جامع پایه یا هر پایه جدا؟
-
-
Maryam Nateqi
بنظر من چون ورودی یازدهم هستین کتابارو تکی بگیرین بهتره جامع ها برای دوازدهمیا بهتره
و شیمی رو خیلی سبز من پیشنهاد میکنم -
Maryam Nateqi
بنظر من چون ورودی یازدهم هستین کتابارو تکی بگیرین بهتره جامع ها برای دوازدهمیا بهتره
و شیمی رو خیلی سبز من پیشنهاد میکنم@dr-aryan
خیلی ممنونم -
Maryam Nateqi سلام وقتتون بخیر، جامع هم بگیری موردی نداره چون ممکنه امسال تا سال بعد کتابا فقط در حد چند خط توی جاهایی ک مهم نیستن تغییرات خیلی کوچیکی کنن... زیاد فرق نداره... فقط هر چی میگیری حواست باشه چاپ سال جدید باشه ( مخصوصا اگر جامع میگیری ) برا پارسال رو نگیر الان رو دست بعضی کتاب فروشیا مونده میخوان هر جوری شده ردشون کنن اون کتاب پارسالیا رو...
-
Maryam Nateqi سلام وقتتون بخیر، جامع هم بگیری موردی نداره چون ممکنه امسال تا سال بعد کتابا فقط در حد چند خط توی جاهایی ک مهم نیستن تغییرات خیلی کوچیکی کنن... زیاد فرق نداره... فقط هر چی میگیری حواست باشه چاپ سال جدید باشه ( مخصوصا اگر جامع میگیری ) برا پارسال رو نگیر الان رو دست بعضی کتاب فروشیا مونده میخوان هر جوری شده ردشون کنن اون کتاب پارسالیا رو...
Amirreza Vafaei Moghadam
بله، اما من اگه جامع بگیرم؛ جامع پایه (دهم و یازدهم) رو میگیرم که مشکلی برام پیش نیاد.
از توجه تون متشکرم -
Maryam Nateqi
دوستان؟ تاپیک خاک خورد
منشن میکنم اصلا
maryam111
z Gheibi -
Maryam Nateqi
دوستان؟ تاپیک خاک خورد
منشن میکنم اصلا
maryam111
z GheibiMaryam Nateqi سلام
اگه کتاب ضخیم رو میتونید خوب نگه داری کنید ( بعضیا نمیتونن ورق ورق میکنن بعد قاطی میشه نمیتونن بخونن) جامع بهتره چون به نظر من برای سال کنکور اختصاصی تر شده
ادبیات هم کلا موضوعی
زیست خیلی سبز اون که عکس پینوکیو روشه خیلی خوب بود
چه درسایی مد نظر تونه؟ اونا رو بگید معرفی کنم -
Maryam Nateqi سلام
اگه کتاب ضخیم رو میتونید خوب نگه داری کنید ( بعضیا نمیتونن ورق ورق میکنن بعد قاطی میشه نمیتونن بخونن) جامع بهتره چون به نظر من برای سال کنکور اختصاصی تر شده
ادبیات هم کلا موضوعی
چه درسایی مد نظر تونه؟ اونا رو بگید معرفی کنمz Gheibi
سلام همیار جون
درس های ریاضی، شیمی، زیست و فیزیک
البته اگه جامع بگیرم حتما جامع پایه مدنظرمه
کتاب ضخیم رو خب میتونم سیمی کنم -
به نظرم برای ریاضی اگر جامع بگیرید و از همین الان جامع خوندن ریاضی رو شروع کنید خیلی به نفعتونه
-
Maryam Nateqi سلام
ادبیات هم کلا موضوعی
چه درسایی مد نظر تونه؟ اونا رو بگید معرفی کنمz Gheibi
همیار جون یه سوال دیگه داشتم هر چند مربوط به تاپیکم نیست
من چطوری عناصر جدول تناوبی رو یاد بگیرم آخه وقتی توی تستی میبینم(مربوط به سال دهم) نمیدونم کدوم عنصر منظورشه واسه همین میخوره تو ذوقم و زده میشم ازش!
چیکار کنم بنظرتون برم از کتاب ببینم؟!
