لطفا کمکم کنید
-
سلام
آره
تاچند دقیقه پیش سایت انجمن هم بالا نمیومد
احتمالا میخوان تغییراتی بدن چون الان هم یکم تغییر کرده
فکر کنم تا چند دقیقه دیگه سایت هم درست بشه -
سلام برا منم همین طوره نه سایت باز میشه نه اپ
-
@kosar-mortazavi در لطفا کمکم کنید گفته است:
بله چند ساعت صبر کنید قبلا هم پیش میومد معمولا بعد چند ساعت درست میشه
سلام بنظرم آپدیت نمیکنند چون اگر میخواستن آپدیت کنند از شب پنجشنبه تا صبح امروز ( شنبه ) آپدیت میکردن...
شاید دارن مشکل فنی ک یه نفر نوشته بود تا نصفه دانلود میکنع بعد ادامش دانلود نمیشه رو رفع میکنن یا چی... نمیدونم والا...بدبختی اینع ک فیلما از رو لینکشون هم دانلود نمیشن
قبل از اینکه سایت اینجوری بشه انجمن هم یه نیم ساعت فکر کنم بودش قطع شده بود... نمیدونم والا
-
صفحه محصولات من که کلا خالی شده:confused:
امروز کلی از برنامه عقب افتادم :( -
امروز سایت خیلی داره اذیت میکنه
-
عع پس که اینطور☹ مرسی از پاسخگوییتون😊
-
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمبنظرم از روی درسنامه بخونید فعلا و تست ها رو حل کنید تا سایت مشکلش رد بشه و ادامه فیلما و درسنامه ها رو ببینید و تست هایی ک زدین رو هم با استاد چک کنید اونوقت... حداقل وقتی سایت اوکی شد همه رو خونده باشین و حل کرده باشین ک باز زمانتون برای pause کردن و حل کردن سوالات نره...
-
برای پیشگیری از این به بعد تا جایی که براتون امکان داره فیلما و دانلود کنید و آفلاین ببینید.
-
برای پیشگیری از این به بعد تا جایی که براتون امکان داره فیلما و دانلود کنید و آفلاین ببینید.
من ک چون تست های تسلط بودش برا همین دانلود نکردم ک از بوک مارک های سوالات بشه استفاده کرد برا هر تست ( زمان کوب )
کاشکی همون دانلود میکردم... بهتر بود...
-
من ک چون تست های تسلط بودش برا همین دانلود نکردم ک از بوک مارک های سوالات بشه استفاده کرد برا هر تست ( زمان کوب )
Amirreza Vafaei Moghadam میگم دوست عزیز ۵۰تست زیست فصل ۱قرار داده شد؟
-
Parsa Amini در لطفا کمکم کنید گفته است:
سلام من ریاضیم نمیدونم 😅😂😂
-
من تازه امروز برام فعال شد چقدر گشتم و به خودشم فحش دادم که چقدر گیجم نمیتونم فیلمارو باز کنم😂😂😂😂
مشکلم اینه نمیتونم فیلمارو از فرسنگ ۱ ببینم ۱۶ مونده و اینکه برنامرو که هروز کدوم فیلموو ببینم کجاست -
سایت درست شد اوکی شد 😂😂😂 بریممممم
-
Parsa Amini در لطفا کمکم کنید گفته است:
سلام من ریاضیم نمیدونم 😅😂😂
Amirreza Vafaei Moghadam ای بابا
-
سایت درست شد اوکی شد 😂😂😂 بریممممم
Amirreza Vafaei Moghadam صفحه محصولات من هنوز خالیه :loudly_crying_face:
-
Amirreza Vafaei Moghadam درسته امکانات آنلاین بیشتره.
بچه ها سایت بخش رایگان فعال شده درسته؟
-
میشه یکی بهم توضیح بده من چجوری میتونم فیلمارو ببینم و لینک برنامهی تجربیرو برام بزاره
-
میشه یکی بهم توضیح بده من چجوری میتونم فیلمارو ببینم و لینک برنامهی تجربیرو برام بزاره
ریحانه باقری سلام، چه فیلمی رو میخواهید من لینکشو بفرستم براتون.
-
ریحانه باقری سلام، چه فیلمی رو میخواهید من لینکشو بفرستم براتون.
@kosar-mortazavi کلا میخوام یاد بگیرم چجوری خودم باید استفاده کنم اخه اصلا فیلم نمیاره رو هر فرسنگی میزنم فقط عکس دبیرش هست
-
@kosar-mortazavi کلا میخوام یاد بگیرم چجوری خودم باید استفاده کنم اخه اصلا فیلم نمیاره رو هر فرسنگی میزنم فقط عکس دبیرش هست
ریحانه باقری الآن اپ خرابه.از سایت میتونی ببینی که امکان دانلود از سایت وجود نداره.دانلود فقط از طریق اپ امکان پذیره که اونم فعلا خرابه