ویژه راه ابریشمی ها
-
NC Ch سلام
توی قسمت پروفایلتون که برین و اون علامت سهنقطه ک بزنید، میبینید که توی چه گروههایی عضو شدین.
بله من امروز عضو شدم -
NC Ch سلام همین که اینجا اعلام کردید راه ابریشمی هستید کافیه. نیازی نیست پی وی کسی پیام بفرستید.
-
سلام به همهی آلاییها به خصوص بچههای راه ابریشم
بچه ها یه قسمت ویژه تو انجمن براتون ایجاد کردیم
که اونجا بتونید باهم رفع اشکال کنید
اگر مطلبی از راه ابریشم دارین و می خوایید به اشتراک بذارید از اون قسمت استفاده کنید
و عضو گروه های مخصوص خودتون بشید
برای این که به گروه ها و این قسمت دسترسی داشته باشیدیا در همین تاپیک اعلام کنید که راه ابریشمی هستین
برای دریافت اطلاعات خانوم @Alba به شما تو پی وی پیام میدن
اطلاعاتی که باید بفرستین:- شماره موبایل و کد ملی که باهاش خرید کردین
- اسم دروسی که از راه ابریشم تهیه کردین
و یا اگر چت شما باز هست همین اطلاعات رو خودتون پی وی بفرستین
@m-an سلام.
منم راه ابریشمی هستم. -
سلا
من راه ابریشمی هستم -
سلام منم هستم
-
سلام راه ابریشمیهای عزیز. کسانی که تا این لحظه (دوشنبه-4مرداد) توی این تاپیک اعلام کردن که راه ابریشمی هستند و مشخصاتشون رو برام ارسال کردند داخل گروههای مربوطه اد شدند.
بــــعــــد از چک کردنِ بخش گروهها (از پروفایلتون) اگر دیدید اضافه نشدید، هـــمـــیـــن جــــا اعلام کنید.
دوستانی هم که هنوز مشخصاتتون رو برام ارسال نکردید، بشتابید چتهاتون رو چک کنید. -
سلام. منم راه ابریشمی هستم
-
سلام. منم راه ابریشمی هستم
این پست پاک شده! -
سلام راه ابریشمیهای عزیز. کسانی که تا این لحظه (دوشنبه-4مرداد) توی این تاپیک اعلام کردن که راه ابریشمی هستند و مشخصاتشون رو برام ارسال کردند داخل گروههای مربوطه اد شدند.
بــــعــــد از چک کردنِ بخش گروهها (از پروفایلتون) اگر دیدید اضافه نشدید، هـــمـــیـــن جــــا اعلام کنید.
دوستانی هم که هنوز مشخصاتتون رو برام ارسال نکردید، بشتابید چتهاتون رو چک کنید.monirs من
-
دوستانی هم که هنوز مشخصاتتون رو برام ارسال نکردید، بشتابید چتهاتون رو چک کنید. -
@ab-cd-1 در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
monirs سلام
منم مشخصاتمو فرستادم ولی اینگار عضو نشدم
سلام؛ شما صاحب آی دی AB. CD 0 نیستید؟ -
سلام منم راه ابریشمی ریاضی هستم لطفا منو اد کنید
M.an@ -
monirs سلام بله
دیروز اپ مشکل پیدا کرده بود پشتیبانی گفت حذف نصب کنید بعد دیگه اکانتم هم تغییر کرد
دیروز اپ مشکل پیدا کرده بود پشتیبانی گفت حذف نصب کنید بعد دیگه اکانتم هم تغییر کرد
monirs سلام بله
دوستانِ پشتیبانی به شما گفته بودن فـــقـــطـــ برنامه رو پاک کنید و مجدد نصب کنید. بعد از نصب برنامه با همون اکانت قبلی باید بتونید وارد آلاخونه بشید. با AB. CD 0 وارد آلاخونه بشید ببینید وارد میشه یا خیر.
-
سلام من هم راه ابریشمی هستم (رشته ریاضی)
-
monirs سلام بله
دوستانِ پشتیبانی به شما گفته بودن فـــقـــطـــ برنامه رو پاک کنید و مجدد نصب کنید. بعد از نصب برنامه با همون اکانت قبلی باید بتونید وارد آلاخونه بشید. با AB. CD 0 وارد آلاخونه بشید ببینید وارد میشه یا خیر.
-
سلام راه ابریشمی هستم ( تجربی)
-
دوستانی هم که هنوز مشخصاتتون رو برام ارسال نکردید، بشتابید چتهاتون رو چک کنید.monirs سلام مشخصات رو فرستادم ولی هنوز عضو گروهی نشدم