امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
ارسال جزوه چاپی راه ابریشم از نگاه دیگر
-
سلام.
خسته نباشید آقای یزدیان و کادر زحمت کش گروه آلاء.
جسارتا برای ارسال جزوه چاپی راه ابریشم در مهر ماه چند سوال داشتم :
اول اینکه این جزوات شامل پک عمومی و تخصصی می شود یا فقط تخصصی است؟
و
حدود هزینه ای که برای چاپ و ارسال جزوات در نظر گرفته شده یا حداقل برآورد شده، حدودا چقدر می باشد؟
ممنون میشم اگر که راهنمایی کنید -
-
Reza Estendi سوال اولت خیلی مهمه بنظرم کاش زودتر جواب بدن
-
Parsa Amini
بنظرم سوال دومش مهم تره
چون اگه قیمتا رو براورد کنیم میتونیم تصمیم بگیریم کی و چجوری کپی بگیریم
ولی اینکه بدونیم عمومی هست به همراه تخصصی یا نه باعث نمیشه ما تصمیم بگیریم چیکار کنیم -
این پست پاک شده!
-
آقای یزدیان
-
آقای یزدیان لطفاً حدود قیمت رو بگید ؟
چون که اگر قرار باشه رنگی بفرستین و به قول خودتون با دیزاین و بسته بندی جذاب ، باید بدونیم چقدر هزینش میشه
قاعدتاً رنگی گرونه !
خلاصه اینکه اگر بخواین رنگی بفرستین ، هر برگ پشت و رو چند تومن میشه ؟
اگر زیاد میشه بگین تا همون سیاه و سفید چاپ کنیم
@مدیر-محصول-ابریشم sohrab M.an -
به نظرم بهتره خودتون برین دنبال چاپ کردنش، الان A4 حداقلش 200 تومنه و قیمت نهاییش خیلی بالا میشه حتی سیاه و سفید.
به نظرم بهتره برای یه سری درسا مثل زیست و عمومیا یا حتی شیمی از A5 استفاده کنین که قیمتش نصف قیمت A4 هست
-
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to Reza Estendi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Estendi
سلام
طبق گفته خود آقای یزدانی جزوه ها درس به درس هستند فک نکنم پک باشه بعد قطعاً عمومی ها هم هست نمیشه نباشه که!! -
@amir-bernousi والله من با سیاه و سفید هم مشکلی ندارم ، کسی منکِر اینکه رنگی جذّاب تره نیست
ولی مهم یادگیری مطالب و تست زنی هست که با یه برگه سیاه و سفید هم میشه انجام داد
ولی الان یکی از مشکلات هم متاسفانه حذفیات کتابه !! -
Reza Panahi
ببخشید.
شما خودتون پرینت سیاه سفید گرفتید ؟
خودتون پرینتر داشتید یا بیرون دادید؟ -
Reza Estendi من تازه راه ابریشمی شدم و هنوز جزوه ها رو پرینت نگرفتم ، بخاطر این که نمیدونم اگر آلا بفرسته ، قیمتش چقدر میشه ، همچنین بخاطر این داستانِ حذفیات !!
پرینتر هم ندارم
اگر بخوام خودم سیاه و سفید چاپ کنم ، طبق گفته آلایی های عزیز و نظرات مختلفی که دادن ، از سایت مکس کپی سفارش میدم ، که از توی واتساپ هم میشه براشون پی دی اف رو فرستاد -
Reza Panahi احمتالاً خودم میدم چاپ کنن ( سایت مکس کپی)
مهم اینه که فیلم ها آپدیت باشه ، برای جزوه ها خودم حذفیات رو نمیخونم و تست هاشو نمیزنم
فوقش هر چی از حذفیات هم ساده باشه ، میخونم ، ضرر که نمیکنم !!
چون بعضی حذفیات چیز خاصی نیستن !!
بلکه مولف کتاب فقط خواسته یه تغییری داده باشه !!
(من خودم فقط راه ابریشم شیمی رو تهیه کردم و چون داخل شیمی حذفیات چیز خاصی نیست ، دارم اینطور میگم . ولی مثلاً توی فیزیک و زیست دهم حذفیات تقریباً قابل توجه هستن)
داخل شیمی حذفیات فقط دو مورد خیلی مهم تره ، یکی رابطه انیشتین ، یکی هم رسانایی الکتریکی محلول هاکه واسه اینا وقتی فیلم ها آپدیت باشه ، جزوه مشکلی نیست
ولی هنوز نمیدونم دوازدهم تغییرات داره یا نه -
Reza Panahi
خیلی ممنون -
-