چگونه راه ابریشم رو خلاصهنویسی کنم؟
-
خب من راه ابریشم رو که خریدم نکات مهم رو هم تو جزوه مینویسم،الان واسه هر درس دفتر جدا بذارم برای خلاصه ای یا نکات خیلی مهم؟؟؟آیا نیازه ؟ و اگه نیاز هست لطفا که بگید
چجوری خلاصه نویسی کنم.
راه-ابریشمی-ها-زیست
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی -
خب من راه ابریشم رو که خریدم نکات مهم رو هم تو جزوه مینویسم،الان واسه هر درس دفتر جدا بذارم برای خلاصه ای یا نکات خیلی مهم؟؟؟آیا نیازه ؟ و اگه نیاز هست لطفا که بگید
چجوری خلاصه نویسی کنم.
راه-ابریشمی-ها-زیست
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیاین پست پاک شده! -
فكر كنم تجربه بچه ها بتونه كمكتون كنه بچه-های-کنکور-تجربی-1400
-
چجوری خلاصه نویسی کنم.
راه-ابریشمی-ها-زیست
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیNazanin Nobakht در ی سوالللل گفته است:
چجوری خلاصه نویسی کنم.
راه-ابریشمی-ها-زیست
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیسلام💐
در خود جزوه بنویس ،چون در دوران جمع بندی بدرد می خوره
-
چجوری خلاصه نویسی کنم.
راه-ابریشمی-ها-زیست
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیNazanin Nobakht سلام... نه اصلا دفتر نیاز نداری جزوه ها کافی هستن و اگر نکته اضافیم لازم بود خیلی کوتاهه معمولا در حد چند کلمه ک اونم توی حاشیه های جزوه جای خیلی خوبیه... هیچ دفتری اصلا لازم نداری... فقط نکات مهم جزوه خودتو با ماژیک های رنگ روشن (زرد و سبز و اینا خوبه عالیه... بنفش نباشه تیرس خیلی...) highlight کن یا اینکه زیرشون خط بکش...
موفق باشی🪁🥇
-
Nazanin Nobakht
سلام
من زیاد از اهمیت خلاصه نویسی شنیدم و این تاکید رو مخصوصا هم در جلسه مشاوره آلاء دیدم و هم صحبتهای مشاوره خودم و بعضی از استادی مجربم. طبق جمعبندی خودم از صحبتهای این عزیزان باید که داخل مثلا دفتری نکاتی که یادآور درس باشد رو بنویسیم تا نزدیک ایام کنکور بشود کل درس رو مثلا در دو هفته جمعبندی کرد. این خلاصه نباید خیلی حجیم باشد، مثلا اگر کتاب ۱۰۰ صفحه است خلاصه ۱۲۰ صفحهای به درد نمیخورد و خلاصه مثلا ۲۰ صفحهای بهتر است.
این خلاصه نویسی گاهی شامل یکسری نکات کلیدی و گاهی شامل تست یا سوالی است که داخل آن نکتهی خاصی دیدهاید.
فعلا این مطالب به ذهنم رسید. فقط یک مورد که اگر مطالب روی هم جمع بشوند حمعبندی آن خیلی دشوار میشود. -
چجوری خلاصه نویسی کنم.
راه-ابریشمی-ها-زیست
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیمیشه اصن یکی نحوه دقیق خلاصه نویسی و جمع بندی رو بگه؟ اصن واسه جمع بندیمون چی باید بنویسیم؟ واقعا نمیدونم اصن😅
-
میشه اصن یکی نحوه دقیق خلاصه نویسی و جمع بندی رو بگه؟ اصن واسه جمع بندیمون چی باید بنویسیم؟ واقعا نمیدونم اصن😅
Amin Ali Akbari Nazanin Nobakht راستش من خودم در حد یه مرور آخر روز از مطالبی که خوندم
و دیدنِ چاپار ها
مرور خواهم کرد.به نظرم اینطور بهتره تا اینکه بخوای برای تک تک درسا قلم بگیری دستت و وقتت رو برای نوشتن خلاصه هدر بدی... -
Amin Ali Akbari Nazanin Nobakht راستش من خودم در حد یه مرور آخر روز از مطالبی که خوندم
و دیدنِ چاپار ها
مرور خواهم کرد.به نظرم اینطور بهتره تا اینکه بخوای برای تک تک درسا قلم بگیری دستت و وقتت رو برای نوشتن خلاصه هدر بدی... -
M monirs این موضوع را از ویژه راه ابریشمی ها جابهجا کرد