-
به نظرم برای ریاضی اگر جامع بگیرید و از همین الان جامع خوندن ریاضی رو شروع کنید خیلی به نفعتونه
amirmohammad shakeri
مشکلی پیش نمیاد برام اگه جامع سه پایه بگیرم؟ خودم که خیلی دوست دارم -
z Gheibi
سلام همیار جون
کتاب ضخیم رو خب میتونم سیمی کنمMaryam Nateqi در جامع پایه یا هر پایه جدا؟ گفته است:
z Gheibi
سلام همیار جون
کتاب ضخیم رو خب میتونم سیمی کنمسلام بر کنکوری پرتلاش
ریاضی خیلی سبز راضی بودم تعریف مهرو ماه رو هم شنیدم ( خودم امتحان نکردم)
شیمی مهرو ماه عالیه
فیزیک خیلی سبز یازدهم رو داشتم خوب بود فکر کنم فیزیک خیلی سبز و میکرو هردوخوب باشن -
Maryam Nateqi در جامع پایه یا هر پایه جدا؟ گفته است:
z Gheibi
سلام همیار جون
کتاب ضخیم رو خب میتونم سیمی کنمسلام بر کنکوری پرتلاش
ریاضی خیلی سبز راضی بودم تعریف مهرو ماه رو هم شنیدم ( خودم امتحان نکردم)
شیمی مهرو ماه عالیه
فیزیک خیلی سبز یازدهم رو داشتم خوب بود فکر کنم فیزیک خیلی سبز و میکرو هردوخوب باشنz Gheibi
مرسی همیار جونم دمت تون جیز، خسته نباشید -
z Gheibi
همیار جون یه سوال دیگه داشتم هر چند مربوط به تاپیکم نیست
من چطوری عناصر جدول تناوبی رو یاد بگیرم آخه وقتی توی تستی میبینم(مربوط به سال دهم) نمیدونم کدوم عنصر منظورشه واسه همین میخوره تو ذوقم و زده میشم ازش!
چیکار کنم بنظرتون برم از کتاب ببینم؟!
Maryam Nateqi سلام
اصلا به کتاب مراجعه نکن
این جوری حفظش کن
https://forum.alaatv.com/post/2109599
البته اصلی هاشو حفظ کن اول اگه تونستی بقیش -
amirmohammad shakeri
مشکلی پیش نمیاد برام اگه جامع سه پایه بگیرم؟ خودم که خیلی دوست دارمMaryam Nateqi به نظر من که پیش نمیاد خیلی هم خوبه
-
z Gheibi
مرسی همیار جونم دمت تون جیز، خسته نباشیدMaryam Nateqi خواهش میکنم
زنده باشی
-
Maryam Nateqi به نظر من که پیش نمیاد خیلی هم خوبه
z Gheibi
آها پس خوبه بازم ممنون همیار جونم️
-
@danial-hosseiny
سلام میشه توام بگی برای ریاضی و حالا دروس مشترک تجربیا و ریاضیا چه منابعی رو بگیرم، موافقی که منبع ریاضیم جامع باشه آیا؟ -
Abolfazl Mousavi
سلام میخوام نظر شما رو هم بدونم اگه لطف کنید -
Maryam Nateqi در جامع پایه یا هر پایه جدا؟ گفته است:
سلام بچه ها من ورودی یازدهمم میخواستم بدونم برای دروس تخصصی چه کتابایی رو بگیرم جامع پایه (دهم و یازدهم) باشه یا خیر هر پایه جدا؟
و برای هر کدوم میشه پیشنهاد بدین چه کتاب تستی رو تهیه کنم؟
تجربیا
ریاضیا برای ریاضی و شیمی اگه کتابامو شبیه میشه پیشنهاد بدینسلام .
برای ادبیات اگر جامع بخونید از رقبا جلو افتادید و کتابای موضوعی نشر الگو قطعا عالیه
برای زبان هم لغات دهم و یازدهم و دواردهم رو در جمع کنید ،مثلا در یک پلاستیک ،و هر روز ۱۰ تاش رو وارد جعبه لایتنر کنید واقعا عالیهکتاب مهر و ماه رو به شما گفته بودم .
برای دینی کتاب جامع بخرید
برای عربی کتاب جامع هم بخرید .
برای ریاضی فعلا کتاب جامع نه ،قبل تابستان دوازدهم کتاب جامع رو بخرید .
شیمی هم کتابای آقای بازرگان همون مبتکران عالیه،که پایه پایه است .
برای فیزیک هم پایه پایه .
برای زیست هم باید پایه به پایه .
موفق باشید