اصلاحات برنامه مطالعاتی تابستان راه ابریشم کنکور 1401
-
خیلی عالی
-
سلام وقتتون بخیر
نتایج طرح پرچم کی اعلام میشه -
سلام وقتتون بخیر
نتایج طرح پرچم کی اعلام میشه -
قاسم سلیمانی تیکت زده باشید و شرایط رو داشته باشید سریع تایید میشه
sohrab سلام چرا پیله زیست جلسه صفر آپدیت نشده ؟
-
سلام و تشکر
این کاری بسیار عالی هست. من از تدریس هر دو استاد استفاده می کنم. اینکه مشخص باشه ترتیب تدریس استاد طلوعی و براش برنامه ی هفتگی نوشتید، برای ما تجربیا بسیار ارزشمند و کاربردی است. متشکرم. -
بچه ها بهم کمک کنین
این ویدیو ها کدوم مال اپدیت امسال هستند
من فکر می کردم این ویدیو ها مال سال قبل هستن و در تاریخ 26 تیر اپدیت می شن
می شه بهم توضیح بدید -
Arshia Yazdian ممنون عرشیا جان، مدیر محصول پاسخکو و فعال در آلاخونه هستی از طرف همه آلایی ها تشکر می کنم.
بر اساس داده ها حرکت می کنی و منظم جلسه میذاری، ان شاء الله امسال بریم برای 7 میلیونی شدن آلاء
این رفتار حرفه ای شما، فرهنگ سازمانی داخلی آلاء رو به به بچه ها قشنگ نشون میده که آلاء شرکتی است- اصول محور؛
- داده محور
ان شاء الله تک تک آلایی ها هم در آینده هر شرکتی راه انداختند این فرهنگ آلایی رو برای خودشون حفظ کنند.
sohrab هیچ پدر سوخته بازیی بالاتر از صداقت و راستگویی نیست
مرسی هستید
-
بچه ها سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
برنامه مطالعاتی تابستان در قسمت فیزیک برای رشته تجربی بر اساس فیلم های آقای کازرانیان نوشته شده بود و در قسمت فیزیک ریاضی بر اساس فیلم های آقای طلوعی
خیلی از دوستان پرسیدن که- منی که رشته ریاضی هستم و فیزیک آقای کازرانیان رو خریدم چه کنم؟
- یا منی که رشته تجربی هستم و فیزیک آقای طلوعی رو خریدم چه کنم؟
ما برای این دوستان هم یه برنامه جدید تدارک دیدیم
همانطور که دقت کردید مطالعه فیزیک تو برنامه مطالعاتی از روز دوم هست، بنابراین تا فردا عصر فایل پیوستی به برنامه اضافه میشه که راهنمای این مساله هست و بهتون کامل نشون میده که بر اساس کدوم جلسات پیش برید اگه این مشکل رو دارید
این پیوست برای این هفته شما کامل پاسخگوئه
برای هفته دوم به بعد برنامه هم ما دوتا برنامه ،بر اساس فیزیک آقای طلوعی و فیزیک آقای کازرانیان برای هر دو رشته ریاضی و تجربی منتشر میکنیم.دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian خيلى ممنون
خداقوت -
یکی میشه راهنمایی کنه؟
من میخوام راه ابریشم رو بخرم اما نمیدونم بعد از پرداخت هزینه چی میشه. برنامه باید نصب کنیم تو گوشی؟ یا چی؟ یکی کمک کنه لطفا
-
یکی میشه راهنمایی کنه؟
من میخوام راه ابریشم رو بخرم اما نمیدونم بعد از پرداخت هزینه چی میشه. برنامه باید نصب کنیم تو گوشی؟ یا چی؟ یکی کمک کنه لطفا
فاطمه فتح الهی
سلام
وقتی که خرید کردید
از لحظه خرید فیلم ها در داشبوردتون در همون سایت آلا براتون میاد بالااصلا تو نت بزنید: داشبورد راه ابریشم آلا اون موقع بعد از اینکه وارد سایت شدید و شماره موبایل و کد ملی که باهاش ثبت نام کردید میتونید وارد داشبوردتون بشید
-
تیم آلا سخت در تلاشه که جزوه ها رو تا شروع برنامه مهر ماه به دست شما برسونه
جزوات روی پک نیستن ولی با هزینهی بسیار پایین تری نسبت به جاهای دیگه به صورت رنگی و با دیزاینی جذاب و زیبا در بسته بندی های قشنگ در اختیار شما قرار میدیمسلام آقای یزدیان، جزوه هارو به صورت فرسنگ فرسنگ، جدا از هم میشه تهیه کرد یا نه کامل با هم میدین؟!!
-
تیم آلا سخت در تلاشه که جزوه ها رو تا شروع برنامه مهر ماه به دست شما برسونه
جزوات روی پک نیستن ولی با هزینهی بسیار پایین تری نسبت به جاهای دیگه به صورت رنگی و با دیزاینی جذاب و زیبا در بسته بندی های قشنگ در اختیار شما قرار میدیمسلام آقای یزدیان، جزوه هارو به صورت فرسنگ فرسنگ، جدا از هم میشه تهیه کرد یا نه کامل با هم میدین؟!!
-
Arshia Yazdian در اصلاحات برنامه مطالعاتی تابستان راه ابریشم کنکور 1401 گفته است:
SJY
https://forum.alaatv.com/topic/35549/سوالات-متداول-راه-ابریشمبله سوالات متداول رو مطالعه کردم ولی در رابطه با جزوه ها که گفتین یه سوال برام پیش اومد
اینکه اون جزوه ها رو میتونیم
مثلا فقط یه فرسنگ خاص رو بخریم، یا نه همه فرسنگ ها رو باهم میفروشین؟ -
Arshia Yazdian در اصلاحات برنامه مطالعاتی تابستان راه ابریشم کنکور 1401 گفته است:
SJY
https://forum.alaatv.com/topic/35549/سوالات-متداول-راه-ابریشمبله سوالات متداول رو مطالعه کردم ولی در رابطه با جزوه ها که گفتین یه سوال برام پیش اومد
اینکه اون جزوه ها رو میتونیم
مثلا فقط یه فرسنگ خاص رو بخریم، یا نه همه فرسنگ ها رو باهم میفروشین؟SJY
چرا دروغکی میگی خوندی
مورد 8 همین سواله دیگه -
SJY
چرا دروغکی میگی خوندی
مورد 8 همین سواله دیگهArshia Yazdian در اصلاحات برنامه مطالعاتی تابستان راه ابریشم کنکور 1401 گفته است:
SJY
چرا دروغکی میگی خوندی
مورد 8 همین سواله دیگهعه من خونده بودم
شما رفتین ویرایشش کردینممنون
-
SJY
چرا دروغکی میگی خوندی
مورد 8 همین سواله دیگهArshia Yazdian
آقا عرشیا شما گفتین سعی میکنید تا مهر جزوه هارو بدستمون برسونید که لازم نمیبینم بخوام جزوه هارو برام بفرستید
اما میخوام بگم که از وقتی دیزاین جزوه های جدید رو دیدم خیلی دو دل شدم که فعلا کپی بگیرم یا صب کنم دیزاین بقیه هم تغییر بکنه و بعد کپی بگیرم یا نه و من کلا عادت دارم جزوه جلوم باشه از روی پی دی اف حال نمیکنم
میشه بگین آیا دیزاین جزوه هایی که از لحاظ محتوایی هیچ فرقی با ۱۴۰۱ ندارن هم تغییر میکنه یا نه؟؟؟
و اگه بخواد تغییر کنه همون مهر این اتفاق میوفته یا زود تر میشه؟؟
و اینکه میتونیم وقتی داریم پی دی اف هارو یکی میکنیم درسنامه ریاضی فرسنگ اول رو به جزوه های فرسنگ اول پارسال بچسبونیم یا اونا هم تغییر میخواد بکنه؟؟؟
چون فردا صب زود میخوام برم کپی بگیرم
ممنونم ازتون بابت زحماتتون -
Arshia Yazdian
آقا عرشیا شما گفتین سعی میکنید تا مهر جزوه هارو بدستمون برسونید که لازم نمیبینم بخوام جزوه هارو برام بفرستید
اما میخوام بگم که از وقتی دیزاین جزوه های جدید رو دیدم خیلی دو دل شدم که فعلا کپی بگیرم یا صب کنم دیزاین بقیه هم تغییر بکنه و بعد کپی بگیرم یا نه و من کلا عادت دارم جزوه جلوم باشه از روی پی دی اف حال نمیکنم
میشه بگین آیا دیزاین جزوه هایی که از لحاظ محتوایی هیچ فرقی با ۱۴۰۱ ندارن هم تغییر میکنه یا نه؟؟؟
و اگه بخواد تغییر کنه همون مهر این اتفاق میوفته یا زود تر میشه؟؟
و اینکه میتونیم وقتی داریم پی دی اف هارو یکی میکنیم درسنامه ریاضی فرسنگ اول رو به جزوه های فرسنگ اول پارسال بچسبونیم یا اونا هم تغییر میخواد بکنه؟؟؟
چون فردا صب زود میخوام برم کپی بگیرم
ممنونم ازتون بابت زحماتتونmahan alizadeh
چیزی ک گفتن گفتند هنوز آپدیت ها کامل نشده چطور میخای کپی بگیری
-
mahan alizadeh
چیزی ک گفتن گفتند هنوز آپدیت ها کامل نشده چطور میخای کپی بگیری
Parsa Amini بالاخره فرسنگ ۱ اپدیته
-
Parsa Amini بالاخره فرسنگ ۱ اپدیته
Mohammad Lotfi 0 برای درسی مثل زیست به مشکل میخورید