طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
بچه ها بین دو تا دبیرِ فیزیک کدومشون تست های بیشتر و نکات تستی بیشتری رو کار میکنه؟ :))))
-
بچه ها بین دو تا دبیرِ فیزیک کدومشون تست های بیشتر و نکات تستی بیشتری رو کار میکنه؟ :))))
Jasmin_____e Barati آقای طلوعی نکات تستی و آقای کارزانیان تست بیشتر
-
نازنین ابطحی فقط دهم
Alireza a2 در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
نازنین ابطحی فقط دهم
پس یازدهم چی میشه؟ اونو کی می خونیم؟
-
Alireza a2 در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
نازنین ابطحی فقط دهم
پس یازدهم چی میشه؟ اونو کی می خونیم؟
پریسیما پناهی وقت بسیار است دوست عزیز درواقع همین دهمم دوباره طی بازه زمانی هر فرسنگ خونده میشه
-
Mohammad Lotfi 0 در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
سلام شما که استفاده کردین بنظر تون کدوم راهبردی تره؟
-
Mohammad Lotfi 0 در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
سلام شما که استفاده کردین بنظر تون کدوم راهبردی تره؟
Ali Zahiri من کارگاه نکته و تست آقای کازرانیان دیدم دوتا پیله ام از آقای طلوعی دیدم خودم به شخصه میگم آقای طلوعی چون خیلی روان تر و با نکات تستی بیشتر توضیح میدن
-
Ali Zahiri من کارگاه نکته و تست آقای کازرانیان دیدم دوتا پیله ام از آقای طلوعی دیدم خودم به شخصه میگم آقای طلوعی چون خیلی روان تر و با نکات تستی بیشتر توضیح میدن
Parsa Amini خیلی ممنون از راهنمایی تون
-
ریحانه باقری اصن توجه کنی برنامه تا آخر تابستون نیست میتونی از اون ور جبران کنی
Parsa Amini در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
ریحانه باقری اصن توجه کنی برنامه تا آخر تابستون نیست میتونی از اون ور جبران کنی
ببخشید برنامه ها تا آخر تابستون نیست؟ یعنی یه مدت می خونیم بعد دیگه نمی خونیم؟
دوباره از مهر بهمون برنامه میدن؟
اگه بهمون برنامه ندن باید مشاور برنامهریزی بگیرم و کلی هزینه کنیم -
پریسیما پناهی وقت بسیار است دوست عزیز درواقع همین دهمم دوباره طی بازه زمانی هر فرسنگ خونده میشه
ببخشید تا پایان کنکور به صورت مدام برنامه دریافت میکنیم یا برنامه ها مقطعی هستن؟
ممنونم که سوالاتم رو پاسخ میدین -
ببخشید تا پایان کنکور به صورت مدام برنامه دریافت میکنیم یا برنامه ها مقطعی هستن؟
ممنونم که سوالاتم رو پاسخ میدینپریسیما پناهی یازده روز جای خالی داره فک کنم گذاشتن برای کسایی که دور شروع میکنن
-
ممنونم که سوالاتم رو پاسخ میدینپریسیما پناهی پس از پایان این برنامه، دو هفته اردوی جمع بندی وجود داره که توی اون، مرور دروس تخصصی و خوانش دروس عمومی انجام میشه
هفتهٔ آخر هم میمونه برای استراحت و پس از اون شروع یک سال سخت و نفس گیر -
امیر تشنه دل
در تیکت سوالتون رو بپرسید راهنمایی می کنندر آلاخونه هم فقط با یک اکانت باید فعالیت کنید
-
سلام دوستان،برای من پک راه ابریشم فیزیک داخل سایت نیست چیکار کنم ؟برای شما فعاله؟
ممنون میشم اگر اطلاع دارید به من بگید -
سلام دوستان،برای من پک راه ابریشم فیزیک داخل سایت نیست چیکار کنم ؟برای شما فعاله؟
ممنون میشم اگر اطلاع دارید به من بگیدمعصومه غفاری 0
سلام
وقتی محصول رو خریدی برای اینکه درس فیزیک برات فعال بشه باید کد مخصوص دبیر انتخابیت رو ارسال کنی
این
-
معصومه غفاری 0
سلام
وقتی محصول رو خریدی برای اینکه درس فیزیک برات فعال بشه باید کد مخصوص دبیر انتخابیت رو ارسال کنی
این
Hhh Hh خیلی ممنون
-
سلام گواهی اشتغال به تحصیل مهر شده قبول میکنین البته پرچم رو امضا کردن مهر نزدن ولی کارنامه و برگه اشتغال به تحصیل مهر و امضا شده .؟؟؟؟؟ من تیکت پیام دادم ولی جواب نگرفتم از صبح تا حالا ،خیلی نگرانم
M.an -
Hhh Hh خیلی ممنون
معصومه غفاری 0
خواهش میکنم -
سلام گواهی اشتغال به تحصیل مهر شده قبول میکنین البته پرچم رو امضا کردن مهر نزدن ولی کارنامه و برگه اشتغال به تحصیل مهر و امضا شده .؟؟؟؟؟ من تیکت پیام دادم ولی جواب نگرفتم از صبح تا حالا ،خیلی نگرانم
M.anریحانه راد دوستان اگر شما میدونید ممنون میشم بگید
-
علی قربان زاده در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
@m-an سلام ممنونم از پاسخگویی شما... ببخشید جناب مدیر بنده حدود یک هفته در به در این ماجرا بودم آخر با هزار زحمت و اداره و حراست و مدیر و این ها تونستم یک گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم که برای موسسه الا نوشته شده تورو خدا قبول کنید خیلی نیازش دارم لطفا.... اگه قبول میکنید تا هزینه پست رو بدم لطفا جواب بدین ممنونم از لطف شما
علی قربان زاده در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
@m-an سلام ممنونم از پاسخگویی شما... ببخشید جناب مدیر بنده حدود یک هفته در به در این ماجرا بودم آخر با هزار زحمت و اداره و حراست و مدیر و این ها تونستم یک گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم که برای موسسه الا نوشته شده تورو خدا قبول کنید خیلی نیازش دارم لطفا.... اگه قبول میکنید تا هزینه پست رو بدم لطفا جواب بدین ممنونم از لطف شما
-
سلام ممنونم از پاسخگویی شما... ببخشید جناب مدیر بنده حدود یک هفته در به در این ماجرا بودم آخر با هزار زحمت و اداره و حراست و مدیر و این ها تونستم یک گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم که برای موسسه الا نوشته شده تورو خدا قبول کنید خیلی نیازش دارم لطفا.... اگه قبول میکنید تا هزینه پست رو بدم لطفا جواب بدین ممنونم از لطف شما