سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
ماندن یا نماندن مسئله این است
-
سلام وقت بخیر
نتایج نیومده ولی ذهن من درگیره
در یک کلام اگر رتبه ای که میخوام رو نوردم ارزشش رو داره یه سال بمونم یا نه
چند رتبه برتر گفتن ارزشش رو داره
چند نفر بهم گفتن ارزشش رو نداره چون هیچ وقت سال بعد بهتر از امسال نمیشه(چون خودش تجربه کرده)
خودم الان قاطعانه میگم نشد میمونم و دوباره تلاش میکنم واسه تمام دروس هم منبع کامل دارم ولی اگر این اراده کاذب باشه چی
حرف دسته دوم درست باشه چی
وسط راه خسته شدم چی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
z Gheibi
romisa
mehranmirzaei
maryam111
M.an
Arshia Yazdian -
سلام جناب رییسی عزیز
بنظرم اول باید همه رشته ها رو بررسی و تحقیق کرد به صورت کاملا دقیق از صفر تا صد
حتی شده به محل کار یا حالا از دانشجوهای رشته سوال کرد در مورد رشته
و بعد باید دید کدوم از رشته ها به علاقه , استعداد, روحیه و... رو میشه تطبیق داد
دومین موضوع اینکه جوانب رو هم باید در نظر گرفت
مثلا آینده اون رشته حالا یا ایران یا جاهای دیگه رو بررسی کرد یا مثلا بحث مالی و ...
اگر موفق شدی که ببینی کدوم رشته رو میتونی توش موفق بشی و با روحیت سازگاره
یک سال که سهله حتی اگه ۱۰ سال هم به اون رشته نرسیدی ارزش این رو داره براش بجنگی و پشت کنکور بمونی چرا چون بحث ۳۰ یا ۴۰ سال زندگی و کسب درآمد و ... هست
اینارو همه گفتن و میگن و خواهند گفت اما خلاصه همه چی بستگی به علاقه و استعداد داره -
سلام
اول اینکه ، اجازه بدید نتایج بیاد و بعد درباره پشت موندن تصمیم بگیرید. خدارو چه دیدید شاید شد....
برای سوال اولتون ، اگه بخوایم در یک کلام بهش جواب بدیم ، بله
اون چند نفری که بهتون گفتن ارزش نداره هم تا حدی درست گفتن ولی قید اشتباه رو بکار بردن ، بهتره بگیم بیشتر سال بعد بهتر از سال اول نمیشه(اینم براساس تجربه افرادیه که دیدم)
چرا؟
چون در سال دوم از جو درس و مشق دور بودن و یا در تله زمان افتادن (قانون پارکینسون) و.....
دقت کردید دقیقا کسایی بهتون گفتن ارزشش رو نداره که خودشون موفق نشدن=/
و کسایی بهتون گفتن ارزشش رو داره که خودشون موفق شدن
پس نتیجه میگیریم که موفق شدن در سال های بعد از سال اول کنکور ، به همت و تلاش دانش آموز بستگی داره
درباره سوال پایانیتون
در این راه حتما خستگی هایی وجود داره (که دیگه خوتون تو این ی سال حتما تجربش رو داشتید و قطعا راه حل هایی هم برای خودتون پیدا کردید، طبق تجربه خودم برنامه ریزی درست( که توش هم درس باشه و هم استراحت و تفریح) احتمال این خستگی رو خیلی کمتر میکنه.
اینکه بگیم چون خسته میشم پس شروع نمیکنم درست نیست ، مثل اینه که بگیم چون احتمال سقوط هست پس پرواز نمیکنم
اگه بنا شد ک ی سال دیگه بمونید
حتما قبل از شروع روی یک برگه اشتباهاتی که سال قبلش انجام دادید رو بنویسید....
مهم ترین مزیتی که شما دارید اینه که تجربتون از کسایی که برای بار اول کنکور میدن بیشتره.......
امیدوارم براتون مفید بوده باشه
یاعلی -
درمورد موندن باید دنبال جواب چندتا سوال باشی
اینکه چه چیزی باعث شده نتونی نتیجه خوب بگیری
آیا میتونی این مشکلو حل کنی؟ اگه میتونی تو چه شرایط و زمانیاینکه چه مقدار تغییر لازمه تو برنامه و رفتار و سبک زندگیت، بازم باید بررسی کنی ببینی میتونی تو کوتاه مدت اینا رو اجرا کنی یا نه
ریسک اینکه شاید شرایط خیلی غیر منتظره ای پیش بیاد(اعم از مریضی و بیماری و فوت یکی از عزیزا و ....) میتونی بپذیری یا نه
اگه برای سال اول میخوای بمونی حتما پیشنهاد میکنم با اونایی که پشت موندن حرف بزنی، چه اونایی که خوب نتیجه گرفتن چه اونایی که بد نتیجه گرفتن
-
حاجی در این وضعیت دانشگاه آزاد و اینا بری و بعد با فوق و دکترا نتونی کار درست درمون داشته باشی،فقط ۸ سال وقتتو تلف کردی.این برای همه افرادی که فقط مدرک میخوان صادقه.
الان پسره درس رو ول کرده چسبیده به کار فنی.
درامدش از خیلی کارمندا بیشتره.
بعد ما بعد ۲۰ سال درس خوندن باید بریم اسنپ -
z Gheibi
@Mohsen-Sari
Hhh Hh
@Amir-Bernousi
محمد پیرزاده
ممنونم دوستان -
ابوالفضل ریسی
سلام باید به چند تا سوال خودت به خودت جواب بدی بعد نتیجه گیری کنی
اول اینکه اگر یه سال پشت بمونی میتونی خودتو مدیریت کنی و خیلی چیزا رو نادیده بگیری ؟
دوم اینکه اگر بمونی پشت تا اخر میتونی به طور مداوم درستو بخونی ؟
سوم اینکه همه جوانبو باید در نظر بگیری که اگر پشت بمونی رقابت با خودته و اینکه اگر تغییراتی داخل کنکور اعمال بشه با اون تغییرات جا نمیزنی و خسته نمیشی ؟
اینکه به خای پشت کنکور بمونی یه اراده خیلی قوی میخواد یه انگیزه خوب که تا اخر حفظش کنی و یه برنامه ریزی عالی اگر این انگیزه رو داری و مخصوصا اراده رو پشت بمون . -
ابوالفضل ریسی سلام
به نظرم خودت تصمیم گیرنده نهایی هستی
ببین اگه نمیتونیبه چیزیکه میخوای برسی دست بکشی پشت بمون
پشت موندن یا نمودن به اراده وانگیزه خودت بستگی داره
خیلیا با این پشت موندن به نتیجه دلخواهشون رسیدن بعضیام نرسیدن
درسته یه سال از عمرت میره ولی اگه بتونی بهترین نتیجه رو بیاری میفهمی که ارزششو داش
یکی ازفامیلای ما کنکور 99 پش موند داروسازی قبول شد
باز این خودتی که تصمیم میگیری سرنوشت خودتت
امیدوارم امسال بهترین نتیجه بیاری اینا هم لازم نباشه -
ابوالفضل ریسی سلام
به نظرم نمون
برو
نمون
نخون
همون
امسال
بهتره -
@kosar-mottaghi ممنونم
-
مصطفي عباسیان ممنون از نظرتون
-
ابوالفضل ریسی
سلام
من اصلا بر اساس تجربه و..... خودم که قطعا نمیتونم بگم.
ولی خواهرم ک این تجربه رو داشت...باید بگم که اتفاقا هم رتبه بهتری کسب کرد و هم به هدفش رسید.
چرا؟؟
چون بیشتررر تلاش کرد......
اشتباه هات گذشته رو تکرار نکرد...
خسته شد قطعا....ولی دست از تلاش برنداشت.....
اصلا به نظر من نمیشه گفت چون فلانی موند و بدتر شد منم دیگه نمیمونم...
اینا همش به تلاش آدم بستگی داره...
شما باید خودت رو در نظر بگیری و از خودت سوال کنی و خودت جواب بدی. وگرنه معمولا هرکس با توجه به موفقیتش میاد میگه !!
ی تجربه دیگه از خواهرم اینکه یکی از دلایل اینکه کسانی ک پشت کنکور میمونن و رتبه خوبی نسبت به سال قبلشون کسب نمیکنن.. اینه ک معمولا با کيفيت نمیخونن، مثلا فلان فصل زیست رو حالا چون قبلا خوندن دیگه با کیفیت نمیخونن، و....
انشالله شما رتبه امسالتون اونی باشه ک خودتون میخواید.... تا نتایج بیاد به خودتون استرس وارد نکنید...
من خواهرم کنکور ۹۹ رتبه ای ک کسب کرد خیلی عالی تر از انتظارش بود((: -
ابوالفضل ریسی خواهش
-
درست منم تو همین موندم ولی خودم میدونم که بمونم قطع به یقسن بهتر میشم ولی بهم میگن یکسال از زندگیت عقب میوفتی رو بهتر شدنش شک ندارم به دلیل مشکلاتی که امسال داشتم ولی اگر فکر میکنی تمام تلاشتو کردی ولی نتیجه دلخواهرو نداری به نظر من برو چون تمام تلاشتو کردی
-
Mohammad Afshar ممنونم
-
ابوالفضل ریسی
خواهش میکنم((: -
سلام
من خودم پشت کنکور نموندم که بدونم چه شرایطی داره
اما میدونم پشت کنکور موندن یه اراده و روحیه قوی میخواد
اگر واقعا واقعا تغییر خواهید کرد و بهتر خواهید خوند بمونید پشت کنکور
اما اگر قراره اشکالای برنامه ریزی و درسیتون برطرف نشه و همون روال قبل رو ادامه بدید هیچ فرقی نخواهید کرد و یک سال دیگه رو هم از دست میدید
پیشنهاد میکنم با یه مشاور خوب که تیپ شخصیتی شما رو میشناسه و از اوضاع درس و روحیه شما آگاه هست مشورت کنید تا بتونه بهتر راهنماییتون کنه
ولی از الان تصمیم نگیرید
اجازه بدید نتایج اولیه بیاد رتبه تون رو ببینید بعد