سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
بچه ها میشه نظر بدین
-
بچه ها من روز تولد امام رضا تو امامزاده قرعه کشی بوداسم منو دوستم برای سفر مشهد دراومد قرار بود اول تیر ببرنمون اما بخاطر کرونا کنسل شد
امروز زنگ زدن میخوان پنجشنبه ببرن یه ده روزی میشه
عاغا من برنامه راه ابریشم رو چه کنم خو اگ برم از زندگی عقب میمونم
از یه طرف هم دلم پرمیزنه ک برم حس خوبیه دیگه احساس میکنم امام رضا منو طلبیده چون هیچ وقت تو زندگیم اسمم تو هیچ قرعه کشی در نیومده بود
به نظرتون برم یا نه؟؟تازه اول برنامه راه ابریشم هست منم دلم نمیخواد از الان عقب بمونم
تو اتوبوس هم میشه فیلم دید وجزوه نوشت؟@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
Tannaz Dalir سلام
عجب سعادتی
حتما برید..با برنامه ریزی به تمام درساتون می رسید...امام رضا که شما رو طلبیده..خودشونم به فکر مشکلاتتون هستن ..خیالتون راحت این سفر میتونه حال روحیتون رو به شدت خوب بکنه وبهتون انگیزه ی مضاعف بده
مارو هم دعا کنید
همه ی کسایی رو که دلشون جایی هست که جسم خاکیشون فرسنگ ها از اونجا فاصله داره و مانع رفتنشون میشه رو دعا کنید
التماس دعا دوست عزیز -
Tannaz Dalir سلام اردو بینهایت دعوت شدین؟
به نظرم برید و از آقا رزق امسال رو بخواین
من که از دست نمیدم ولی بعدش باید جبران کنید -
Tannaz Dalir برین اونجا هم درستونو بخونید هم به زیارتتون برسید ولی تو اتوبوس ترجیحا فیلم تو گوشی نبینید چون سر درد میگیرید
برای ماهایی ام ک کنکور دادیم دعا کنید ک نتیجه ها خوب باشه
خوش بگذره بتون -
Tannaz Dalir به نظر منم برو حالشو ببر. حالا بعدا جبرانی میخونی. اونجاهم اگه شد هتلی جایی حداقل یه بخشش رو شاید بتونی بخونی. یا از اردوی تابستونی استفاده میکنی. به علاوه در طی سال بخش های مرور داریم چاپار بود اسمش؟
برای ماهم لطفا دعا کن زیاد سختی نکشیم و بتونیم خوب بخونیم و قبولی بیاریم. پیشاپیش ممنون ⚘
-
مرسی رفقا
الان دیگه مطمئن شدم باید برم .اصلن میرم برا هممون دعا میکنم امام رضا یه مددی بده این کنکور لعنتی رو رنده کنیم بره پی کارش .
کسایی هم که امسال کنکور دادن هم به امید خدا رشته ای که عاشقشن قبول شن برن پی زندگیشون -
حتما برو
از دستش نده -
بنظرم برو هم حال و هوات عوض میشه هم اینکه طلبیده شدی حیفه نری برنامه هم میرسونی نگران نباش
خیلی مواظب سلامتیت باش و پروتکل های بهداشتی رو رعایت کن عزیزدلم
راستی یادت نره دعامون کنی:)) -
Tannaz Dalir مبارکتون باشه، سلام مارو به امام رضا (علیه السلام) برسونید
-
Tannaz Dalir التماس دعا
-
Tannaz Dalir سلام التماس دعا
-
Tannaz Dalir سلام
حتما برید
ولی مواظب سلامتیتون باشید که بیشتر از ۱۰ روز عقب نمونید
وقت واسه جبران هست ولی باید جبران کنید
از خود آقا هم بخواید کمکتون کنه
ما رو هم دعا کنید -
Tannaz Dalir سلام به نظر منم برو خوشا به سعادتت
ماروهم دعا کن ، چنان انرژی ای میگیری که قابل وصف نیست
انشاءالله موفق باشی ️ -
Tannaz Dalir
سلام .
منم مثل بقیه دوستان میگم که برید ..
الهی شکر آلاء عزیز فکر همه جاشو کرده و امسال طرح چاپار رو قرار داده .پس نگران نباشید ..
التماس دعا -
این طوری که شماها گفتین دیگه تصمیمم قطعی شد که برم اطلاعات وکد ملیم رو فرستادم براشون واسه بیمه واین داستانا.
تو حرم به یاد همتون هستم ان شاءالله به اون چیزی که تو قلبتونه وعاشقش هستین برسین 🥰 -
Tannaz Dalir
خدا پشت و پناهت ️ -
Tannaz Dalir دانش آموزان آلاء تجربی خیرین کوچک دریا دلreplied to Maryam Nateqi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Nateqi مرسی مهربون
-
Nazanin Rahdar دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Tannaz Dalir on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tannaz Dalir
مگه میشه نرفت؟:)
التماس دعا:)))))))) -
Tannaz Dalir سلام
به نظرم برید
و تو اتوبوس هم خوب استراحت کنید به جاش بقیه روزها برنامه رو اجرا کنید و از تایم های جبرانی برنامه استفاده کنید.