مشاور خوب معرفی کنید لطفا
-
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من امسال با راه ابریشم میخوام پیش برم
و میخوام مشاوری داشته باشم که با راه ابریشم و فیلم دیدن مشکلی نداشته باشه
1 ماه امتحانی میخوام باهاشون پیش برم بعد قطعی تصمیم بگیرم
تیم گاماس 20 خوبه؟ کدوم مشاورشون؟
اگر کسی رو میشناسید و تجربه داشتید معرفی کنید
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راه-ابریشمی-ها-زیست -
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-زیستنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNrjs D فقط سایت علیرضا فشار
میتونید با خودشون هم مشاوره بردارید به صورت حضوری اگر تهران نیستید تلفنی هم مشاوره میدن -
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط siamak slamtalab انجام شده
باسلام
اگه اهل تهران هستید به نظرم گروه آموزشی ویرا خوب هست و مشاور هم استاد سارایی هستن. به صورت حضوری هم دارن و به صورت غیرحضوری تلفنی هست.
استاد سارایی خودشون فکر کنم سال آخر پزشکی هستن و رتبه خودشون هم ۷۴ هست. و استاد سارایی علاوه بر اون نویسنده کتاب برنامه ریزی در کنکور هستن و در کل در اون آموزشگاه همه مشاورین رتبه های برتر هستن مثلا یه مشاور دیگه هم دارن که رتبه ۱ تجربی هست آقای محمد احمدی.در تلگرام هم کانال دارن میتونی از اونم هم استفاده کنی در تلگرام بنویسی گروه آموزشی ویرا میاره.
-
Nrjs D فقط سایت علیرضا فشار
میتونید با خودشون هم مشاوره بردارید به صورت حضوری اگر تهران نیستید تلفنی هم مشاوره میدننوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYazdan Gonabadi مشاوره ماهیانشون خیلی گرونه
شما تجربه مشاوره با ایشون رو داشتید؟ -
باسلام
اگه اهل تهران هستید به نظرم گروه آموزشی ویرا خوب هست و مشاور هم استاد سارایی هستن. به صورت حضوری هم دارن و به صورت غیرحضوری تلفنی هست.
استاد سارایی خودشون فکر کنم سال آخر پزشکی هستن و رتبه خودشون هم ۷۴ هست. و استاد سارایی علاوه بر اون نویسنده کتاب برنامه ریزی در کنکور هستن و در کل در اون آموزشگاه همه مشاورین رتبه های برتر هستن مثلا یه مشاور دیگه هم دارن که رتبه ۱ تجربی هست آقای محمد احمدی.در تلگرام هم کانال دارن میتونی از اونم هم استفاده کنی در تلگرام بنویسی گروه آموزشی ویرا میاره.
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab سلام
خیر تهران نیستم.. چجوری میتونم باهاشون ارتباط داشته باشم؟ پیج دارن؟ -
siamak slamtalab سلام
خیر تهران نیستم.. چجوری میتونم باهاشون ارتباط داشته باشم؟ پیج دارن؟نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ارسال کردن ایدی خلاف قوانینه
-
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سجاد-ذوالفقاری
-
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سجاد-ذوالفقاری
دوست عزیز من قوانین رو نمیدونستم و به احترام شما پاک کردم ولی چرا آیدی خلافی نیست که کانال مشاوره ای هست
-
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سجاد-ذوالفقاری تو پی وی اشکال نداره؟
-
@سجاد-ذوالفقاری
دوست عزیز من قوانین رو نمیدونستم و به احترام شما پاک کردم ولی چرا آیدی خلافی نیست که کانال مشاوره ای هست
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab
ممنون از اینکه توجه کردید
جز و قوانین انجمنه دیگه طبق گفته ناظم های الاخونه -
@سجاد-ذوالفقاری
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab لطفا پی وی ارسال کنید ممنونم
-
siamak slamtalab لطفا پی وی ارسال کنید ممنونم
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخیلی ببخشید مثل اینکه اعتبار من در آلاخونه کم هست و نمیتونم با کسی در پی وی چت کنم
-
خیلی ببخشید مثل اینکه اعتبار من در آلاخونه کم هست و نمیتونم با کسی در پی وی چت کنم
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab اها درسته.. ممنون
-
siamak slamtalab اها درسته.. ممنون
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدر تلگرام بنویسید گروه آموزشی ویرا میاره
-
Nrjs D فقط سایت علیرضا فشار
میتونید با خودشون هم مشاوره بردارید به صورت حضوری اگر تهران نیستید تلفنی هم مشاوره میدندانش آموزان آلاء دوازدهم تجربینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط Amoo Sepi انجام شدهYazdan Gonabadi هرینه های آقای افشار برای حضوری و حتی تلفنی بیش از حد زیاده به نظرم
-
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-زیستنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNrjs D سلام
استاد شاه حسینی میتونن واسه راه ابریشم خوب باشن چون با کارهای آلا آشنا هستند
سرچ کنید پیج اینستاگرامشون میاد -
Nrjs D سلام
سرچ کنید پیج اینستاگرامشون میادنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی اسمشون چیه؟
-
Nrjs D سلام
سرچ کنید پیج اینستاگرامشون میاددانش آموزان آلاء دوازدهم تجربینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط Amoo Sepi انجام شدهابوالفضل ریسی دقیقا.آقای احسان شاه حسینی گزینه خوبی هستن.دفترشون هم پونک تهرانه نزدیک خودمون
هر چند ایشون آموزشگاه خودشون معلم داره...