امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
چطوری با تست های درس ریاضی( تجربی ) بعد از حل سوالات بر خورد کنم؟
-
سلام .خسته نباشید.
من در درس ریاضی نسبتا ضعیف هستم و پس از دیدن درسنامه مطالب برایم قابل درک و فهم می شوند.
مشکل من اینجاست که برای حل تست ،
پاسخ و راه حل را در جزوه بنویسم یا نه؟
اگر نه ، پس چکار کنم با پاسخ های سوالاتی که مشکل دارم ؟
ممنون میشم که کمک م کنید
ابوالفضل ریسی
@r_sh
@المپیادیا
@hamed-shakouri
romisa
@همیار -
نه به هیچ وجه من الوجوه
اینجور کل تایم سال رو شما دارین پاسخ نامه مینویسین
فقط یه نکته کوچولو ، تذکر یا هرچیزی که بهش میگین کنار سوالایی که براتون غلط بودن یا جالب بودن بزارید تا دفعه بدونید نکته سوال چیه
و اینکه الکی کیلویی همرو تگ نکنید
-
Reza Estendi
سلام دوست عزیز
اصلا پیشنهاد نمیکنم همه رو بخواین بنویسین
بنظرم اگر نکته خوبی در صحبت های استاد دیدین که میتونه کمکتون کنه واسه حل تست ها ، نکته رو حاشیه نویسی کنین کنار جزوه تونپ ن: میتونید تجربیات بچه های ابریشمی رو بخونید
اکثر این سوالات بررسی شدن در تاپیک زیر:
https://forum.alaatv.com/post/2004027 -
Reza Estendi سلام
بخشی از پست من در تایپک تجربیات راه ابریشمی ها
%(#0509ff)[نکته برداری فراموش نشه]
%(#0509ff)[گفتم نکته برداری نگفتم نوشتن جواب تستها!]
%(#0509ff)[اشتباهی که من داشتم این بود پاسخ تمام تستهایی که دیدم رو نوشتم]%(#0509ff)[به همه تستها نرسیدم]%(#0509ff)[با تسلط و سرعت کم با آزمون رو به رو شدم]
%(#0509ff)[شما هر سوال رو قبل از حل استاد حل کردید و بلد بودید نیاز نیست چیزی یادداشت کنید]
%(#0509ff)[بلد هم نبودید به شکل زیر رفتار کنید]
...........بخش مبهم و یا اشتباه..........
%(#0509ff)[یعنی فقط در حد چند کلمه یادداشت کنید و وقت رو غنیمت بدونید!] -
ابوالفضل ریسی البته برای هر کسی یه مدلی جوابگوعه،مثلا من همیشه اینکارو کردم،اما زمان جمع بندی به مشکل میخوردم،چون بعصی سوالا رو فک میکردم بلدم،ولی درحقیقت توش مشکل داشتم.بعد واسه اینکه جواب استادو ببینم،دوباره مجبور بودم برم راه حل استادو ببینم
این روش شاید بعد از جمع بندی اولیه جوابگو باشه،تا باز دوباره که اومدی مطلبو بخونی(جمع بندی ثانویه)اونجا دیگه بفهمی چی به چیه -
nazanin karima در چطوری با تست های درس ریاضی( تجربی ) بعد از حل سوالات بر خورد کنم؟ گفته است:
ابوالفضل ریسی البته برای هر کسی یه مدلی جوابگوعه،مثلا من همیشه اینکارو کردم،اما زمان جمع بندی به مشکل میخوردم،چون بعصی سوالا رو فک میکردم بلدم،ولی درحقیقت توش مشکل داشتم.بعد واسه اینکه جواب استادو ببینم،دوباره مجبور بودم برم راه حل استادو ببینم
این روش شاید بعد از جمع بندی اولیه جوابگو باشه،تا باز دوباره که اومدی مطلبو بخونی(جمع بندی ثانویه)اونجا دیگه بفهمی چی به چیهخب نوشتن پاسخ تستها خیلی وقت گیره و به ریسکش نمی ارزه
اگر خیلی وسواس داشته باشید میشه اسکرین شات گرفت -
Reza Estendi سلام
اصلا لازم نیست اینقد سختش کنی یا برا خودت پیچیدش کنی
همین که کنار اینجور سوالا علامت خاصی بذاری و بعدا برگردی دوباره مرورشون کنی کافیه -
-