ویژه راه ابریشمی ها
-
سلام راه ابریشمیهای عزیز. کسانی که تا این لحظه (دوشنبه-4مرداد) توی این تاپیک اعلام کردن که راه ابریشمی هستند و مشخصاتشون رو برام ارسال کردند داخل گروههای مربوطه اد شدند.
بــــعــــد از چک کردنِ بخش گروهها (از پروفایلتون) اگر دیدید اضافه نشدید، هـــمـــیـــن جــــا اعلام کنید.
دوستانی هم که هنوز مشخصاتتون رو برام ارسال نکردید، بشتابید چتهاتون رو چک کنید. -
سلام راه ابریشمیهای عزیز. کسانی که تا این لحظه (دوشنبه-4مرداد) توی این تاپیک اعلام کردن که راه ابریشمی هستند و مشخصاتشون رو برام ارسال کردند داخل گروههای مربوطه اد شدند.
بــــعــــد از چک کردنِ بخش گروهها (از پروفایلتون) اگر دیدید اضافه نشدید، هـــمـــیـــن جــــا اعلام کنید.
دوستانی هم که هنوز مشخصاتتون رو برام ارسال نکردید، بشتابید چتهاتون رو چک کنید. -
@ab-cd-1 در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
monirs سلام
منم مشخصاتمو فرستادم ولی اینگار عضو نشدم
سلام؛ شما صاحب آی دی AB. CD 0 نیستید؟ -
سلام منم راه ابریشمی ریاضی هستم لطفا منو اد کنید
M.an@ -
monirs سلام بله
دیروز اپ مشکل پیدا کرده بود پشتیبانی گفت حذف نصب کنید بعد دیگه اکانتم هم تغییر کرد
دیروز اپ مشکل پیدا کرده بود پشتیبانی گفت حذف نصب کنید بعد دیگه اکانتم هم تغییر کرد
monirs سلام بله
دوستانِ پشتیبانی به شما گفته بودن فـــقـــطـــ برنامه رو پاک کنید و مجدد نصب کنید. بعد از نصب برنامه با همون اکانت قبلی باید بتونید وارد آلاخونه بشید. با AB. CD 0 وارد آلاخونه بشید ببینید وارد میشه یا خیر.
-
سلام من هم راه ابریشمی هستم (رشته ریاضی)
-
monirs سلام بله
دوستانِ پشتیبانی به شما گفته بودن فـــقـــطـــ برنامه رو پاک کنید و مجدد نصب کنید. بعد از نصب برنامه با همون اکانت قبلی باید بتونید وارد آلاخونه بشید. با AB. CD 0 وارد آلاخونه بشید ببینید وارد میشه یا خیر.
-
سلام راه ابریشمی هستم ( تجربی)
-
دوستانی هم که هنوز مشخصاتتون رو برام ارسال نکردید، بشتابید چتهاتون رو چک کنید.monirs سلام مشخصات رو فرستادم ولی هنوز عضو گروهی نشدم
-
سلام منم راه ابریشمی هستم رشته تجربی
-
این پست پاک شده!
-
سلام به آلایی ها
بچه ها قسمت ویژه شما فعال شد
از این به بعد از دسته بندی ها می تونید "ویژه راه ابریشمی ها" رو ببینید
اونجا می تونید سوال بپرسید از محتوای راه ابریشمتو قسمت های دیگه انجمن نمی تونید از محتوا چیزی به اشتراک بذارید
اما تو اون قسمت آزاد هستیدبقیه برنامه ها رو هم همون قسمت بهتون میگم
عضویت ها هم در گروه ها انجام شده
اگر کسی جامونده می تونه بگه@m-an سلام من هم راه ابریشمی هستم ، من هم اضافه کنید.
-
@m-an سلام من هم راه ابریشمی هستم ، من هم اضافه کنید.
Koorosh Jamalpoor در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
@m-an سلام من هم راه ابریشمی هستم ، من هم اضافه کنید.
سلام. چتهاتون رو چک بفرمایید و اطلاعات لازم رو بفرستید. -
منم هنوز عضو نیستم
-
منم هنوز عضو نیستم
بیایید خصوصی راهنمایتون کنم با اکانت قبلی وارد بشید دوست عزیز
-
سلام راه ابریشمی هستم (تجربی)
-
سلام من یک راه ابریشمی هستم لطفا من رو داخل گروه عضو کنیدمتن لینک
amirali salahshour در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام من یک راه ابریشمی هستم لطفا من رو داخل گروه عضو کنیدمتن لینک