لطفا کمکم کنید
-
سلام چرا امروز ویدیو های آلا و همینطور راه ابریشم باز نمیشن؟ تا حالا همچین مشکلی برام پیش نیومده بود...
-
سلام چرا امروز ویدیو های آلا و همینطور راه ابریشم باز نمیشن؟ تا حالا همچین مشکلی برام پیش نیومده بود...
Parniyan Khaheshi 0 سلام
برای منم همینطوره! نه اپ و نه سایت جواب نمیده و فیلمارو باز نمی کنه
دانش-آموزان-آلاء
مدیر-محصول-ابریشم
@راه-ابریشمی-ها -
Parniyan Khaheshi 0 برای منم همینطوره بیشتر از یک ساعته اینجوری شده ن سایت بالا میاد ن اپ
-
Parniyan Khaheshi 0 سلام
برای منم همینطوره! نه اپ و نه سایت جواب نمیده و فیلمارو باز نمی کنه
دانش-آموزان-آلاء
مدیر-محصول-ابریشم
@راه-ابریشمی-هاAmir Ghaheri بله امروز انجمن هم اختلال داشت.
-
-
-
به احتمال زیاد سایت مشکل پیدا کرده یا دارن اپدیت میکنن
-
بله چند ساعت صبر کنید قبلا هم پیش میومد معمولا بعد چند ساعت درست میشه
-
سلام
آره
تاچند دقیقه پیش سایت انجمن هم بالا نمیومد
احتمالا میخوان تغییراتی بدن چون الان هم یکم تغییر کرده
فکر کنم تا چند دقیقه دیگه سایت هم درست بشه -
سلام برا منم همین طوره نه سایت باز میشه نه اپ
-
@kosar-mortazavi در لطفا کمکم کنید گفته است:
بله چند ساعت صبر کنید قبلا هم پیش میومد معمولا بعد چند ساعت درست میشه
سلام بنظرم آپدیت نمیکنند چون اگر میخواستن آپدیت کنند از شب پنجشنبه تا صبح امروز ( شنبه ) آپدیت میکردن...
شاید دارن مشکل فنی ک یه نفر نوشته بود تا نصفه دانلود میکنع بعد ادامش دانلود نمیشه رو رفع میکنن یا چی... نمیدونم والا...بدبختی اینع ک فیلما از رو لینکشون هم دانلود نمیشن
قبل از اینکه سایت اینجوری بشه انجمن هم یه نیم ساعت فکر کنم بودش قطع شده بود... نمیدونم والا
-
صفحه محصولات من که کلا خالی شده:confused:
امروز کلی از برنامه عقب افتادم :( -
امروز سایت خیلی داره اذیت میکنه
-
عع پس که اینطور☹ مرسی از پاسخگوییتون😊
-
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمبنظرم از روی درسنامه بخونید فعلا و تست ها رو حل کنید تا سایت مشکلش رد بشه و ادامه فیلما و درسنامه ها رو ببینید و تست هایی ک زدین رو هم با استاد چک کنید اونوقت... حداقل وقتی سایت اوکی شد همه رو خونده باشین و حل کرده باشین ک باز زمانتون برای pause کردن و حل کردن سوالات نره...
-
برای پیشگیری از این به بعد تا جایی که براتون امکان داره فیلما و دانلود کنید و آفلاین ببینید.
-
برای پیشگیری از این به بعد تا جایی که براتون امکان داره فیلما و دانلود کنید و آفلاین ببینید.
من ک چون تست های تسلط بودش برا همین دانلود نکردم ک از بوک مارک های سوالات بشه استفاده کرد برا هر تست ( زمان کوب )
کاشکی همون دانلود میکردم... بهتر بود...
-
من ک چون تست های تسلط بودش برا همین دانلود نکردم ک از بوک مارک های سوالات بشه استفاده کرد برا هر تست ( زمان کوب )
کاشکی همون دانلود میکردم... بهتر بود...
Amirreza Vafaei Moghadam میگم دوست عزیز ۵۰تست زیست فصل ۱قرار داده شد؟
-
Parsa Amini در لطفا کمکم کنید گفته است:
سلام من ریاضیم نمیدونم 😅😂😂
-
من تازه امروز برام فعال شد چقدر گشتم و به خودشم فحش دادم که چقدر گیجم نمیتونم فیلمارو باز کنم😂😂😂😂
مشکلم اینه نمیتونم فیلمارو از فرسنگ ۱ ببینم ۱۶ مونده و اینکه برنامرو که هروز کدوم فیلموو ببینم کجاست