انتخاب مشاور برای انتخاب رشته
-
@haniehno آره واسه من نیاز بود
حالا تو همون چیزی که قراره واستون بنویسم میگم راجبش کامل👍 -
@haniehno 🤗💚
-
maryam111 نه کس خاصی مد نظرم نیس ولی خب شنیدم میگن اینقد میگیرن
چشم اونو حتما میبینم
حالا باز ۳۵۰ خوبه
خیلی ممنون از جوابتون♥️@masoumeh-shokrollahi اون ۷۵۰ بود اشتباه گفتم😅
ولی خب واقعا هم نیازی نیست که ۲ میلیون خرج یه انتخاب رشته بشه
خواهش میکنم💙 -
@masoumeh-shokrollahi اون ۷۵۰ بود اشتباه گفتم😅
ولی خب واقعا هم نیازی نیست که ۲ میلیون خرج یه انتخاب رشته بشه
خواهش میکنم💙maryam111
۷۵۰ ام خیلیه ولی خب میشه باش کنار اومد😐
بله درسته ♥️⚘ -
maryam111
۷۵۰ ام خیلیه ولی خب میشه باش کنار اومد😐
بله درسته ♥️⚘@masoumeh-shokrollahi 😂کیفیت مهمه
ممکنه قیمت پایین با مشاور بهتری هم باشه
ولی خب من در کل راضی بود با اینکه ۷۵۰ هم زیاد بود به قول تو😶 -
@masoumeh-shokrollahi 😂کیفیت مهمه
ممکنه قیمت پایین با مشاور بهتری هم باشه
ولی خب من در کل راضی بود با اینکه ۷۵۰ هم زیاد بود به قول تو😶maryam111 خب ممنون انشالله منم ی شماور خوب پیدا کنم مث شما
-
maryam111 خب ممنون انشالله منم ی شماور خوب پیدا کنم مث شما
-
@masoumeh-shokrollahi سلام مشاور ها هیچ مار خاصی انجام نمیدن
۱_پیک سنجش رو بخونید ۲- اولویت هاتونو بر اساس رشته ( در موردش سرچ کنید) محدود شهری و دانشگاه (حتما روزانه یا نه ) مشخص کنید
۳_ انتخاب رشته کنید همین 🙃z Gheibi واقعا؟اخه شنیدم میگن بدون مشاور دچاز اشتباه میشیم
تشکر ♥️ -
z Gheibi واقعا؟اخه شنیدم میگن بدون مشاور دچاز اشتباه میشیم
تشکر ♥️ -
@masoumeh-shokrollahi خب اگر بیتوجهی کنید با مشاور هم اشتباه میکنید
شما این کار هایی که گفتم رو انجام بده بیا ببینیم دیگه چه کار میتونیم بکنیم 🙂z Gheibi چشم خیلی خیلی ممنون♥️
-
@masoumeh-shokrollahi چرا چند تا نکته رو گفتن که خودتونم سرچ کنید متوجه میشین
سال اول بیشتر مشاور برام انتخاب کرد طبق نظر خودش کرد یعنی طبق عرف جامعه و اینا نه طبق معیار های من
سال دوم اول مشورت کردم بعد پیش نویس خودمو نوشتم بردم پیشش گفت خودت دیگه بلدی 😅 چند تا پیشنهاد داد بعضیا رو انجام دادم بعضیا رو هم اصلا قبول نکردم
خیلی مهمه که شما بدونید چی میخواین( تو سرچ کردن پیداش کنید) و بعد مشورت بگیرید وگرنه طبق میل خودشون انتخاب میکنن -
@masoumeh-shokrollahi من دقیق نمیدونم ولی سال قبل یکی از نزدیکان با رتبه 2500 نتونست هیچ جا قبول بشه میگفت چون مشاور نداشتم اینطوری شد.☘(واقعا هم رتبش 2500 بود دروغ نمیگف😅)
-
@masoumeh-shokrollahi چرا چند تا نکته رو گفتن که خودتونم سرچ کنید متوجه میشین
سال اول بیشتر مشاور برام انتخاب کرد طبق نظر خودش کرد یعنی طبق عرف جامعه و اینا نه طبق معیار های من
سال دوم اول مشورت کردم بعد پیش نویس خودمو نوشتم بردم پیشش گفت خودت دیگه بلدی 😅 چند تا پیشنهاد داد بعضیا رو انجام دادم بعضیا رو هم اصلا قبول نکردم
خیلی مهمه که شما بدونید چی میخواین( تو سرچ کردن پیداش کنید) و بعد مشورت بگیرید وگرنه طبق میل خودشون انتخاب میکننz Gheibi اهااا ممنون از نکاتی ک گفتید 🧡
-
@masoumeh-shokrollahi من دقیق نمیدونم ولی سال قبل یکی از نزدیکان با رتبه 2500 نتونست هیچ جا قبول بشه میگفت چون مشاور نداشتم اینطوری شد.☘(واقعا هم رتبش 2500 بود دروغ نمیگف😅)
@erfan-11 چههه بد منم دقیقا از همین چیزا میترسم
-
z Gheibi پیک و کجا فرستادید؟
-
z Gheibi پیک و کجا فرستادید؟
@masoumeh-shokrollahi
https://forum.alaatv.com/post/2095946