مشاور خوب معرفی کنید لطفا
-
سلام من امسال با راه ابریشم میخوام پیش برم
و میخوام مشاوری داشته باشم که با راه ابریشم و فیلم دیدن مشکلی نداشته باشه
1 ماه امتحانی میخوام باهاشون پیش برم بعد قطعی تصمیم بگیرم
تیم گاماس 20 خوبه؟ کدوم مشاورشون؟
اگر کسی رو میشناسید و تجربه داشتید معرفی کنید
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راه-ابریشمی-ها-زیست -
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-زیستNrjs D فقط سایت علیرضا فشار
میتونید با خودشون هم مشاوره بردارید به صورت حضوری اگر تهران نیستید تلفنی هم مشاوره میدن -
باسلام
اگه اهل تهران هستید به نظرم گروه آموزشی ویرا خوب هست و مشاور هم استاد سارایی هستن. به صورت حضوری هم دارن و به صورت غیرحضوری تلفنی هست.
استاد سارایی خودشون فکر کنم سال آخر پزشکی هستن و رتبه خودشون هم ۷۴ هست. و استاد سارایی علاوه بر اون نویسنده کتاب برنامه ریزی در کنکور هستن و در کل در اون آموزشگاه همه مشاورین رتبه های برتر هستن مثلا یه مشاور دیگه هم دارن که رتبه ۱ تجربی هست آقای محمد احمدی.در تلگرام هم کانال دارن میتونی از اونم هم استفاده کنی در تلگرام بنویسی گروه آموزشی ویرا میاره.
-
Nrjs D فقط سایت علیرضا فشار
میتونید با خودشون هم مشاوره بردارید به صورت حضوری اگر تهران نیستید تلفنی هم مشاوره میدنYazdan Gonabadi مشاوره ماهیانشون خیلی گرونه
شما تجربه مشاوره با ایشون رو داشتید؟ -
باسلام
اگه اهل تهران هستید به نظرم گروه آموزشی ویرا خوب هست و مشاور هم استاد سارایی هستن. به صورت حضوری هم دارن و به صورت غیرحضوری تلفنی هست.
استاد سارایی خودشون فکر کنم سال آخر پزشکی هستن و رتبه خودشون هم ۷۴ هست. و استاد سارایی علاوه بر اون نویسنده کتاب برنامه ریزی در کنکور هستن و در کل در اون آموزشگاه همه مشاورین رتبه های برتر هستن مثلا یه مشاور دیگه هم دارن که رتبه ۱ تجربی هست آقای محمد احمدی.در تلگرام هم کانال دارن میتونی از اونم هم استفاده کنی در تلگرام بنویسی گروه آموزشی ویرا میاره.
siamak slamtalab سلام
خیر تهران نیستم.. چجوری میتونم باهاشون ارتباط داشته باشم؟ پیج دارن؟ -
siamak slamtalab سلام
خیر تهران نیستم.. چجوری میتونم باهاشون ارتباط داشته باشم؟ پیج دارن؟این پست پاک شده! -
@سجاد-ذوالفقاری
دوست عزیز من قوانین رو نمیدونستم و به احترام شما پاک کردم ولی چرا آیدی خلافی نیست که کانال مشاوره ای هست
-
@سجاد-ذوالفقاری
دوست عزیز من قوانین رو نمیدونستم و به احترام شما پاک کردم ولی چرا آیدی خلافی نیست که کانال مشاوره ای هست
siamak slamtalab
ممنون از اینکه توجه کردید
جز و قوانین انجمنه دیگه طبق گفته ناظم های الاخونه -
@سجاد-ذوالفقاری
siamak slamtalab لطفا پی وی ارسال کنید ممنونم
-
siamak slamtalab لطفا پی وی ارسال کنید ممنونم
خیلی ببخشید مثل اینکه اعتبار من در آلاخونه کم هست و نمیتونم با کسی در پی وی چت کنم
-
خیلی ببخشید مثل اینکه اعتبار من در آلاخونه کم هست و نمیتونم با کسی در پی وی چت کنم
siamak slamtalab اها درسته.. ممنون
-
siamak slamtalab اها درسته.. ممنون
در تلگرام بنویسید گروه آموزشی ویرا میاره
-
Nrjs D فقط سایت علیرضا فشار
میتونید با خودشون هم مشاوره بردارید به صورت حضوری اگر تهران نیستید تلفنی هم مشاوره میدنYazdan Gonabadi هرینه های آقای افشار برای حضوری و حتی تلفنی بیش از حد زیاده به نظرم
-
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-زیستNrjs D سلام
استاد شاه حسینی میتونن واسه راه ابریشم خوب باشن چون با کارهای آلا آشنا هستند
سرچ کنید پیج اینستاگرامشون میاد -
Nrjs D سلام
سرچ کنید پیج اینستاگرامشون میادابوالفضل ریسی اسمشون چیه؟
-
Nrjs D سلام
سرچ کنید پیج اینستاگرامشون میادابوالفضل ریسی دقیقا.آقای احسان شاه حسینی گزینه خوبی هستن.دفترشون هم پونک تهرانه نزدیک خودمون
هر چند ایشون آموزشگاه خودشون معلم داره...