همه باهم باشیم تا کنکور1401
-
@seta-b
یک و دو سه و ۲۳ مشخص شد -
@seta-b
یک و دو سه و ۲۳ مشخص شددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hamed منم می خواستم همینو بگم
-
Elham Hamed منم می خواستم همینو بگم
fatemeh sheikh 0 شما رتبه چندی؟
-
fatemeh sheikh 0 شما رتبه چندی؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hamed راستش هنوز تعیین نکردم
انشاالله تعین میکنم بهتون اطلاع میدم
-
Elham Hamed راستش هنوز تعیین نکردم
انشاالله تعین میکنم بهتون اطلاع میدم
fatemeh sheikh 0 انشالله
-
fatemeh sheikh 0 توی یه هفته ی اخیر حداقل ۴ بار نقص فنی داشتن.با این وضع واقعن نمیدونم طیِ سال چه بلایی قراره سرمون بیاد
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmoo Sepi فقط میتوتم بگم خدا خودش بهمون رحم کنه.
انشاالله سریع تر درست بشه -
fatemeh sheikh 0 انشالله
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hamed مرسی مرسی
-
سلام بچه ها.خوبین؟
راستش من یه جا دیگه این تاپیک رو زدم ولی چون استقبال زیادی شد بهم گفتن همین تاپیک رو بزنم تو قسمت مشاوره.
بنده هم اطاعت کردم.
هدف من از ایجاد این تاپیک اینه که تموم بچه های کنکور سال 1401 که انشاالله با نتایج عالی قبول میشن یه جا جمع کنم و با کمک همدیگه در هر زمینه ایی چه درسی و چه غیر درسی کمک هم کنیم.
اینطوری به نظرم خیلی بهتره.
منتظر استقبال گرمتون هستم.انشاالله همین شمایی که الان داری این متنو می خونی به هر خواسته دلت برسی انشاالله به لطف خدا
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh sheikh 0 در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
سلام بچه ها.خوبین؟
راستش من یه جا دیگه این تاپیک رو زدم ولی چون استقبال زیادی شد بهم گفتن همین تاپیک رو بزنم تو قسمت مشاوره.
بنده هم اطاعت کردم.
هدف من از ایجاد این تاپیک اینه که تموم بچه های کنکور سال 1401 که انشاالله با نتایج عالی قبول میشن یه جا جمع کنم و با کمک همدیگه در هر زمینه ایی چه درسی و چه غیر درسی کمک هم کنیم.
منتظر استقبال گرمتون هستم.انشاالله همین شمایی که الان داری این متنو می خونی به هر خواسته دلت برسی انشاالله به لطف خدا
سلام .
رتبه5مطقه سه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-aryan مرسی دکتر اریان از پست خوبت.
ممنون.
خیلی پست خوبی گزاشتی.به درد ههمون میخوره تو این روزهای سخت درسی. -
@dr-aryan در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
یه مشکل دیگه هم هست مثل سرعت نت و سرعت کم دانلود فیلم ها
قطع برق
و .....
بریم تو غار حرا درس بخونیم مشکلات کمتره
فعلا در خفا تست بزنیم تا سرعت نت بیشتر بشه بیایم پا فیلم های درسی -
@dr-aryan در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
یه مشکل دیگه هم هست مثل سرعت نت و سرعت کم دانلود فیلم ها
قطع برق
و .....
بریم تو غار حرا درس بخونیم مشکلات کمتره
فعلا در خفا تست بزنیم تا سرعت نت بیشتر بشه بیایم پا فیلم های درسیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Zahiri اره راست میگی بریم تو غار حرا بهتره.
خب همینجوریم از برناممون کلی عقب افتادیم.انگار دوباره امروزم سرعت سایت همونجوریه.
-
fatemeh sheikh 0 در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
سلام بچه ها.خوبین؟
بنده هم اطاعت کردم.
سلام .
رتبه5مطقه سه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Mousavi خیلیم عالی.انشالله که قبول بشی و میشی.
ماشاالله بهت منطقه هم که انتخاب کردی.
باریکلا به این همه عزم و اراده. -
Abolfazl Mousavi خیلیم عالی.انشالله که قبول بشی و میشی.
باریکلا به این همه عزم و اراده.خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط Abolfazl Mousavi انجام شدهfatemeh sheikh 0 در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
باریکلا به این همه عزم و اراده.انشاءالله که پله های موفقیت رو ترقی کنید ،هر چند کار هر کس نیست ،در هر شرایطی
الگوی من بعد از شهید حسن باقری
-
باریکلا به این همه عزم و اراده.انشاءالله که پله های موفقیت رو ترقی کنید ،هر چند کار هر کس نیست ،در هر شرایطی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Mousavi انشاالله.بله کار هر کسی نیست.باید تلاش کردم.
مرسی لینک رو گزاشتین که بچه هاهم بتونن استفاده کنن.من به شخصه خیلی امیدوار شدم.انشاالله همه با هم بتونیم پله های ترقی رو طی کنیم. -
Abolfazl Mousavi
ممنون از لینکی که اینجا قرار دادی -
Abolfazl Mousavi انشاالله.بله کار هر کسی نیست.باید تلاش کردم.
مرسی لینک رو گزاشتین که بچه هاهم بتونن استفاده کنن.من به شخصه خیلی امیدوار شدم.انشاالله همه با هم بتونیم پله های ترقی رو طی کنیم.fatemeh sheikh 0
انشالله امروز جبرانی کلی برنامه مطالعاتی م رو بردم جلو
با تلاش و پشتکار هر چیزی امکان داره
حتی رتبه ۲۳ -
fatemeh sheikh 0
انشالله امروز جبرانی کلی برنامه مطالعاتی م رو بردم جلو
با تلاش و پشتکار هر چیزی امکان داره
حتی رتبه ۲۳دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Zahiri بعله صد البته چرا که نه.موفق باشی
-
Ali Zahiri سلام
حالا چرا 23خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNavid Quick در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
Ali Zahiri سلام
حالا چرا 23حتما اونور آب خبراییه
-
Navid Quick در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
Ali Zahiri سلام
Abolfazl Mousavi در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
Navid Quick در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
Ali Zahiri سلام
ن اتفاقا وطن دوستم
میخوام بعد از دانشگاه به مردم مناطق محروم کمک کنم