-
@dr-saraaa
حساب کردم اگه بخوام تیپ تست ها و اون گروههای عاملی و ساختارها رو بدون تخفیف بخرم 70 تومن میشه :| دلمون به همین تخفیف ها خوش بود ...
برا تخفیف گرفتن ایمیل که سهله حاضرم تلفنی باهاشون حرف بزنمچون واقعا هم اکنون نیازمند یاری سبزشان هستیم :دی
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۶، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHossEin freedom در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@dr-saraaa
حساب کردم اگه بخوام تیپ تست ها و اون گروههای عاملی و ساختارها رو بدون تخفیف بخرم 70 تومن میشه :| دلمون به همین تخفیف ها خوش بود ...
برا تخفیف گرفتن ایمیل که سهله حاضرم تلفنی باهاشون حرف بزنمچون واقعا هم اکنون نیازمند یاری سبزشان هستیم :دی
-
@dr-saraaa
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۶، ۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHossEin freedom
پس بهشون پیام بدید:) -
HossEin freedom در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@dr-saraaa
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۶، ۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDrmehdi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@dr-saraaa
شیمی پیش 1 فروشی روی سایت استاد خیلی از این اشکالات رو داره که شکل تست رو نگذاشته و لی کتاب روی سایت کامله پس عزیزان فایل روی سایت آلا رو دانلود و پرینت بگیرید چون دقیقا با فایل فروشی یکی هستند.
-
HossEin freedom
پس بهشون پیام بدید:)نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۶، ۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa
چشم، اصلاً میرم در خونه شون -
Drmehdi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@dr-saraaa
شیمی پیش 1 فروشی روی سایت استاد خیلی از این اشکالات رو داره که شکل تست رو نگذاشته و لی کتاب روی سایت کامله پس عزیزان فایل روی سایت آلا رو دانلود و پرینت بگیرید چون دقیقا با فایل فروشی یکی هستند.
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۶، ۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDrmehdi
لطف کردی آقا مهدی، دمت گرم -
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۶، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی من دقیق یادمه که یه بار مهلت داشتن این کدهای تخفیف
-
سلام دوستان.. کسی از شما کتاب های صفر تا صد شیمی دو و شیمی سه اقای اقاجانیش کامل هست؟! مثلا جاله چوله ها و جا خالی های کتابو نوشته باشه.. من تو برگه نوشتم الان قاطی شدن نصفش نیست.. توروخدا مردونگی کنید انصافا.. هر کی هر فصل از شیمی 2 یا شیمی 3 کامل داره منو خبر کنه حتما.. بخدا شدیدا نیاز دارم وگر نه باید دوباره بشینم فیلما ببینم.. توروخدا کمک کنید مرسی دوستان.
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل @administrators @ادمین -
سلام دوستان.. کسی از شما کتاب های صفر تا صد شیمی دو و شیمی سه اقای اقاجانیش کامل هست؟! مثلا جاله چوله ها و جا خالی های کتابو نوشته باشه.. من تو برگه نوشتم الان قاطی شدن نصفش نیست.. توروخدا مردونگی کنید انصافا.. هر کی هر فصل از شیمی 2 یا شیمی 3 کامل داره منو خبر کنه حتما.. بخدا شدیدا نیاز دارم وگر نه باید دوباره بشینم فیلما ببینم.. توروخدا کمک کنید مرسی دوستان.
@خیرین-کوچک-دریا-دل @administrators @ادمینMehdi_Zr در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@خیرین-کوچک-دریا-دل @administrators @ادمیناگه کسی داره خواهشا منو خبر کنه بخدا واجبه..
@دانش-آموزان-آلاء -
Mehdi_Zr در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@خیرین-کوچک-دریا-دل @administrators @ادمیناگه کسی داره خواهشا منو خبر کنه بخدا واجبه..
@دانش-آموزان-آلاءMehdi_Zr هر کی داشت پی ام بده پی ویم .. یجوری عکس از صفحاتش برام بفرسته
-
سلام . تست های کتاب صفر تا صد اقاجانی . پاسخنامه کلیدی نداره ؟ اخه تست زدن بدون پاسخنامه فایده ای نداره
برا کتاب دوم فقط دو فصل اخر بود تو سایت و کتاب سوم فقط فصل اول
-
سلام . تست های کتاب صفر تا صد اقاجانی . پاسخنامه کلیدی نداره ؟ اخه تست زدن بدون پاسخنامه فایده ای نداره
برا کتاب دوم فقط دو فصل اخر بود تو سایت و کتاب سوم فقط فصل اول
-
_MILAD_ در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
m_azad20 کدوم کتابهاشو دارید ؟ این کتابهایی که تازه دارن میفروشن که دارن پاسخ کلیدیشو
بنده کتاب شیمی 2 رو سال 94 اگه اشتباه نکنم دارم و اینترنتی هم کتاب دوم و سوم چاپ جدید رو خریدم
اما پاسخنامه تست های دوپینگ رو نداره -
m_azad20 کدوم کتابهاشو دارید ؟ این کتابهایی که تازه دارن میفروشن که دارن پاسخ کلیدیشو
بنده کتاب شیمی 2 رو سال 94 اگه اشتباه نکنم دارم و اینترنتی هم کتاب دوم و سوم چاپ جدید رو خریدم
اما پاسخنامه تست های دوپینگ رو ندارهنوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهm_azad20 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
گه اشتباه نکنم دارم و اینترنتی هم کتاب دوم و سوم چاپ جدید رو خریدم
اما پاسخنامه تست های دوپینگ رو نداره
تست های دوپینگ پاسخنامه فعلا نذاشتن ببرای بیشترش ! اما رو سایت خودشون دارن پاسخنامه تشریحی رو کم کم میذارن !!! -
m_azad20 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
گه اشتباه نکنم دارم و اینترنتی هم کتاب دوم و سوم چاپ جدید رو خریدم
اما پاسخنامه تست های دوپینگ رو نداره
تست های دوپینگ پاسخنامه فعلا نذاشتن ببرای بیشترش ! اما رو سایت خودشون دارن پاسخنامه تشریحی رو کم کم میذارن !!!_MILAD_ در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ه تشریحی رو کم کم میذارن
ممنون . اگه ممکنه لینک مطلبی که پاسخنامه تشریحی رو میزاره بدین
-
ه تشریحی رو کم کم میذارن
ممنون . اگه ممکنه لینک مطلبی که پاسخنامه تشریحی رو میزاره بدین
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهm_azad20
http://hamayeshshimi.com/
سایت خودشون -
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۶، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ادامه ضبط شیمی صفر تا صد استاد اقاجانی کیه؟ زود اعلام کنید.
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۶، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhamid mehdi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ضبط شروع شده و ترمودینامیک (به گفته ی خود استاد در تلگرام) فیلم برداری شده . اعلام برنامه های کنکور آلاء هم بزودی از طریق کانال تلگرام آلاء انجام میشه .
-
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۶، ۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۶، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان . جواب این سوال کدوم گزینه است ؟
عدد اتمی 33 است ولی لایه ظرفیت 5 میشه .... . استاد آقاجانی پاسخ کلیدی گفتن 4 . فکر کنم اشتباه تایپی باشه .
-
سلام دوستان . جواب این سوال کدوم گزینه است ؟
عدد اتمی 33 است ولی لایه ظرفیت 5 میشه .... . استاد آقاجانی پاسخ کلیدی گفتن 4 . فکر کنم اشتباه تایپی باشه .
Drmehdi بله اشتباه تایپیه گزینه 4 همون 33 است