مشاوره راه ابریشم (نظم)
-
به نام خدا
سوالی که در حال حاضر خیلی از دانش اموزها دارن اینکه، شب درس بخونم یا روز؟ برنامه شما از هفت صبحه تا یازده شب
من چه تایمی درس بخونم؟
برنامه ما یک حجمی داره و چیزی که برای ما مهمه اینکه در قدم اول اگه به دانش آموز میگیم که در روز چهار ساعت، هشت ساعت و ....درس بخون ، دانش آموز همین تایم رو بزاره و درس بخونه .
و قدم دوم اینکه اگه دانش آموز چهار ساعت درس میخونه ، به من که به عنوان مشاور هستم بگه که من این چهار ساعت رو منظم کردم و این چهارساعت رو، از این ساعت تا این ساعت میخونم.
+یعنی قدم اول اجراس و قدم دوم اجرای منظم
اگر شما به عنوان دانش آموز احساس میکنی شبا بهتر درس میخونی ، شبا درس بخون ولی همیشه سر یک ساعت و ما برای این دو دلیل داریم : ما انتظار داریم شما به نظم بدنی و به نظم ذهنی برسید.
نظم بدنی برای اینکه ساعت شروع و پایان مطالعه هاتون، ساعت استراحتتون، ساعت خوردن و آشامیدنتون ثابت باشه و بدنتون به یک ریتمی عادت بکنه.
نظم ذهنی در دراز مدت دانش آموز رو برای کنکور آماده میکنه، که بتونه چهارساعت پرانرژی بشینه سرجلسه، ما برای رسیدن به چنین دستآوردی به نظم نیاز داریم.
و این نظم در حال حاضر اینکه اگه روزها درس میخونید یک ساعت و تایم مشخص شروع به درس خوندن کنید و تو یه تایم مشخص بله پایان برسونید و همین طور اگر شبها درس میخونید، در یک تایم و ساعت مشخص باشه درس خوندتون و این روند همیشگی و ثابت باشه.
ما یک فاکتور مهم در اجرای برنامه داریم که اون هم نظم هست.خیلی برامون مهمه که بچه ها برنامه رو به طور منظم و ثابت انجام بدن.
البته ما باید به مرور بریم به سمت اینکه، همیشه ساعت استارت بدنیمون قبل از ساعت هشت باشه و نقطه ساعت هشت که ساعت شروع کنکوره، نقطه پرانرژی و پر توان ما باشه.
دانش آموز باید عادت کنه به اینکه یک ساعت، یک ساعت و نیم سر درس بنشینه و ده تا پانزده دقیقه استراحت کنه تا یادبگیره و عادت کنه که سر جلسه کنکور چهار ساعت بشینه.
هرچقدر که مدت مطالعهاتون هست 80 دقیقه یا 90 دقیقه اس، کامل بشینید تا به نظم بدنی و ذهنی عادت کنید.
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد