Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
لوله یو شکل
-
بخش اول : سطح مایه a بالاتر از مایه b قرار گرفته پس یعنی نیرو کمتری در ارتفاع تلاقی دو مایه ایجاد میکنه پس چگالی a (۱) کمتر هست
بخش دوم : -
بخش اول : سطح مایه a بالاتر از مایه b قرار گرفته پس یعنی نیرو کمتری در ارتفاع تلاقی دو مایه ایجاد میکنه پس چگالی a (۱) کمتر هست
بخش دوم : همون تور که گفتم در ارتفاع طلاقی دو مایه فشار ها برابر هستند حالا که ما داریم بالا تر میرم تا به ارتفاع aو b برسیم با توجه به فرمول اختلاف فشار (چگالی در اختلاف ارتفاع در شتاب گرانش زمین) و اینکه اختلاف ارتفاع ها از محل طلاقی دو مایه و شتاب گرانش زمین یکسان هست پس اونی که چگالی کمتری داره فشار بیشتری رو وارد میکنه -
@yeganeh-fallah فکر کنم عکس مشکلی داره
چون چگالی هر دوتا رو زده ۱به هر حال برای اینک ببینی کدوم چگالی بزرگتریه
همیشه اینطوری در نظر بگیر که مایع با چگالی بیشتر همیشه ته نشین میشه
مایع چگال تر ---> ته نشین تربرای بررسی اینکه فشار کدوم بیشتره هم از نقاط هم تراز استفاده کن
-
ali vahedy ممنونم
-
@yeganeh-fallah لطفا فقط این عبارت رو حفظ کن:«اگر دو نقطهٔ همتراز در دو مایع مختلف قرار داشتند،فشار نقطه ای که در مایع با چگالی کمتر قرار دارد،بیشتر است»
-
محمد پیرزاده سلام
چه جالبه
این ثابت شدس؟ -
سلام
خود سوال که شکلش ایراد داره
توضیح بدم؟
-
Marziye Ahmadpour بله.نمیتونم عکس بفرستم وگرنه اثباتشو میفرستادم.
-
محمد پیرزاده اگر ارتفاعشون نقطه های همتراز تا سطح یکی باشه که نمیشه
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Yeganeh80 on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
@yeganeh-fallah
مایعی ک چگالیش بیشتره ته نشین تره پس باهاش نتیجه 1 رو میگیریم یعنی چگالی مایع سمت چپی بیشتره
ارتفاع مایع سمت راستی بیشتره بنابراین فشارش بیشتره. اثباتش هم میخوای کنی میتونی اون دو نقطه A و B رو انتقال بدین به اون خط آبی ک کشیدم و نوشتم نقطه هم تراز اصلی اونوقت معادله ک نوشتین به این نتیجه میرسید ک چون ارتفاع بالاش بیشتره فشارش هم بیشتره...
اون جمله دوستمون درباره چگالی کمتر توی دو مایع مختلف در دو سطح مقطع برابر متناسب هستش با فشارش هم درسته میشه اثبات کرد همینطور ک گفتم...
-
Marziye Ahmadpour امکان نداره.چون اگه دوتا مایع به اندازه یک اپسیلون هم چگالی شون متفاوت باشه،ارتفاع ها برابر نمیشه.اون مایع که چگالی کمتری داره بالاتره.
-
محمد پیرزاده توضیح علمیش رو پایین دادم ( نوشتم بخش دوم )