شده مرتبی داره که کلی بهتون کمک میکنه که جزوه ننویسید و حجم کمتری هم داره
سطح تستها هم بسیار خوبه و به ندرت تست ضعیف داخل تستها هست
حالا بازم خود دانیدابوالفضل ریسی در زیست راه ابریشم گفته است:
من اگر نتیجه دلخواهم رو نگرفتم نه مجموعه تستها(فقط ۴۰۰ تست از فرسنگهای اول) رو دیدم نه کنکورچه و نه پیش آزمون و پس آزمون فقط با درسنامه و مرورهای دست و پا
ممنونم ازتون امیدوارم نتیجه دلخواهتونو رو تو کنکور گرفته باشین
-
همه یه نظری دادن من هم نظر خودم رو بگم
من یازدهم با صفر تا صد خوندم و عالی بود فقط برای سال آخر ایرادش اینه که خیلییییییی زیاده و اگه یکی بخواد کنکوری بشینه صفر تا صد رو بخونه خیلی وقتش تلف میشه و راه ابریشم اینجاش خوبه که شما چون از قبل دهم و یازدهم خوندین حداقل در حد روخوانی از قبل یه چیزایی میدونید پس تو راه ابریشم خیلی سریع تر پیش میرین و هم این که درسنامه هم دارید نیازی به نوشتن جزوه نیس
ولی از نظر محتوا فکر نکنم تفاوت چندان زیادی داشته باشن فقط جریان این وقته و چنتا آپشن راه ابریشم مثل حل تست ها و پس و پیش آزمون. ببینید اگه شرایطشو دارین تهیه کنید
*میتونید از پس انداز خودتون هم برای خرید استفاده کنید@zahra-hamrang ممنون نظرتونو گفتین
-
ابوالفضل ریسی در زیست راه ابریشم گفته است:
من اگر نتیجه دلخواهم رو نگرفتم نه مجموعه تستها(فقط ۴۰۰ تست از فرسنگهای اول) رو دیدم نه کنکورچه و نه پیش آزمون و پس آزمون فقط با درسنامه و مرورهای دست و پا
ممنونم ازتون امیدوارم نتیجه دلخواهتونو رو تو کنکور گرفته باشین
@ariana-ariana خواهش میکنم
ممنون
-
Abolfazl Mousavi ممنون از راهنماییتون
-
@ariana-ariana سلام بچه های راه ابریشم جلسه ۱و۲و۳از فرسنگ اول زیست راه ابریشم اپدیت شده و میتونید ببینید
هادی رحیمی ممکنه لینکشو بدید؟
-
هادی رحیمی ممکنه لینکشو بدید؟
سروین روزبیانی مگه شما راه ابریشم زیست ندارین
-
سروین روزبیانی مگه شما راه ابریشم زیست ندارین
هادی رحیمی دارم ولی اپدیت ها برای من اعمال نشده برای همین گفتم شاید با لینک بیاد
-
@ariana-ariana سلام بچه های راه ابریشم جلسه ۱و۲و۳از فرسنگ اول زیست راه ابریشم اپدیت شده و میتونید ببینید
هادی رحیمی
درسته
آپدیت شده
ممنون از اطلاعتون -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد