حذف شیمی از برنامه مطالعاتی راه ابریشم
-
Amirreza Vafaei Moghadam خب شیمی ضریب زیادی هم تو کنکور برای ریاضی نداره...
Mery Stetar واقعا؟!
-
Hanane Kaaj چون به نظرم شیمی درسیه که کتاب محوره و خیلی وقت ازت میگیره
و همچنین ضریب بالایی هم نداره تو ریاضیMery Stetar اتفاقا دروس تخصصی خیلی توی کنکور ریاضی تاثیر گذار هستش... دروس عمومی خیلییی تاثیرشون اندک هستش وقتی عمومیا خوبن ک مکمل تخصصی ها با درصد بالای تخصصی بشن وگرنه عملن بی فایدن... میتونی نوی شبیه ساز آزمون بزنی... تخصصی ها رو صفر وارد کن عمومیا هم رو صد وارد کن بر اساس اطلاعات سالیان پیش توی رشته ریاضی هم رتبت میشه 16000 اما تخصصیا رو 80 درصد بزنی همه عمومیا رو صفر بزنی رتبت میشه 2.5 هزار
خیلی به تخصصیا بها بده لطفا
موفق باشید🪁 -
Mery Stetar واقعا؟!
nazanin karima خیر اینطوری ک گفتند نیست کامنت منو بخون من دارم بر اساس جامعه آماری نسبتا دقیق حرف میزنم حرفام بر اساس مستند هستش میخواین مدرکم میارم براتون...
-
nazanin karima خیر اینطوری ک گفتند نیست کامنت منو بخون من دارم بر اساس جامعه آماری نسبتا دقیق حرف میزنم حرفام بر اساس مستند هستش میخواین مدرکم میارم براتون...
Amirreza Vafaei Moghadam ن پیام شمارو که فهمیدم،من منظورم به نسبت بقیه تخصصیا بود.شیمی نسبت به بقیه تخصصیا کمترین ضریبو داره؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam خب شیمی ضریب زیادی هم تو کنکور برای ریاضی نداره...
Mery Stetar اشتباه نکن رفیق اصن تخصصی رو فدای عمومی نکن...
اول تخصصی سپس عمومی باید بشه مکمل تخصصی... عمومیا خیلی مهمن منتها اگر درصدای تخصصیت پایین باشه عملا تاثیری ندارن تو جابجایی رتبت
️
-
Mery Stetar اتفاقا دروس تخصصی خیلی توی کنکور ریاضی تاثیر گذار هستش... دروس عمومی خیلییی تاثیرشون اندک هستش وقتی عمومیا خوبن ک مکمل تخصصی ها با درصد بالای تخصصی بشن وگرنه عملن بی فایدن... میتونی نوی شبیه ساز آزمون بزنی... تخصصی ها رو صفر وارد کن عمومیا هم رو صد وارد کن بر اساس اطلاعات سالیان پیش توی رشته ریاضی هم رتبت میشه 16000 اما تخصصیا رو 80 درصد بزنی همه عمومیا رو صفر بزنی رتبت میشه 2.5 هزار
خیلی به تخصصیا بها بده لطفا
موفق باشید🪁Amirreza Vafaei Moghadam آقا امیر رضا ی گل ممنون که راهنمایی کردی ولی من نگفتم تخصصی ها رو نخونیم اصن اصل کنکور ریاضی به دروس ریاضی و فیزیک
شما سوال دوم هست که کنکور میدید؟ -
Amirreza Vafaei Moghadam ن پیام شمارو که فهمیدم،من منظورم به نسبت بقیه تخصصیا بود.شیمی نسبت به بقیه تخصصیا کمترین ضریبو داره؟
nazanin karima آره فیزیک ضریب 3
ریاضی 4
شیمی 2 -
nazanin karima آره فیزیک ضریب 3
ریاضی 4
شیمی 2Mery Stetar آها ممنون
-
Amirreza Vafaei Moghadam آقا امیر رضا ی گل ممنون که راهنمایی کردی ولی من نگفتم تخصصی ها رو نخونیم اصن اصل کنکور ریاضی به دروس ریاضی و فیزیک
شما سوال دوم هست که کنکور میدید؟Mery Stetar امسال اولین سالی بود ک کنکور دادم. کنکوری 1400 بودم...
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
عزیزان من راه ابریشم رو خریداری کردم ولی الان که نگاه میکنم میبینم برنامه ساعت مطالعاتی زیادی داره بنظرتون شیمی رو حذف کنم به جاش دروس عمومی رو جایگزین کنم
(رشته ریاضی هستم)Mery Stetar
مثل اینه که بگی کبابِ چلوکباب رو حذف کنم بجاش ترشی با چلو بخورم
یه تایم دو ساعته شب بزار عمومی های یه پایه راحت جمع میشن -
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
عزیزان من راه ابریشم رو خریداری کردم ولی الان که نگاه میکنم میبینم برنامه ساعت مطالعاتی زیادی داره بنظرتون شیمی رو حذف کنم به جاش دروس عمومی رو جایگزین کنم
(رشته ریاضی هستم)Mery Stetar کار اشتباهیه
-
Mery Stetar کار اشتباهیه
zahra maleki ممنون میشم دلیلش رو بگید
-
zahra maleki ممنون میشم دلیلش رو بگید
Mery Stetar چون شیمی درس مهمیه و به نظرم کلی وقت اضافه هست تو برنامه جمعه ها و اخر شبا میتونید عمومی هارو بخونید و اینکه تخصصی ها رتبه میارن نه عمومی ها همه تقریبا عمومی هارو خوب میزنن و اینکه با راه ابریشم شیمی به راحتی میتونید درصد خوبی بگیرین