طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
Y T ببخشید ولی من دقیقا دوشنبه که کارنامه ام رو از مدرسه گرفتم همراه با مدارک همه رو پست کردم و از دیروز ظهر هم تا همین الان وضعیتش رو در حال بررسی نوشته
پیگیری من نکردم -
سلام دوستان مثل اینکه راه ابریشم برای من فعال شده اگه ک قسمت محصولات من باشه درسته. اما فیزیک رو نداره اگر کسی از شما روش فعال کردنشو میدونه بگه ممنون میشم لینک هم واسه ارسال نشده
-
دروس عمومی کلیپ نداره؟
-
Y T وقتی توی قسمت تیکت هایی که فرستادم میرم توی همه تیکت هام وقتی پشتیبان پاسخ میداد وضعیت رو میزد پاسخ داده شده ولی الان توی این تیکتی که مدارکم رو فرستادم قبلا نوشته بود پاسخ نداده بعد دیگه از دیروز ظهر نوشته در حال بررسی
-
سلام دوستان مثل اینکه راه ابریشم برای من فعال شده اگه ک قسمت محصولات من باشه درسته. اما فیزیک رو نداره اگر کسی از شما روش فعال کردنشو میدونه بگه ممنون میشم لینک هم واسه ارسال نشده
فاطمه حاجب فک میکنم باید با اوت کدی که تو توضیحات درس فیزیک نوشته دبیرتون رو انتخاب کنین.
-
فاطمه حاجب
سلام
برای فعال شدن
فیزیک کنکور آقای طلوعی عدد 1005
و یا
فیزیک کنکور آقای کازرانیان عدد 1006
را با پیامک به شماره 02162013 ارسال کنید. -
تا چند تا عکس میشه تو یه تیکت فرستاد؟ چون من هر سه تا عکس رو انتخاب کردم ولی یکی رفت؟ باید چندتا تیکت مجزا بفرستیم؟
-
دروس عمومی کلیپ نداره؟
فاطمه حاجب
فعلا خیر -
تا چند تا عکس میشه تو یه تیکت فرستاد؟ چون من هر سه تا عکس رو انتخاب کردم ولی یکی رفت؟ باید چندتا تیکت مجزا بفرستیم؟
Sobhan Najafi
اینجور که بچه میگن
داخل همون تیکتی که اولین عکس رو فرستادید میشه دوباره عکس گذاشت
پس تیکت مجزا لازم نیست -
فاطمه حاجب
سلام
برای فعال شدن
فیزیک کنکور آقای طلوعی عدد 1005
و یا
فیزیک کنکور آقای کازرانیان عدد 1006
را با پیامک به شماره 02162013 ارسال کنید.Hhh Hh خیلی ممنون
-
Hhh Hh خیلی ممنون
فاطمه حاجب
خواهش میکنم -
واقعا چرا تیکتی که از روز دوشنبه فرستادم رو جواب نمیدن
-
Sobhan Najafi
اینجور که بچه میگن
داخل همون تیکتی که اولین عکس رو فرستادید میشه دوباره عکس گذاشت
پس تیکت مجزا لازم نیستHhh Hh ولی برای من بعد از اولین تیکت فقط میشه متن فرستاد نه عکس
-
Hhh Hh ولی برای من بعد از اولین تیکت فقط میشه متن فرستاد نه عکس
Sobhan Najafi
شاید با اپلیکیشن وارد شدید
اگه اینطوره
اینبار با سایت وارد بشید -
Sobhan Najafi
شاید با اپلیکیشن وارد شدید
اگه اینطوره
اینبار با سایت وارد بشیدHhh Hh با سایت شد ممنونم
-
Hhh Hh با سایت شد ممنونم
Sobhan Najafi
خواهش میکنم -
سلام بچه ها
واسه ی فایل تبدیل فیزیک انگاری فقط هفته ی اوله یعنی برای بقیه روزا شماره جلسات استاد کارزانیان و طلوعی مثل همه و نیاز نیست! ؟
یا هفته ای فایل تبدیل فیزیک رو قرار میدن؟ -
سلام وقتتون بخیر
من نمیتونم بین استاد کازرانیان و استاد طلوعی یکی رو انتخاب کنم ممنون میشم یکم راهنماییم کنین
صفرتاصد استاد کازرانیان و استاد طلوعی رو دیدم ولی بازم نمیتونم تصمیم بگیرم -
Y T وقتی توی قسمت تیکت هایی که فرستادم میرم توی همه تیکت هام وقتی پشتیبان پاسخ میداد وضعیت رو میزد پاسخ داده شده ولی الان توی این تیکتی که مدارکم رو فرستادم قبلا نوشته بود پاسخ نداده بعد دیگه از دیروز ظهر نوشته در حال بررسی
-
عسل احمدی ببخشید من قبل اینکه پست کنم تیکت کردم مدارکمو گفتند ممنون پست کنید اینارو الان اون تیکت پاسخ داده شدس کجا باید پیگیری کنم دیگه؟
Y T اگر بهت پاسخ دادند اگر که تایید کنند لینک برات میفرستند