امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
مرحله اول داشبورد جدید راه ابریشم منتشر شد
-
درود
خسته نباشید
واقعا زحمت کشیدید -
nazanin karima
اخع چرا اپ الا نداره این امکاناتو
ما بیشتر از اپ استفاده میکنیم -
باید رسما اعلام کنم که داشبورد عالی شده فقط کاش یه گزینه داشت همه رو یک جا میزدی دیده شده ولی انصافا عالی شده لذت بردم اصلا انرژی گرفتم .
-
Arshia Yazdian
سلام
دوستان چرا برنامه امروز داشبورد با برنامه ای که پی دی افشو دادن بهمون یکی نیست؟؟؟ -
Shahab Ebadi
اقا شهاب داشبردمون کی شخصی سازی میشه که ما مجبور نشیم هی درس و رشته و اینارو عوض کنیم؟؟؟ -
فعلا داریم روی مشکلات اساسی تر کار میکنیم تا اونا حل بشه بعدش میریم سراغ این موردی که فرمودید، طی چند روز آینده اوکی میشه
-
اکبر سیفی سلام مدیر تیم اندروید آلاء منهدم شد و رفت سربازی اصلا تیم به شدت غمگینه بچه ها خیلی وابسته بودن بهش، دوشنبه یه جلسه اضطراری داریم و ان شاء الله برنامه ریزی برای نسخه جدید اپ
کلی تغییرات جدید روی اپ داده شده که جمع بندی نهاییش مونده، تا آخر این ماه یه نسخه خوب بیرون میاد. بعدش میرن روی داشبورد و خدمات دیگه.... -
AB. CF سرعت آپدیت سایت بیشتره نسبت به اپ
چون اپ به صورت native کد خورده، تا مصرف باتری کمتر بشه، پلیر اختصاصی داره تا پخش آنلاین سریع تر باشه
در نتیجه امکانات با تاخیر میاد روش.
حالا دوشنبه یه جلسه ای داریم با تیم اندروید، یه اسده دارم که می تونه سریع تر داشبورد رو برسونه به اپ
ببینیم می تونیم سریع انجامش بدیم یا نه -
Arshia Yazdian
سلام داشبورد قبلی یه بخش پیام داشت که نشون میداد کدوم فیلم ها دوباره ضبط شده و آپدیت شده این داشبورد این بخش رو نداره؟ -
Shahab Ebadi
سلام.دو تا پیشنهاد دارم واسه دشبورد
یکی اینکه به نظر من بهتره ویدیوها داخل همون فضای دشبورد پلی بشن نه اینکه یه تب جدید باز بشه و اینا
دوم اگه یه بخش به دشبورد اضافه بشه که تست های مارک شده رو اونجا بتونیم دوباره حل کنیم(ویدیوشون رو ببینیم) بهتر میشه،البته اگه امکانی باشه که سرعتش بیشتر بشه
آخه خیلی تایم هدر میره وقتی میخوام دوباره تست هایی که مارک شده رو ببینم(سرعت نتم هم خوبه)
تشکر برا زحماتتون آقا شهاب -
سلام دوست عزیز، همچین بخشی هست ولی هنوز فعال نشده
-
سلام دوست عزیز،
درسته ما خودمون پلیر رو به داشبورد اضافه کرده بودیم که به دلیل بروز مشکل فنی به طور موقت به صفحه فیلم لینک میشه، احتمال زیاد امروز این مشکل حل میشه و توی همونجا میتونید فیلم رو تماشا کنید.
یه بخش نشان شده ها هم توی فازهای بعدی قراره به داشبورد اضافه بشه که اونجا میتونید دسترسی سریع و بهینه به فیلم ها و زمان های مارک شده داشته باشید. -
Shahab Ebadi
سلام جناب عبادی
وقت بخیر
در توضیحات لحظه درمورد داشبورد، نوشته شده %(#ff0000)[«امکان اضافه کردن یادداشت برای هر جلسه»]
میخواستم ببینم چطور از این قابلیت باید استفاده کنیم؟ دقیقا کدوم قسمت داشبورد هست؟ -
@hamed-shakouri
سلام دوست عزیز، این قابلیت فعلا از دسترس خارج شده ولی طی یک دو روز آینده فعال میشه
زیر هر فیلم یه کادر اضافه میشه برای ثبت یادداشت مربوط به اون جلسه -
Shahab Ebadi
سلام وقت بخیر ی ایده داشتم برا گزارش مطالعه ها
میتونین ی جوری طراحیش و برنامه نویسیش کنین قبل از هر تایم یا بعد از هرتایم مطالعاتی بچه ها گزارش خدشونو وارد کنن
اگ بخوایم اخر شب گزارش بنویسیم بعضی. مواقع اگ بخواد با گزارش بقیه مقلیسه بشه دقیق بیرون نمیاد و اگ بشه قبل یا بعد از هرتایم بیایم وارد کنیم گزارشمونو خوب میشه و اما اینم ی مشکلاتی داره مث اینکه زیاد باید بیای هی گزارش ثبت کنی اما بهتر میشه اگ توی داشبورد باشه و راحتتر میشه
بنظرم ایده خوبیه ک با توجه ب تجربتون اگ ی تغیراتی توش ایجاد کنین عالی میشه درمورد نمودار. مطالعه هم ک قبلا پیشنهادشو دادم -
Shahab Ebadi
آها...
که اینطور، ممنون از شما
چندتا مشکل و پیشنهاد بود که خواستم باهاتون درمیون بذارم
اگر میشه آیکن فایل های pdf یکم کوچک تر بشن و ارتفاع سکشن جزوات بیشتر بشه تا عناوین جزوه ها رو کامل ببینیم، خیلی بهتره
یه مشکل دیگه که هست، اینه که بعد از کلیک روی درس ها سایزشون تغییر میکنه و ثابت نمیمونه
و اینکه در صفحات دسکتاپ با زوم بالا یکم انتخاب درسنامه/تست فرسنگ هایی که عناوین طولانی دارن، ساختار صفحه رو بهم میزنه
اما فرسنگ های با عنوان کوتاه تر مشکلی ایجاد نمیکنن
یه مشکل دیگه ای که وجود داره اینه که وقتی روی «من کجام؟» بزنیم، آخرین ویدئویی که ندیدیم رو برامون میاره
اگر بشه لیست ویدئو هایی که دیده نشده رو برامون بصورت پاپ آپ باز کنه خیلی عالی میشه
چون اینطوری اگر اون وسط ها جلسه ای رو نبینیم، دیگه برامون باز نمیکنه و آخرین جلسه ای که باید دیده بشه رو میاره
نمونه رو ببینید:
مثلا من جلسات یک تا چهار رو دیدم اما جلسه 5 رو جا انداختم و جلسه 6 هم دیدم
اگر روی «من کجام؟» بزنم، جلسه 7 رو میاره
درواقع باید جلسه 5 بیاره که دیده نشده
ممنون از زحمات شما و وقتی که میذارید
-
@hamed-shakouri
سلام دوست عزیز،
همه مواردی که فرمودین از دیروز در حال رفع اشکال توسط دوستان فنیه
سپاس از نظر شما -
Shahab Ebadi
ممنون از اینکه حواستون به همه چی هست.