ارسال جزوه چاپی راه ابریشم از نگاه دیگر
-
این پست پاک شده!
-
آقای یزدیان
-
آقای یزدیان لطفاً حدود قیمت رو بگید ؟
چون که اگر قرار باشه رنگی بفرستین و به قول خودتون با دیزاین و بسته بندی جذاب ، باید بدونیم چقدر هزینش میشه
قاعدتاً رنگی گرونه !
خلاصه اینکه اگر بخواین رنگی بفرستین ، هر برگ پشت و رو چند تومن میشه ؟
اگر زیاد میشه بگین تا همون سیاه و سفید چاپ کنیم🙏
مدیر-محصول-ابریشم sohrab @M-an -
به نظرم بهتره خودتون برین دنبال چاپ کردنش، الان A4 حداقلش 200 تومنه و قیمت نهاییش خیلی بالا میشه حتی سیاه و سفید.
به نظرم بهتره برای یه سری درسا مثل زیست و عمومیا یا حتی شیمی از A5 استفاده کنین که قیمتش نصف قیمت A4 هست
-
سلام.
خسته نباشید آقای یزدیان و کادر زحمت کش گروه آلاء.
جسارتا برای ارسال جزوه چاپی راه ابریشم در مهر ماه چند سوال داشتم :
اول اینکه این جزوات شامل پک عمومی و تخصصی می شود یا فقط تخصصی است؟
و
حدود هزینه ای که برای چاپ و ارسال جزوات در نظر گرفته شده یا حداقل برآورد شده، حدودا چقدر می باشد؟
ممنون میشم اگر که راهنمایی کنید 🙏🏻🙏🏻Reza Estendi
سلام
طبق گفته خود آقای یزدانی جزوه ها درس به درس هستند فک نکنم پک باشه بعد قطعاً عمومی ها هم هست نمیشه نباشه که!! -
به نظرم بهتره خودتون برین دنبال چاپ کردنش، الان A4 حداقلش 200 تومنه و قیمت نهاییش خیلی بالا میشه حتی سیاه و سفید.
به نظرم بهتره برای یه سری درسا مثل زیست و عمومیا یا حتی شیمی از A5 استفاده کنین که قیمتش نصف قیمت A4 هست
@amir-bernousi والله من با سیاه و سفید هم مشکلی ندارم ، کسی منکِر اینکه رنگی جذّاب تره نیست
ولی مهم یادگیری مطالب و تست زنی هست که با یه برگه سیاه و سفید هم میشه انجام داد
ولی الان یکی از مشکلات هم متاسفانه حذفیات کتابه !! -
@amir-bernousi والله من با سیاه و سفید هم مشکلی ندارم ، کسی منکِر اینکه رنگی جذّاب تره نیست
ولی مهم یادگیری مطالب و تست زنی هست که با یه برگه سیاه و سفید هم میشه انجام داد
ولی الان یکی از مشکلات هم متاسفانه حذفیات کتابه !!Reza Panahi
ببخشید.
شما خودتون پرینت سیاه سفید گرفتید ؟
خودتون پرینتر داشتید یا بیرون دادید؟ -
Reza Panahi
ببخشید.
شما خودتون پرینت سیاه سفید گرفتید ؟
خودتون پرینتر داشتید یا بیرون دادید؟Reza Estendi من تازه راه ابریشمی شدم و هنوز جزوه ها رو پرینت نگرفتم ، بخاطر این که نمیدونم اگر آلا بفرسته ، قیمتش چقدر میشه ، همچنین بخاطر این داستانِ حذفیات !!
پرینتر هم ندارم
اگر بخوام خودم سیاه و سفید چاپ کنم ، طبق گفته آلایی های عزیز و نظرات مختلفی که دادن ، از سایت مکس کپی سفارش میدم ، که از توی واتساپ هم میشه براشون پی دی اف رو فرستاد -
Reza Estendi من تازه راه ابریشمی شدم و هنوز جزوه ها رو پرینت نگرفتم ، بخاطر این که نمیدونم اگر آلا بفرسته ، قیمتش چقدر میشه ، همچنین بخاطر این داستانِ حذفیات !!
پرینتر هم ندارم
اگر بخوام خودم سیاه و سفید چاپ کنم ، طبق گفته آلایی های عزیز و نظرات مختلفی که دادن ، از سایت مکس کپی سفارش میدم ، که از توی واتساپ هم میشه براشون پی دی اف رو فرستادReza Panahi احمتالاً خودم میدم چاپ کنن ( سایت مکس کپی)
مهم اینه که فیلم ها آپدیت باشه ، برای جزوه ها خودم حذفیات رو نمیخونم و تست هاشو نمیزنم
فوقش هر چی از حذفیات هم ساده باشه ، میخونم ، ضرر که نمیکنم !!
چون بعضی حذفیات چیز خاصی نیستن !!
بلکه مولف کتاب فقط خواسته یه تغییری داده باشه !!
(من خودم فقط راه ابریشم شیمی رو تهیه کردم و چون داخل شیمی حذفیات چیز خاصی نیست ، دارم اینطور میگم . ولی مثلاً توی فیزیک و زیست دهم حذفیات تقریباً قابل توجه هستن)
داخل شیمی حذفیات فقط دو مورد خیلی مهم تره ، یکی رابطه انیشتین ، یکی هم رسانایی الکتریکی محلول هاکه واسه اینا وقتی فیلم ها آپدیت باشه ، جزوه مشکلی نیست
ولی هنوز نمیدونم دوازدهم تغییرات داره یا نه 😑 -
Reza Panahi احمتالاً خودم میدم چاپ کنن ( سایت مکس کپی)
مهم اینه که فیلم ها آپدیت باشه ، برای جزوه ها خودم حذفیات رو نمیخونم و تست هاشو نمیزنم
فوقش هر چی از حذفیات هم ساده باشه ، میخونم ، ضرر که نمیکنم !!
چون بعضی حذفیات چیز خاصی نیستن !!
بلکه مولف کتاب فقط خواسته یه تغییری داده باشه !!
(من خودم فقط راه ابریشم شیمی رو تهیه کردم و چون داخل شیمی حذفیات چیز خاصی نیست ، دارم اینطور میگم . ولی مثلاً توی فیزیک و زیست دهم حذفیات تقریباً قابل توجه هستن)
داخل شیمی حذفیات فقط دو مورد خیلی مهم تره ، یکی رابطه انیشتین ، یکی هم رسانایی الکتریکی محلول هاکه واسه اینا وقتی فیلم ها آپدیت باشه ، جزوه مشکلی نیست
ولی هنوز نمیدونم دوازدهم تغییرات داره یا نه 😑Reza Panahi
خیلی ممنون -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد