Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. سوال: سپری کردن دوران کنکور
کنکور مجدد
M
سلام وقتتون بخیر من ۲۷ سالمه و لیسانس بهداشت دارم وقصد کنکور مجدد دادم اولا اگر هستند دوستانی که شرایط مشابه با من دارند ممنون میشم خودتون معرفی کنید که پایه برای درس خوندن پیدا کنم دوما میخواستم با هاتون مشورت کنم حقیقتش من به درس زیست علاقه ندارم زیاد و هدفم هم از کنکور مجدد دندون پزشکی و هدف بعدیم تدریس و فرهنگیان هست( اگر قضیه افزایش سن صحت داشته باشد )هست که عملی هست و دروس تئوری زیادی ندارد و سرو کار. زیادی با درس های زیست محور ندارد عنی به پزشکی علاقه ندارم و اگر بیارم هم نمی‌رم بنظر شما اینکه هدفم رشته یک و بسیار رقابتی و سخت تجربی است و فقط همین یک رشته هم هدف من هست ارزش داره براش کنکور مجدد بدم خودتون تجربه مشابهی داشتید که درسی رو با علاقه نخونید ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای
میخوام کنکور بدم بعد ۱۰ سال
E
سلام من فوق لیسانس دارم .دوباره میخوام کنکور بدم رشته مورد علاقمو بخونم . ترمیم معدل باید چه درس هایی بکنم ؟؟چه درس هایی برای ترمیم معدل تاثیر دارن برا رشته تجربی ؟؟کل معدل تاثیر داره یا نه درس به درس ؟؟ آیا دروس عمومی هم تو کنکور تاثیر داره؟
سوال مشاوره ای
هندسه 1و2 برای کنکور خذف کنم؟
R
سلام من دوازدهم ریاضیم ،میخواستم بدونم حذف کردن هندسه 1 و 2 کار درستیه؟؟ ، چون مشاورم گفت که سوالات هندسه 1 و 2 توی کنکورمعمولا ابتکاری و کمتر کسی میتونه حلشون کنه
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره
I
سلام بنده دارم میرم سال دوازدهم و متاسفانه دو سال قبل اصلا فعالیت درسی نداشتم و نمرات هر سال افتضاح تر از سال قبل برای امسال میخواستم شروع کنم و نمیدونم چه دوره هایی برای من خوبه رشتمم ریاضیه و واقعا ضعیفم تو درسا و با یکم پیگیری فهمیدم که بهتره رو دروس دوازدهم بیشتر تمرکز کنم چون ۵۰ درصد کنکوره و تو امتحانات نهایی هم تاثیر خوبی داره حالا برای امتحانات نهایی دوره های راه ابریشم بدرد من میخورن؟ احتمالا اقدام به خرید دوره های چتر نجاتم برای کنکور کنم پیشنهادی چیزی بود هم لطفا بگین که حسابی نیاز دارم
سوال مشاوره ای
کتاب ریاضی جامع ای کیو یا میکرو
ا
سلام وقتتون بخیر بین ریاضی جامع ای کیو و میکرو کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
درسی
0
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم
سوال مشاوره ای
سلام
D
من دهمم و دارم از تابستون میخونم میشه بگین چه کتالب هایی برای درس های تخصصی تجربی و برای عربی و زبان و فارسی و جغرافیا خوب هستن؟ و یک سوال هم راجب کلاس های اموزشی داشتم مثل ماز و قلمچی میشه یه راهنمایی کنید؟
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
آبرسان
خرگوشیانو سنپایخ
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
خرگوشیانو سنپایخ
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
ادامه ی تحصیل در دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟
8
با سلام و درود میخواستم بدونم ادامه ی تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟ چون انگار باید دوباره تعهد بدی ولی من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم و اگر کمک کنید ممنون میشم همچنین شرایط ادامه تحصیل در خود دانشگاه رجایی به چه صورت؟ با تشکر
سوال مشاوره ای
تدریس کدام معلم بهتر است؟
DabirD
سلام. ببخشید می‌خواستم ازتون بپرسم که استاد سعید تودویی در تدریس ریاضی هشتم بهتر هستند یا استاد قلیچ خانی؟ از لحاظ کیفیت تدریس و سطح تدریس
سوال مشاوره ای
تیزهوشان
خرگوشیانو سنپایخ
بچه ها من خواهرم امسال ازمون تیزهوشان داره ( ششم به هفتم ) و ما هیچ ایده ای نداریم که باید چیکار کنیم ممنون میشم از تجربیاتتون بگید چه کتابی بخریم ؟ چه ویدیو و کلاسی ثبت نام کنه؟ روش مطالعه اش چطوری باشه؟
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
ترمیم نمره رو باید چی کارکنم؟
S
سلام من سال ۱۴۰۰ دیپلم تجربی گرفتم و امسال به امید خدا میخوام کنکور تجربی بدم تاثیر معدل واسه چه درس هایی هست ؟ عمومی و تخصصی؟ کدوم ها؟ و چه پایه هایی تاثیر داره در کنکور؟ فقط دوازدهم یا هر سه تا پایه ؟ به جز دوازدهم میتونم پایه های دیگه رو هم ترمیم کنم؟ کی باید اقدام کنم واسه ترمیم نمرم ؟ ممنون میشم واسم توضیح بدید باید چیکار کنم ؟
سوال مشاوره ای
برای کنکور ۱۴۰۵ راهنمایی میکنید؟
5
[سلام دوستان با ارزوی موفقیت برای همگیتون میشه منو راهنمایی کنید من حدود ۹سال پیش فارق التحصیل شدم و کنکورمو سال ۱۳۹۴ دادم رشته دانشگاهی که خوندم علاقه ای بهش نداشتم و الان که تموم شده میخوام دوباره کنکور بدم ولی همه چی تغیر کرده و من هیچ نمیدونم چیکار باید بکنم میشه یه راهنمایی بکنید که کنکور ۴۰۵به چه صورته الان همه درسهارو باید بخونم یا اینکه میگن عمومیا حدف شده درسته؟ و فقط باید تخصصیهارو بخونم و اینکه چون فارق التحصیل نظام قدیدم حساب میشم میگن که باید برای ایجاد سابقه تو امتحانات نهایی شرکت کنم برای کنکور ۴۰۵ من باید تو امتحانات خرداد ۴۰۵شرکت کنم؟ و این سابقه برای کنکور ۴۰۵ درنظر گرفته میشه؟ اگر کسی اطلاعاتی داشت به من هم راجب این موضوع کمکی کنه ممنون میشم ~~ *******~~
سوال مشاوره ای
چگونه درس بخونیم😭
HakoH
خب اسم تاپیک مشخصه...توی دوران کنکور تون چیکار کردین هرچی فکر میکنن به درد میخوره لازم دارم بشنوم @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
سوال مشاوره ای
سرعت عمل
HakoH
سلام بچها من مشکل اینو دارم که برای خوندن جزوه تست زدن تایم زیادیم میره مثلا امروز 4 ساعت حسابان خوندم با 40 تا تست زدم تایم زیادی بود به نظرم سرعتم کمه چیکار کنم؟ تمرکزمم از بین میره پ.ن پومودو رو هنوز امتحان نکردم @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای

سوال: سپری کردن دوران کنکور

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده سوال مشاوره ای
50 دیدگاه‌ها 26 کاربران 1.9k بازدیدها 23 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Ali Alavi 3A Ali Alavi 3

این پست پاک شده!

Amoo SepiA آفلاین
    Amoo SepiA آفلاین
    Amoo Sepi
    دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Ali Alavi 3 😂😂🙏🌺

Ali Alavi 3A 1 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • Amoo SepiA Amoo Sepi

Ali Alavi 3 😂😂🙏🌺

Ali Alavi 3A آفلاین
      Ali Alavi 3A آفلاین
      Ali Alavi 3
      دانش آموزان آلاء
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Ali Alavi 3 انجام شده

Amoo Sepi
      آفرین داداش

Amoo SepiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
      6

Amoo Sepi
        آفرین داداش

Amoo SepiA آفلاین
        Amoo SepiA آفلاین
        Amoo Sepi
        دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی

Ali Alavi 3 آخه بد نیست بنده خدا رو وابسته کنی بعد بگی فعلا خداحافظظظظظظظ؟😂😭😭💔

Ali Alavi 3A S اهوراا 3 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • Amoo SepiA Amoo Sepi

Ali Alavi 3A آفلاین
          Ali Alavi 3A آفلاین
          Ali Alavi 3
          دانش آموزان آلاء

Amoo Sepi
          خب باهاشون صحبت کنید
          چون اینطوری بطمه میخوره به درس و بحث
          و عقب میوفتی
          ذهنتم درگیر میشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • Amoo SepiA Amoo Sepi

S آفلاین
            S آفلاین
            Succinate

Amoo Sepi
            قبلش باید سوال می پرسیدید که وابسته کنید یا نه😐😂

Sarah GhanaatiyanS 1 پاسخ آخرین پاسخ
            8
            • Amoo SepiA Amoo Sepi

اهوراا آفلاین
              اهوراا آفلاین
              اهورا

Amoo Sepi
              باید تصمیم بگیری
              چی مهمه؟؟
              این چیزا ؟؟
              یا آیندت ؟؟

1.png

Sarah GhanaatiyanS 1 پاسخ آخرین پاسخ
              6
              • Amoo SepiA Amoo Sepi

سلام و خسته نباشید دوستان.
                راستش خیلی وقته دارم با خودم کلنجار میرم که این تاپیک رو بزنم یا نه.
                بین تاپیک های گذشته هم خیلی گشتم که ببینم آیا در موردِ این موضوعِ مهم صحبت شده یا نه،که دیدم نه.
                یکی از آشناهای من توی یکی از پیج های کنکوریِ پر مخاطب ادمینه،و میگه تقریبا نصف دایرکت هامون سوال در مورد این مسئله هست.گفتم حیفه که اینجا نپرسمش و مطرح نشه.
                سوال در مورد رابطه در دوران کنکور هستش.موضوعیه که به هر حال خیلیا درگیرش هستن‌.از دوستانِ مخصوصا قدیمی تر توی انجمن درخواست دارم اگر توصیه ای،تجربه ای یا مسئله ای در این باره هست که ما ۱۴۰۱ ای ها باید بدونیم،بهمون بگن.
                اصلا خوبه یا بد؟!به قول آقای یاری کی تعیین میکنه خوب و بد چیه؟!...😂🙏

amirh_hmyfA آفلاین
                amirh_hmyfA آفلاین
                amirh_hmyf

Amoo Sepi اونطوری که من فهمیدم تو این رلیو و من و امثال من هم هرچقدر بگیم بده و نکن تو باز هم ادامه میدی
                حتی 10000 تاهم مثال بزنیم که فلانی اینطوری بود خراب کرد تو بازم ممکنه قبول نکنی و کلا به نظرمم این تایپیکو زدی که یکی یه گرایی بهت بده که بتونی خودتو توجیه کنی
                در کل بخوام بگم اینجا هرچقدرم گفته بشه بده تو ایگنور میکنی و منم بهت حق میدم
                امیدوارم هرچه زود تر یه چاره ای بیندیشی که مشکل ساز نشه چه برای خودت و چه برای طرف مقابلت

قرار نیست منو هرجایی پیدا کني
                فقط میتونی از دور تو اوج ببینی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                18
                • Tannaz DalirT آفلاین
                  Tannaz DalirT آفلاین
                  Tannaz Dalir
                  دانش آموزان آلاء تجربی خیرین کوچک دریا دل

به خدا یه روزی پشیمون میشی از این کارت یا شاید خندت بگیره.به نظرم حداقل الان وقت این مسخره بازیا نیست. وقتی یه دانشگاه خفن قبول شی با یه ادم های حسابی و درجه یک اشنا بشی چه اشکال داره یه دوستی سالم داشته باشی .ولی الان چی اخرش هیچی نیست فقط حواس پرتی وعذاب وجدان داری

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  8
                  • Tannaz DalirT Tannaz Dalir

به خدا یه روزی پشیمون میشی از این کارت یا شاید خندت بگیره.به نظرم حداقل الان وقت این مسخره بازیا نیست. وقتی یه دانشگاه خفن قبول شی با یه ادم های حسابی و درجه یک اشنا بشی چه اشکال داره یه دوستی سالم داشته باشی .ولی الان چی اخرش هیچی نیست فقط حواس پرتی وعذاب وجدان داری

S آفلاین
                    S آفلاین
                    Succinate

Tannaz Dalir
                    دقیقا حتی کنکور نبود الان تو این سن مناسب نیست
                    حالا زندگی ایشونه دست خودشونه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    4
                    • Amoo SepiA Amoo Sepi

بین تاپیک های گذشته هم خیلی گشتم که ببینم آیا در موردِ این موضوعِ مهم صحبت شده یا نه،که دیدم نه.
                      یکی از آشناهای من توی یکی از پیج های کنکوریِ پر مخاطب ادمینه،و میگه تقریبا نصف دایرکت هامون سوال در مورد این مسئله هست.گفتم حیفه که اینجا نپرسمش و مطرح نشه.
                      سوال در مورد رابطه در دوران کنکور هستش.موضوعیه که به هر حال خیلیا درگیرش هستن‌.از دوستانِ مخصوصا قدیمی تر توی انجمن درخواست دارم اگر توصیه ای،تجربه ای یا مسئله ای در این باره هست که ما ۱۴۰۱ ای ها باید بدونیم،بهمون بگن.

nazanin karimaN آفلاین
                      nazanin karimaN آفلاین
                      nazanin karima
                      المپیادیا دوازدهم ریاضی

Amoo Sepi کنکور که اصن هیچی،حتی من شنیدم که تو دوران دانشگاه باعث شده جزو پایین ترین نمره ها بشن دوطرف...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      7
                      • Amoo SepiA Amoo Sepi

z GheibiZ آفلاین
                        z GheibiZ آفلاین
                        z Gheibi

Amoo Sepi https://forum.alaatv.com/post/337119

بای ذنب قتلت🖤
                        به کدامین گناه کشته شد؟؟
                        #آرمان_علی_وردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • maryam111M آفلاین
                          maryam111M آفلاین
                          maryam111
                          فارغ التحصیلان آلاء
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده

سلام توصیه میکنم این تاپیک رو بخونید شاید به دردتون خورد
                          https://forum.alaatv.com/post/337119
                          به نصایح استاد موقاری هم گوش کنین
                          به طور کلی و خلاصه شده بگم تا اونجایی که شنیدم خیلی چیز بدیه

ما را دگر حوصله شرح حال نیست...🤞

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          4
                          • P آفلاین
                            P آفلاین
                            parisa___
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط parisa___ انجام شده

Amoo Sepi سلام
                            آدما مثل هم نیستند!!! روحیات احساسات و....
                            اما قطعا تاثیر گذار!!
                            یه نفر می‌شناختیم که دوران کنکورش درگیر بود کسی که به طور قطع میتونست مثل دوستای دیگه اش رتبه دورقمی بیاره دانشگاه امیرکبیر یا صنعتی شریف ولی به خاطر همین موضوع آسیب دید یه دانشگاه کمتر یه رتبه عجیب
                            حس میکنم خودتون هم این رو میدونید اما دنبال یه نقض هستید،خودتون رو گول نزنید حداقل با خودتون رو راست باشید!!
                            موفق باشید

اللَّهُمَّ لَاتَكِلْنِي إِلَى نَفْسِي طَرْفَةَ عَيْنٍ أبَداً

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            6
                            • Infinitie. AI آفلاین
                              Infinitie. AI آفلاین
                              Infinitie. A

سلام
                              دوست عزیز
                              رابطه داشتن، به خودی خود مشکلی نداره! ولی مشکلی که هست اینه که یه نوجوون، که همه ماها محسوب میشیم، و غالبا افراد زیر ۲۰ سال!
                              چون اکثرا تجربه این چیزارو ندارن
                              و توی هندل کردن کار و درس و روابطشون، نمیتونن تعادل برقرار کنن، به مشکل میخورن!!
                              و از اونجا که مقوله عشق و عاشقیه، ذهن ادم رو درگیر میکنه!
                              و مسئله هم جوری نیست که بخواد با یکی دو هفته حل بشه!
                              حداقل شما سه ماه، ذهنت درگیره!
                              در ضمن، ادم عاقل نمیاد بگه چون بالفرض ۹۵ درصد نمیتونن اینکارو انجام بدن، من جزو اون ۵ درصد باقی مونده ام!!! نه!! شما به احتمال زیاد قراره فقط یه بار کنکور بدی!
                              پس عاقلانه تره که دفع ضرر احتمالی رو مدنظر قرار بدی و وارد این چیزا نشی!
                              اگرم شدی، هرچه سریعتر باید خودت قضیه رو مدیریت کنی!

جلوی اغراق ذهنتون رو بگیرید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              11
                              • Ali Alavi 3A آفلاین
                                Ali Alavi 3A آفلاین
                                Ali Alavi 3
                                دانش آموزان آلاء
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Ali Alavi 3 انجام شده

Ali Alavi 3 در یه سوال پر تکرار(و البته جنجالی) گفته است:

Amoo Sepi
                                داداش رل نزن😐
                                برو درستو بخون

شده بهترین پست من😐😐😐😂😂
                                ناظم لطفا حذفش کنین ناظم

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                5

Amoo Sepi
                                  داداش رل نزن😐
                                  برو درستو بخون

شده بهترین پست من😐😐😐😂😂
                                  ناظم لطفا حذفش کنین ناظم

S آفلاین
                                  S آفلاین
                                  Succinate

Ali Alavi 3
                                  چون جواب خوبی بود😂

4
                                  • S Succinate

Ali Alavi 3
                                    چون جواب خوبی بود😂

Ali Alavi 3A آفلاین
                                    Ali Alavi 3A آفلاین
                                    Ali Alavi 3
                                    دانش آموزان آلاء

@sania-andiravan
                                    بنده خدا فکر کنم ناراحت شد 😕😂

S Amoo SepiA 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2

@sania-andiravan
                                      بنده خدا فکر کنم ناراحت شد 😕😂

S آفلاین
                                      S آفلاین
                                      Succinate

Ali Alavi 3
                                      نه چرا ناراحت شه نظر خواسته خب

3
                                      • S Succinate

Ali Alavi 3
                                        نه چرا ناراحت شه نظر خواسته خب

Ali Alavi 3A آفلاین
                                        Ali Alavi 3A آفلاین
                                        Ali Alavi 3
                                        دانش آموزان آلاء

@sania-andiravan
                                        بله درسته👌🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2

این پست پاک شده!

A آفلاین
                                          A آفلاین
                                          amirmohammad shakeri

Amoo Sepi
                                          داداش رل نزن😐
                                          برو درستو بخون

خیلی خلاصه و مفید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه